Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

güzell ebrucum meünn bencee:))) afiyetvolsunn sobadada ne güzel olurr ekmek kızartması canım çekti heheeee::))

evet bizim yemek düzenimizz degişiyorr artık çıtrıcıgın çokk ememgii var helal olsunn ))

1 ay 3 gün olduu bu topiğe geleli:):)) kilom 70.8 dii

şimdi 68

hedefim 60 :)))innşş..

burdaki arkdaşlarımada bol iradeler olsun kızlarrrr

yaklaşık 1aydır hep sizi okuyorum takip ediyorum ve kilo veriyorum ben bu çıtır güzel anne sayesinde..önerilerini dikkate alıyorum hedefim55 şimdi64.4kiloyum1.63boyum ben çalışıyorum öğretmenim yarım gün sabahçıyım ve forumu kullanmayı şu an pek beceremiyorum şu kilo cetvelini çok arzu ediyorum mesela ben yarışma gibi bişeyden 14.takım diye bir yazı da geldi ama ben size müptelayım.. bende bu paylaşımda olabilir miyim?nirde siz bu alana her seferinde forum diyet başarı sonra çıtıranne denmi giriyorsunuz bir kolayı varmı şimdiden teşekkürler

1 ay 3 gün olduu bu topiğe geleli:):)) kilom 70.8 dii

şimdi 68

hedefim 60 :)))innşş..

burdaki arkdaşlarımada bol iradeler olsun kızlarrrr
2.8 i gitmiş bileİnş. hedefimize ulaşıcaz.Bu yarım

Off yalnışlıkla bastım.Meliscim bu yarımların yarıları nerdeTam gaz devam pes etmek yokBugün komşun zayıfladıgmı söylediAyy ne kadr mutlu oldum.Birde dahada zayıflarsam herkesler farkedecek.Gelsin övgüler gelsin iltifatlar
Sehra aramıza hoşgeldin canım.İnş. beraberce bu fazlalıklar bedenimizi terk edecek elbet:13:
Çıtrcık nerdesin?Seni çok iyi anlıyorum.Bende bi tanesiyle pestil olurken sen 2 taneyle Allah kolaylık versin.Eee bide biz minik tombik ögrencilerinde var.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html burdan yapabilirsin canım resimlere bakarak

bide herkezde oluyomu bilmem ama ben kontrol panelimden giriyorum,,bidefa yazdıktan sonra konuya hemen abone olmuş olunuyo ve kontrol panelinde devamlı oluyo,,yeni yazılan yzılar oldukça koyu renkte beliriyoo bastınmı kontrol paneline hiç

dediğiniz tüm işlemleri yaptım ticketım hazır ama son aşama varya sağ tuş resme bak olayı o olmuyor işte resme bak yokki sağ tuş yapınca yoksa tablo falan oluştu ama..
adresi bana atsanız
1.63boy
hedef53
şimdi63.7
başlama 64.4
zahmet olacak size ama
beceremedim gerçekten,oğlumda b yandan galiba yanlışlık yapıyorum bi yerlerde..ugur böcekliikonla yeşil yaprakyoncayı seçmiştim ay birden kendimi çok gıcık hissettim ama napayım dahada çok sahipleneyim değilmi ticketımı..belkide sizin çok özverili olduğunuzu düşündüğümden cesaretim:)

2.8 i gitmiş bileİnş. hedefimize ulaşıcaz.Bu yarım

evett ebruş um gitii işte kaçı:))ama dahaçokk varrrr kıssssinş bu irademizle devam ederizz fire vermeden çünkü kilo vermek zorundayız artıkk

bunu kikaç kişi söylediginde seviniyoruz kilo verdigimizi bide bunu herksss söylesee oooo süperr olurrduuu evet kısss devam etcezz

buğünkü menüm çıtırcıkkkkk ebruuu kızlarr:))

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm beyaz peynir 1 domates 1 biber 1 salam çay

ara yeşil çay

öglen 1 dlm pizaaa yagsız ayran

akşam ekmeksiz 1 levrek bugulama boll limonlu yeşil salataaa

akşam nescafe

ebru o yarımları eşim yediii:))) meyve tabagı yaptıkkk ama daha iy oldu kalorim azaldı hiç olmasaa:))

Bugün:aç kaınla 2 brdk ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,3 zytn,reçel,yarım yumrta sarısı meliscim,2 fincn açk çay.
türk kahvesi
Ögle:4 kaşık barbunya 1 dilim ekmek,2 tane biber turşu.
Ara:çay,3 tane bisküvi.
Akşam:1 tas sebze çorbası,1 dilm ekmk,3 kaşık kuskus.
250 tl mini paket çkirdek çitledim aglayarak.Çnkü mutfaktayken emir uyuyanmış engelleri geçip yataktn düştü.Küt diye bir ses benim elim ayagm salndıKusunca ben dahda panik.Hmen eşimi aradm geldi.2 tane hastaneye götrdk emin olmk istedk.Kaç sattir oyaladm şimdi uyuttm kuzucugumuBu gce saat başı kontrol edicem.Zaten dişlerden dün gece uyumadı 7 den 8 buçuga kadr uyuduk.Aman o iyi olsun ben uyksuzlga razıyım.Anne olmk çok zormuş

sabah yediklerim 6 tane yeşil zeytin 1 çatalcık fındık ezmesi 4 ç.bardağı şekersiz çy, 1kk peynir 1 dilim ekmek arkasından karışım çayımdan+yeşilçay
3 badem 1 mandalina ve sütlü şekersiz nescafe şekersiz içemeyen ben bu aralar favorim oldu
öğle 1 tabak sossuz ve yoğurdun içine yarım ayıkladığım nardan ekledim (ara yapamadım eşimin izin günüdü bugün dışarı çıktık avm ye gittik ordan anneme geçtik orda sadece 1 türk kahvesi içtim
akşam 7 gibi 2 but kızartma yanında 2 kaşık makarna o kadar
ara 1 tane ceviz ve 4 bardak çay su 1.5 lt falan içmişimdir
yarın lahana suyuna başlıycam bakalım gaz yaptığı için içine biraz limon ve kimyon koyucam sütümde bi değişiklik olursa hemen bırakıcam ahmet marankinin sitesinde kimi sütü etkilemiyo diyo kimi etkiliyo diye kararsıız kaldım en iyisi kendim deneyim sonuçları cumartesi yazarım

sossuz makarna yalnış anlaşılmasın yazmaışım:

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wKTzvHH/weight.png buyur canım bu linke bas adres çubuğunu kopy yap dediğim yere yapıştır,,kolay gelsin
güzel olmuş canım ama meyve yapmamışsın hani ara,,aalarda aç kalmak iyibişey değil,,heleki öğleyle akşam arası bişey yemezsek akşam fazla yüklenebiliyoruz dikkat et
çok geçmiş olsun canım dikkat et,,tabiki anne olmak çok zor güzel olduğu kadar,,canım akşam ekmeği kesmen gerekiyo,,kuskus yemişsin zaten ekmeğe geek yoktuuuudaha dikkatli ol

güzel olmuş canım,,,lahana zannetmiyorum süte zararı olsun ama yinede dene gör bakalım

Neden kilo alıyorsunuz?

Şişmanlık Avrupa ülkelerinin en büyük derdi.İşte aldığınız kiloların en büyük 17 nedeni!

1. Kredi Kartları

Bir kredi kartı şirketinin, 100.000 yemek restoranında yaptığı araştırmaya göre; kredi kartıyla yemek alan insanlar, nakit parayla yemek alanlara göre yüzde otuz oranında daha çok para harcıyor. Bu da ortalama bir kadın için bir yılda ekstradan 17,160 kalori demek.

2. Televizyon Seyretmek

Televizyon karşısında 2 saat geçirenler, yarım saat geçirenlerden daha fazla şişmanlığa meyilli. Televizyon seyrederken hareketsiz kalıyoruz ve kalp atışımız, kan basıncımız ve metabolizmamız yavaşlıyor. Bu da daha az kalori yakmamıza neden oluyor.

3. Hızlı Yemek Yemek

Beynimiz tokluk hissini yemek yemeye başlamamızdan 15-20 dk sonra yaşıyor. Hızlı yemek yediğimiz takdirde, tokluk hissedene kadar çok fazla kalori alıyoruz. Bu da yüksek kan basıncı, obezite ve yüksek kolesterole neden oluyor.

4. Çalışırken Atıştırmak

Bilgisayar başındayken, araba kullanırken, televizyon seyrederken ya da alışveriş yaparken atıştırıyorsanız, kilo alma riskiniz fazla. Çünkü bu tür atıştırma alışkanlık yapıyor.

5. Sık Fast Food Tüketimi

Günümüzde stres ve hızlı yaşam tarzı bizi sağlıklı yiyecekler yerine fast food’u tercih etmeye sürüklüyor. Fast foodlardaki yüksek yağ oranıysa obezitenin önemli nedenlerinden.

6. Duygularla Başa Çıkabilmek İçin Yemek

Açlık hissetmediğimiz halde, moralimiz bozuk olduğu, kendimizi yalnız hissettiğimiz ya da sinirli olduğumuz zamanlarda haddinden fazla yemek yeriz genellikle. Kaç kere kendinizi sinirli bir şekilde mutfakta aç olmadığınız halde atıştırırken buldunuz?

7. Egzersize Vakit Ayırmamak

Hayat koşuşturmacası içinde egzersiz günlük programınıza dahil olmayabilir. Televizyon karşısında uyuyakalmaktan egzersiz yapmaya vakit kalmıyor maalesef!

8. Arkadaşlarınız Sizi Şişmanlatabilir!

Kilo alıyorsanız, kimlerle vakit geçirdiğinize bir bakmanızda fayda var. Obezite bulaşıcı olabilir!

9. Uyku Azlığı

Uyku eksikliği, “ghrelin” (iştah açıcı bir hormon) salgılamayı sağlayarak obezite riskinizi arttırabilir.

10. Yağ ve Kalorilerin Farkında Olmamak

Çoğu insan, yedikleri şeylerdeki yağ ve kalori değerlerinin farkında değil. Bu, sağlıksız beslenmeye ve de gereken kalori miktarından neredeyse iki katını almaya sebep oluyor.

11. Kaçırılan Öğünler

Araştırmalara göre, kahvaltı eden insanların aşırı kilolu olma riski diğerlerine göre daha düşük.

12. Rahatsız Kıyafetler

Araştırmalara göre, rahat kıyafetler, fiziksel aktivite oranını arttırıyor. Kot giyilen günlerde, insanlar fazla adım atarak ortalama 25 kalori fazla yakıyor. Her gün kot giymekse, yılda 6,250 kalori yakımına sebep oluyor.

13. Tartıları Görmezden Gelmek bak burdada dr özün dediğini diyolar

Minessota Üniversitesi’ndeki yeni bir araştırmaya göre, kilolarını her gün kontrol edenler, kilo verme konusunda daha başarılı.

14. Sıkıntı

İngiltere'deki bir araştırmaya göre, insanlar sıkıntılıyken daha çok yemek yiyor.

15. İlaçların Etkisi

Pek çok kadın bazı doğum kontrol ilaçlarının yarattığı kilo problemlerinden haberdar. Aslında sadece doğum kontrol ilaçları değil genel olarak pek çok ilaç fazla kiloya sebep olabiliyor. O yüzden hastasına ilaç yazan bir doktorun bu konuda hassas davranması gerekiyor. Örneğin bazı depresyon ilaçları 3-4 kiloya kadar artışa sebep olabiliyor. Tansiyon için kullanılan kimi ilaçlarsa ekstra 2 kilo anlamına gelebiliyor. Diyabet ilaçlarının 3-4, insülin şırıngalarının ise uzun vadede 10-15 kiloya kadar artışa sebep olduğu biliniyor. Bu yüzden özellikle diyabet problemi olanların erkenden spor yapmaya başlamaları tedavi sırasında gelebilecek kilolara karşı koymaları açısından önemli. Eğer ilaç kullanımında kilo alma gibi bir endişeniz varsa bunu mutlaka doktorunuzla paylaşmalısınız. Belki de daha ince bir alternatifiniz olabilir.

16.Yaş

Araştırmalar, insanoğlunun 20 yaşının ortasına kadar her ay 300 gram aldığını gösteriyor. Yaşlandıkça da kas grubundan kaybediyoruz. Ancak bu kas grubu önemli çünkü tek başlarına bile kalori yakmak için onlara ihtiyacımız var. 25-30 yaşlarında kilo daha da çok artıyor. Bu 40 yaşına kadar böyle gidiyor. Menopoz döneminde östrojen azaldığı için ekstra kilolar alınıyor. Bu yüzden yaşlandıkça kas egzersizlerine önem vermelisiniz. Ayrıca protein tüketimini de artırmalısınız. Çünkü kas gücünü artırmak için proteine ihtiyacınız var.

17. Evlenmek

Sadece kişisel tecrübeler değil bilimsel araştırmalar da evliliğin yemek alışkanlıklarını hem kadın hem de erkek açısından bilinçsizce değiştirdiğini ortaya koyuyor. İngiltere Newcastle Üniversitesi bilimadamları, yaptıkları çalışmalarda evlendikten sonra erkeklerin daha sağlıklı beslendiklerini, kadınlarınsa yemelerine çok fazla dikkat etmeyip kilo aldıklarını ortaya çıkarmış. Uzmanlar bunun sebebini kadınların daha fazla et ve büyük porsiyonlarda yemek yemesine, evlilikle ilgili strese daha yatkın olmalarına ve genel olarak sağlıksız beslenmelerine bağlıyor. Peki bu konuda ne yapılabilir? Bilimadamları esprili bir cevap veriyor ya bekar kalacaksınız ya da eski sabit beslenme alışkanlığınızı devam ettireceksiniz.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...dünkü menümü yazayım akşama kadar gayet ii giden menüm akşam azcık sarsıldı ama..
sabah:aç karna 1 bardak su 2 kk peynir, 1 yumurta(emzirdiğim için ben ikisini de yiyorum ) 2 küp kavrulmuş kıyma 1 tatlı kaşığı reçel 2 dilim ekmek 1 zeytin 1 brdk şekersiz limonlu ıhlamur

ara:1 avuç üzüm fındık bademden oluşan kuruyemiş

öğlen : 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: 1 bardak süt küçük bir dilim ekmek 2 dilim kaşar

ara: (öğle yemeğim az olunca aç kaldım dayanamadım) gene 1 avuç kuruyemiş

akşam:ızgara tavuk 1 dilim ekmek yoğurt çok az yağlı salata

gezmede çeyrek kek çok az bir parçada pekmezli sucuk yedim.bide meyve..2 porsiyon

saat başı suyumu içtim..ilk menüm..inşallah başarılı olmuşumdur..emzirdiğim için acıkıyorum ve de evde pek oturmadığım ha bire iş yaptığım için..ama 1 kilo verdim bile..3 4 gündür..su kayı da olabilir tabi..

menünde hataların şunlar canım,,akşam ekmek yemeseymişsin çok iyiymiş..bide aralarda acıktıkça su iç veya meyve ye,,ekmek falan yeme,,kuruyemişi kararınca ye,,fazlası inan bana zararlı..gezmede yediklerine bişey diyemem irade sahibi olduğunda bigün emin ol ben yemiycem diyebiliceksindaha yenisin başarıcaksın emin olyeşil çayda içmelisin metabolizmamız hızlanması için,,öğlen 2 kepçe değilde bi çorba kasesi yiyebilirdin en azından doyana kadar çorba içebilirsin,,ozaman acıkmazsın canım ,bide salata yersn bol bol öğlen iyi doyarsan akşam çok fazla yemek istemezsin gerçekten bak dene bidahakine emi

verdiğin kiloda çok iyi canım ama yeni başladığın için vucut su atıyor,,doğru bildin ama bu bile çok iyi yağdan yakmaya başlıycaksın yakında devam et böyle:))

Son düzenleme:

ebruuu geçmiş olsunnn ogluşuna çok üzüldümm nsıl peki şimdiiii alah korusunn tüm çoçuklarımızı

çıtırıcıgımm begendinim kıss:))) arada yeşil çay yaptım ama meyve yemedim dünnvalaaa akaşm da hiç yemeyim dedimm sende zaten akşam fazla meyve önermedin muz meslaaa

kısslarrr cuma günü bakalım tartıda kaçç olcazzz şu idalll kiloma bir gelsemm:)))) 60 aaa ahh çokk merak edtimm kendiiiiimi eger 60 olursamm

bir elbise alıcam kendimee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…