- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
Jojop arkadaşım evt tam gaz emzirmeye devam.Ço şükür sütüm azlmadı.Artı ek gıdada azar azar veriyrm.
Yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum.
Meliscim hırs yapmamız lazım.
Çıtırcık emeklerin için saol.Sayeende 35 gündür saglık besleniyorum.Yemek alışkanlıgım degişti.Geceleri kendimi daha hafif hissediyorum.
Dün:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 eytin,yarım yumurta sarısı,1 dlm ekmk,çay.
Ara:türk kahvesi,1 tane armut.
Ögle:tuzsuzz penirle yagsız tost.(teyzem çagrdı kesme yapmış.Koca bir tabak hazırlamış ama yemedim.İradeli oldum ve sadece çay içtim)
Ara:çay ve form bisküvi.
Akşam.Kuru fasulye,2 kaşık pilav,1 tas yogurt.
Ara:misafirlerim vardı 1 dlm kek,3 minik gofret,çay,yatarkende yeşil çay içtim.
250 mekik ve evi temziledim.
Bugün:ılık suyumu unuttum
Sabah:4 mink dilim kızarmış(soba üstüne kaynanamda)ekmk,yarm yumrta sarısı,3 zeytin,2 dilim kaşar,çay.
Akşam:1 tas çorba,hamsi bugulama,bol salata,2 dilm ekmk,2 ısırık helva,1 bardk kola(35 gündr içmemiştimama)
Ara:çay,ince bir dilm börek,yeşil çay,meyva(elma,portakal ayva)
mekik çekmedim,45 dk yürüdüm.hergün en a 3 lt içiyrm fazlasını bile.
2.8 i gitmiş bile1 ay 3 gün olduu bu topiğe geleli:):)) kilom 70.8 dii
şimdi 68
hedefim 60 :)))innşş..
burdaki arkdaşlarımada bol iradeler olsun kızlarrrr
yaklaşık 1aydır hep sizi okuyorum takip ediyorum ve kilo veriyorum ben bu çıtır güzel anne sayesinde..önerilerini dikkate alıyorum hedefim55 şimdi64.4kiloyum1.63boyum ben çalışıyorum öğretmenim yarım gün sabahçıyım ve forumu kullanmayı şu an pek beceremiyorum şu kilo cetvelini çok arzu ediyorum mesela ben yarışma gibi bişeyden 14.takım diye bir yazı da geldi ama ben size müptelayım.. bende bu paylaşımda olabilir miyim?nirde siz bu alana her seferinde forum diyet başarı sonra çıtıranne denmi giriyorsunuz bir kolayı varmı şimdiden teşekkürler
yaklaşık 1aydır hep sizi okuyorum takip ediyorum ve kilo veriyorum ben bu çıtır güzel anne sayesinde..önerilerini dikkate alıyorum hedefim55 şimdi64.4kiloyum1.63boyum ben çalışıyorum öğretmenim yarım gün sabahçıyım ve forumu kullanmayı şu an pek beceremiyorum şu kilo cetvelini çok arzu ediyorum mesela ben yarışma gibi bişeyden 14.takım diye bir yazı da geldi ama ben size müptelayım.. bende bu paylaşımda olabilir miyim?nirde siz bu alana her seferinde forum diyet başarı sonra çıtıranne denmi giriyorsunuz bir kolayı varmı şimdiden teşekkürler
2.8 i gitmiş bileİnş. hedefimize ulaşıcaz.Bu yarım
Off yalnışlıkla bastım.Meliscim bu yarımların yarıları nerdeTam gaz devam pes etmek yok Bugün komşun zayıfladıgmı söyledi Ayy ne kadr mutlu oldum.Birde dahada zayıflarsam herkesler farkedecek.Gelsin övgüler gelsin iltifatlar
Sehra aramıza hoşgeldin canım.İnş. beraberce bu fazlalıklar bedenimizi terk edecek elbet:13:
Çıtrcık nerdesin?Seni çok iyi anlıyorum.Bende bi tanesiyle pestil olurken sen 2 taneyle Allah kolaylık versin.Eee bide biz minik tombik ögrencilerinde var.
sabah yediklerim 6 tane yeşil zeytin 1 çatalcık fındık ezmesi 4 ç.bardağı şekersiz çy, 1kk peynir 1 dilim ekmek arkasından karışım çayımdan+yeşilçay
3 badem 1 mandalina ve sütlü şekersiz nescafe şekersiz içemeyen ben bu aralar favorim oldu
öğle 1 tabak sossuz ve yoğurdun içine yarım ayıkladığım nardan ekledim (ara yapamadım eşimin izin günüdü bugün dışarı çıktık avm ye gittik ordan anneme geçtik orda sadece 1 türk kahvesi içtim
akşam 7 gibi 2 but kızartma yanında 2 kaşık makarna o kadar
ara 1 tane ceviz ve 4 bardak çay su 1.5 lt falan içmişimdir
yarın lahana suyuna başlıycam bakalım gaz yaptığı için içine biraz limon ve kimyon koyucam sütümde bi değişiklik olursa hemen bırakıcam ahmet marankinin sitesinde kimi sütü etkilemiyo diyo kimi etkiliyo diye kararsıız kaldım en iyisi kendim deneyim sonuçları cumartesi yazarım
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wKTzvHH/weight.png buyur canım bu linke bas adres çubuğunu kopy yap dediğim yere yapıştır,,kolay gelsindediğiniz tüm işlemleri yaptım ticketım hazır ama son aşama varya sağ tuş resme bak olayı o olmuyor işte resme bak yokki sağ tuş yapınca yoksa tablo falan oluştu ama..
adresi bana atsanız
1.63boy
hedef53
şimdi63.7
başlama 64.4
zahmet olacak size ama
beceremedim gerçekten,oğlumda b yandan galiba yanlışlık yapıyorum bi yerlerde..ugur böcekliikonla yeşil yaprakyoncayı seçmiştim ay birden kendimi çok gıcık hissettim ama napayım dahada çok sahipleneyim değilmi ticketımı..belkide sizin çok özverili olduğunuzu düşündüğümden cesaretim:)
güzel olmuş canım ama meyve yapmamışsın hani ara,,aalarda aç kalmak iyibişey değil,,heleki öğleyle akşam arası bişey yemezsek akşam fazla yüklenebiliyoruz dikkat etbuğünkü menüm çıtırcıkkkkk ebruuu kızlarr:))
sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm beyaz peynir 1 domates 1 biber 1 salam çay
ara yeşil çay
öglen 1 dlm pizaaa yagsız ayran
akşam ekmeksiz 1 levrek bugulama boll limonlu yeşil salataaa
akşam nescafe
çok geçmiş olsun canım dikkat et,,tabiki anne olmak çok zor güzel olduğu kadarBugün:aç kaınla 2 brdk ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,3 zytn,reçel,yarım yumrta sarısı meliscim,2 fincn açk çay.
türk kahvesi
Ögle:4 kaşık barbunya 1 dilim ekmek,2 tane biber turşu.
Ara:çay,3 tane bisküvi.
Akşam:1 tas sebze çorbası,1 dilm ekmk,3 kaşık kuskus.
250 tl mini paket çkirdek çitledim aglayarak.Çnkü mutfaktayken emir uyuyanmış engelleri geçip yataktn düştü. Küt diye bir ses benim elim ayagm salndı Kusunca ben dahda panik.Hmen eşimi aradm geldi.2 tane hastaneye götrdk emin olmk istedk.Kaç sattir oyaladm şimdi uyuttm kuzucugumu Bu gce saat başı kontrol edicem.Zaten dişlerden dün gece uyumadı 7 den 8 buçuga kadr uyuduk.Aman o iyi olsun ben uyksuzlga razıyım.Anne olmk çok zormuş
sabah yediklerim 6 tane yeşil zeytin 1 çatalcık fındık ezmesi 4 ç.bardağı şekersiz çy, 1kk peynir 1 dilim ekmek arkasından karışım çayımdan+yeşilçay
3 badem 1 mandalina ve sütlü şekersiz nescafe şekersiz içemeyen ben bu aralar favorim oldu
öğle 1 tabak sossuz ve yoğurdun içine yarım ayıkladığım nardan ekledim (ara yapamadım eşimin izin günüdü bugün dışarı çıktık avm ye gittik ordan anneme geçtik orda sadece 1 türk kahvesi içtim
akşam 7 gibi 2 but kızartma yanında 2 kaşık makarna o kadar
ara 1 tane ceviz ve 4 bardak çay su 1.5 lt falan içmişimdir
yarın lahana suyuna başlıycam bakalım gaz yaptığı için içine biraz limon ve kimyon koyucam sütümde bi değişiklik olursa hemen bırakıcam ahmet marankinin sitesinde kimi sütü etkilemiyo diyo kimi etkiliyo diye kararsıız kaldım en iyisi kendim deneyim sonuçları cumartesi yazarım
günaydın arkadaşlar...dünkü menümü yazayım akşama kadar gayet ii giden menüm akşam azcık sarsıldı ama..
sabah:aç karna 1 bardak su 2 kk peynir, 1 yumurta(emzirdiğim için ben ikisini de yiyorum ) 2 küp kavrulmuş kıyma 1 tatlı kaşığı reçel 2 dilim ekmek 1 zeytin 1 brdk şekersiz limonlu ıhlamur
ara:1 avuç üzüm fındık bademden oluşan kuruyemiş
öğlen : 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: 1 bardak süt küçük bir dilim ekmek 2 dilim kaşar
ara: (öğle yemeğim az olunca aç kaldım dayanamadım) gene 1 avuç kuruyemiş
akşam:ızgara tavuk 1 dilim ekmek yoğurt çok az yağlı salata
gezmede çeyrek kek çok az bir parçada pekmezli sucuk yedim.bide meyve..2 porsiyon
saat başı suyumu içtim..ilk menüm..inşallah başarılı olmuşumdur..emzirdiğim için acıkıyorum ve de evde pek oturmadığım ha bire iş yaptığım için..ama 1 kilo verdim bile..3 4 gündür..su kayı da olabilir tabi..
Bugün:aç kaınla 2 brdk ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,3 zytn,reçel,yarım yumrta sarısı meliscim,2 fincn açk çay.
türk kahvesi
Ögle:4 kaşık barbunya 1 dilim ekmek,2 tane biber turşu.
Ara:çay,3 tane bisküvi.
Akşam:1 tas sebze çorbası,1 dilm ekmk,3 kaşık kuskus.
250 tl mini paket çkirdek çitledim aglayarak.Çnkü mutfaktayken emir uyuyanmış engelleri geçip yataktn düştü. Küt diye bir ses benim elim ayagm salndı Kusunca ben dahda panik.Hmen eşimi aradm geldi.2 tane hastaneye götrdk emin olmk istedk.Kaç sattir oyaladm şimdi uyuttm kuzucugumu Bu gce saat başı kontrol edicem.Zaten dişlerden dün gece uyumadı 7 den 8 buçuga kadr uyuduk.Aman o iyi olsun ben uyksuzlga razıyım.Anne olmk çok zormuş
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wKTzvHH/weight.png buyur canım bu linke bas adres çubuğunu kopy yap dediğim yere yapıştır,,kolay gelsin
güzel olmuş canım ama meyve yapmamışsın hani ara,,aalarda aç kalmak iyibişey değil,,heleki öğleyle akşam arası bişey yemezsek akşam fazla yüklenebiliyoruz dikkat et
çok geçmiş olsun canım dikkat et,,tabiki anne olmak çok zor güzel olduğu kadar,,canım akşam ekmeği kesmen gerekiyo,,kuskus yemişsin zaten ekmeğe geek yoktuuuu daha dikkatli ol
güzel olmuş canım,,,lahana zannetmiyorum süte zararı olsun ama yinede dene gör bakalım