- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
tardıldım ben dayanamadımm:))) kilom 68 :) çıtırıck
inşaallah banada nasip olur istediğim kilolara indiğimi tıkır tıkır görmek melisdeniz
menüm kısslarr:) çıtırcık ebrtu
sabh 1 dlm çavdar ekmegi 1 çatal bal 2dlm kaşar 1yumurta çay
ara3burçak bikivi paptya çayı
öglen mercimek çorbası limonlu
akşam 3 ykm kaşıgı dünden pilav 1 adet karnıyarık
8 kestane evde sıkılmış karışık meyve suyu
ya pardon valla görmedim yada gördümde unuttum,,kocaman geçmiş olsun vede kocamaaan maşallah dişine oğluşununn,,benim kızında azı dişleri çıkmış alttakiler..üstekilerde görünüyo yoldalarSaolasın meliscimİgne kendine geitrdi yavrumu çok şükür daha iyi.inş. yarıki igndedn sonra tamamen düzelir.Bu arada bugüün oglumun dişi çıktı çok şükür
Çıtırcık bi geçmiş olsun yok mu ogluşuma
Bugün:1 bardk ılık su.
Sabah:2 dilim ekmk,kk peynr,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,reçel,çay.
Ara:türk kahvesi,3 bisküvi.
Ögle:1 tas patates salatası,2 dilim börek(bhanemi yazayım kaynanam ve tarafı geldi geçmiş olsuna)
Akşam:1 tabak mercimek yemegi, 4 kşık bulgur pilavı,1 tas yogurt, 2 kaşık irmik helvası.
Ara:çay bir avç patlamış mısır(yine ev doluydu)
Çıtırcık bahanemle geldim nolur fırçalama
canım şekeri bırak ,,bide kesme şeker diyosun dahada kilo yapıyo oosabah 2bardak ılık sirkeli su
9da kahvaltı ikidilim çavdar ekmeği arası 2kkkpeynir 2kesmeşekerli çay 1bardak kuşburnu bu şekersiz
ara yok deneme sınavı vardı
öğlen1de saldırı halinde 2kuru soğan 10ykkuru fasülye 2dilimekmek 3kaşık yoğurt
arada 2kesme şekerli sütlü menengiç kahvesi düşünüyorum akşamda yoğurtlu haşlama lahana ve aralarda 5i bi yerde aldım ondan yatmadanda sirkeli ılık su düşünüyorum ne dersin tuğbacım????
bana bişey olmuyoo burnumu bile tıkamıyorum vede bugün eşimde başladı içmeye göbeğini yeni farkediyo garibim erimesi lazım pantolon alcam diyooBu aç karınla sürkeli su migde bulandırmıyor mu?Çörek otunu bıraktım çünkü hep agzımın içinde tadı kalıyordu ve migdemi çok bulandırıyordu.
Birde ben 1 hafta uno tam bugday denge ekmegi,1 hafta çok tahıllı ekmegi alıp yiyorum dönüşümlü olarak yani
anladığım kadarıyla sen normal beslenmenin yanında sadece sabah öğle akşam 1d ekmek yiyerek verdim diyosun dimiimerhaba ben 1 dlim ekmekle sabah öğln akşam 7 kilo verdm 60 dn 52 ye dştm
bence bu biraz sağlıksız gibi ama üstad tuğbadır yani bbizim çıtır annemiz..bu arada kaç zamanda verdin?yok yok sormadım say tuğba kızar bana ben uzun zamanda yağdan vvercem:)inşaallah hedefine ulaşırsın
bugün perşembe ya hayatta böyle şeyler yiyemem akşamları,,yarın tartı günüm vaaaaarr ve hala reglim devam ediyookıslar çıtırcık vee ebruu:))
nabersinizz:) menüm
sabah 1 dlm çavdar ekmegi 1 çatal bal 1 dlm kaşar 2 zeytin 1 domates 1biber çay
ara biberiye çayı 2 form biskit
öglen 1 kivi 1 tas yogurt
akşam için yemek yapmadım ama karnıbahar kıymalı yapcam yanında bulgur pilavı turşu
inş sehracım gerçkten bizde önceleri alışmaıyoduk ebruylaa:)) burda ne çektikk hiç menümüz begenmezdi çıtırıcık hanfendü tarafından yeni yeniii düzene girdik hedef 60 benim daha 8 kilom vavarrr :)
[haa bulgur pilavı yapmadım onun yerine mericmek çorbası yaptım sıcacıkk buyrunn:))
inş sehracım gerçkten bizde önceleri alışmaıyoduk ebruylaa:)) burda ne çektikk hiç menümüz begenmezdi çıtırıcık hanfendü tarafından yeni yeniii düzene girdik hedef 60 benim daha 8 kilom vavarrr :)
evvet buda güzel bi menü olmuş emmeeeeeee sen salatasız yemeği nasıl yiyosun yaa bana yava geliyo herşey ve yoğuuuurrrrrrrttttttttttt
ya pardon valla görmedim yada gördümde unuttum,,kocaman geçmiş olsun vede kocamaaan maşallah dişine oğluşununn,,benim kızında azı dişleri çıkmış alttakiler..üstekilerde görünüyo yoldalar
farkındaysan menünü görmezden geldim
canım şekeri bırak ,,bide kesme şeker diyosun dahada kilo yapıyo oo1 kaşık toz şeker atakoy bırakana kadar bariii..ben hiç kesme şeker kullanmadım..toz şekerle içe içe sonra iyice bıraktım,zaten siyah çayı içerim şekerli,,oda arada genelde şekersiz içilmesi gerektiği için nasılsa,,bitki çaylarına hücuuumm
akşam seçimin güzelde şu kahveyi şekeri napcaz...
bana bişey olmuyoo burnumu bile tıkamıyorum vede bugün eşimde başladı içmeye göbeğini yeni farkediyo garibim erimesi lazım pantolon alcam diyoo
anladığım kadarıyla sen normal beslenmenin yanında sadece sabah öğle akşam 1d ekmek yiyerek verdim diyosun dimiiçünkü çok ekmek gerçekten şişmanlatıyoo ama ne kadar zamanda verdin o önemli..bide hiç açıklayıcı yazmamışsın
yok kız sorabilirsin nevar bunda kız dememişki,,4günde 7 kilo verdim diye ,,bende merak ettim
bugün perşembe ya hayatta böyle şeyler yiyemem akşamları,,yarın tartı günüm vaaaaarr ve hala reglim devam ediyoo
ama fenamı oluyo,,baksana güzel menülerle gelince ne kadar mutlu oluyorum bunlarda alışmaya başladılar düzeli beslenmeye diyee
işte budur efferim kız
gerçek manada forumu kullanmayı tam bilmiyorum ama aşağıda listede(yani bulunan kişiler listesinde triendy21 yazınca bide ben varım elim ayağıma dolandı hemen ne yedim artı bi yanlışlık yapmadım demi diye düşünürken buldum kendimi(olcaz inşaallah tek korkum o bizi bırakırmı 15 ocak olsun istemiyorum ya giderseeeeee????tuğba gitmme bizi bırakma incecik belinlennnn:)
tugba yanii çıtırıcıkk bizii bıraksmassss topği öksüğz kalır biizde bide bizim esas kiloalrımza gelnene kadar beklaer:)) gitmses
sehracım forum kulanımı kolay ama araştır yenisin galiba hoşgeldin:)
kız dur ne bu telaş..bi an kal geldiigerçek manada forumu kullanmayı tam bilmiyorum ama aşağıda listede(yani bulunan kişiler listesinde triendy21 yazınca bide ben varım elim ayağıma dolandı hemen ne yedim artı bi yanlışlık yapmadım demi diye düşünürken buldum kendimi(olcaz inşaallah tek korkum o bizi bırakırmı 15 ocak olsun istemiyorum ya giderseeeeee????tuğba gitmme bizi bırakma incecik belinlennnn:)
aynen canım böyle olunca ömür boyu eziyet etmeden kilomuzu koruruz,,mercimeğide özendirdin nenmenülerimi begenmsinn çııtırımmm azim ediyorummm artıkk verecemm pantolunların dar gelmesinden elbiselrin yanalrından çıkmasından usanmıştımm:)))
artık kafama koydum diyet yok aslında düzenli beslenme varr dimi amaaa mercimekte misso lmuş hanii :)
hoşgördük melisdeniz inşaallah sen8kiloyu verince daha hoş görücem ne dersinnn..benimde açken53olmahedefim var.tok şöyle yemişken 55yani.1.63boyum.10kilom var yani.napcam ya..ama gerçekten hiç aç kalmıyorum bu bi yaşam tarzı olabilir zor değilki..ben yeme yemezdim inanırmısınn..çiğköfte cips çiolata döner bisküvi..bıkmıştım artıkk sağlıksız beslenmekten baktım oğlumda benim düzenimde gidiyor orda hoopsssss dedimm çocuğuma bunu yapmaya hakkım yok
vede bedenime..yazıktır günahtır değilmi ama...yağdanlık gibi göbeğim sallanıyor eşime yazık ya..ben bile tiksiniyorum adam napsın..ben istemezdim şahsen göbekli bir eşim olsun...bu arada 45dkda spor yaptım tuğbaaaaaaaaa.sanada duyurulur meliscikkk
kız dur ne bu telaş..bi an kal geldiiniye gidiyim bırakıyım sizi..kkda el atmadığım konu kalmadı duramamki kk sız,,sizleride çıtırdak yapmadan kurtulamazsınız bende,,bu arada 15 ocak olsun bende istemiyorum gelmesin ,,2 haftam kaldı iddanın bitmesine,,şu regl bitsede görsem gerçek kilomuu,,
biliyomusunız kızlar karışım cidden işe yarıyo sanırım,,reglken 1-1-5 kilo artıda olan ben şuanda 60.5i gördüm bugün..geçen cuma 60.8dimya 61-62 kesin görürdüm yani,,ama bakıyorumda züpper gidiyoooo
aynen canım böyle olunca ömür boyu eziyet etmeden kilomuzu koruruz,,mercimeğide özendirdin nen
45 dk süper olmuş..bende zamanında tiksiniyodum kendimden,,ama eşim hiç beğenmiyorum şu haline bak zayıfla azcık demedi,,gıcıklığına hep eski haline dönemezsin dahada kilo alcan bak görürsün diye diye ona inat zayıfladım şimdide keyfine diycek yok,,ben olmasam sen zayıflayamazdın diyoo
ya şeytan tüyümü var sende sanki aşıkmışım gibi ikide bir nete girip yazmışmı bişey diye bakıyorum yazdığını görünce seviniyorum yanaklarım kızararak heyecanla faltaşı gözlerle okuyorum bide itiraf edeyim daha etkili olsun diye kendi yazdıklarımı yani alıntıları tekrar okuyup kendi yazdıklarımı sonra seninkileri tekrar okuyorum diyaloğa geçmişiz gibi hissediyorum sirkeyi fazlamı kaçırmmışım ne:)bu arada söz yarın çayıma 1kesme şeker koycam okulda toz şeker yok!!e karıştırınca oda toz olmuyomu yaww çözünüp gidiyo işteee.tamam yarın 1kesme şeker çayıma veya tatlandırıcı koysammm?16.00da ise kahveme 2kesme şeker oysam yada 1kesme şekr 1sakarin?sakarin acı yapıyoda biraz ondan dedimdi
of ben bugün fazlamı yedim acep hemen yazıyorum beni uyarın
sabah lahana suyu aç karnına artık bırakıcam ama midem buşanmaya başladı
kahvaltıda 1 dilim ç.ekmeği 2 kk peynir 3 bardak açık şekersiz çay
ara 3 burçak bisküvii 2 ceviz ve türk kahvesi
öğlen günümüz vardı akrabamıza gittim off bi güzelde kısır yapmıştıki 1 kase yedim 2. kaseyide yicektimki çıtırcık senin sözün geldi aklıma (doyumluk değil tadımlık yiyelim)
2 tane pohça 1 tane haşhaşlı kek yedim dyanamadım yarısını yicektim ama bi baktım bitmiş :)
arkadan 1 saat sonra kadar aşure ama ben tabağımın yarısını yedim diğer yarısın kayınvalideme verdim eski iştahım kalmadı ama sütümünde maşallahı var kısır yedim ondanmıdır nedir çeşmeden akarcasına çoştu sütlerim maşallah:))
5 gibi eve geldim ama akşam yemeğini yemedim şekersiz 3 bardak çay içtim sadece az öncede midem kıyıldı k.bar mısır gevreği yedim bir kase yağsız süt ile bu kadar yanlış bişey yediysem beni uyar çıtırm cumartesi tartı güünüm bu elmalı sirke gerçekten işe yarıyomu bide ya başlayım artık
söz yarın hiç şeker atmıcam hiç bişeyime bi deneyim yani ne var ölmem ya..alışırım elbet..parmağımı koyar karıştırırım tatlanır zaten o vakit:)ince olmayı şekerli çay kahveden daha çok istiyorum bennncanım benim yaaaşık olduğun kişi varsa ayıp olmasın yada duymasın
neyse tatlandırıcıdan uzak dur kesinlikle ..valla dr'um bana bi bağırdıı,içmeyiver çayı şekerli nolcak,,madem istiyosun az şekerli içiver sonra alışırsın dedi,,ben dedi tatlandırıcıyı şeker hastalarına bile önemiyorumki,,kaldı sana kullan diyim..sakın kullanma bidaha dedi..bide küp şeker yaapay oluyo canım yani toz şekeri küp halinde tutmak için yapıştırıcı maddeler kullanılıyor.yani sırf şeker değil yabancı kimyasal maddelerde var,,oyüzden toz kullan dedim