Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

buğünkü menüm çıtırcık ebrucuk

sabah 1 dilim çavdar ekmegi 1 dlm kaşar 1 domates 1 biber 2 salam çay

ara elma papatya çayı

öglen ton balıklı salata biberiye çayım:)

akşam 3 ykm kaşıgı bulgur pilavı 2 ymk kaşıgı ciger sote

ve bitki çayı

merhaba triendy arkadaşım..dün de 70-79 grubundan sana bildirim yapmıştım ilk bildirimim..bugün de mart annelerinden ebruli arkadaşım bu topiği tavsiye etti..tavsiyelerin sayesinde kilo vermeye başladığını söyledi..ben de gelmek istedim..beni de alırmısınız gruba?emziriyorum kızım 8.5 aylık..ilk 6 ay hiiiç kilo vermeyi düşünmedim 6. ayda sağlıklı beslenmeye başladım 6 ayın bitmesi emzirmem ve adet de görmem sayesin de 74 oldum..bi ara disiplini elden kaçırdım bayyaaaa yedim yedim o ara tartım bozuktu ama nası olduysa emzirdiğim için galiba gene kilo vermişim..tabi bu beni gaza getirdi..şu an 71.8 im dünde bildirim yaptım..öncelikli hedefim 65...ben de menümü yazmak istiyorum tavsiyelerde bulunursan sevinirim...teşekkürler..

Meliscim tam gaz devam hedef 55 ama 12 ocak evlenme yldönümümüzde 58i görmek ve göstermek istiyorummmmmmmmmmmmmmMenünü çok begendim.Ben çok mu yiyorum ne

Canım arkadaşım hoşgeldinÇıtırcık bu benim arkadaşım maart aneesiyiz ikimizde

Çıtırcık menümü yarın yazaym.Misafirleirm gitti.Emiri anca uyuttm.Bulaşıkları makinaya dizicemde ne zamn uyuycam

aldım ve liste altına yazdım canım haftaya listede olucaksın bildirimde bulunursa,,özelime atılacak yine unutma,,bu arada menünü yorumlarım tabi canım elimden geldiğince ordada burdada yorumluyorum ama pek fırsat olmuyo bazen malum 2 çocuk ve ev bana bakıyo,,e bide eş varneyse çok güzel başlamışsın bende 6 aylıkken aklım başıma geldi ve sağlıklı beslenmeye başlamıştım şükür doğum öncesi kilomunda altına düştüm şimdi hedefim 57 olmak onuda başarıcam inşallah

tamam canım bende bugün misafir ağırladım yedimde yedimyarın düzene gireriz artık,,yarın çok rahat cvb verebilirim inşallah..

benim hedefimde 60 kilo olmak :)) ebruşum ya inş artık dahada cicide alıyorumm artık:)) tam gaz deavammm

yeniyılda inş hedeflerimize ulaşırızz çok yemiyosunda sende benim gi
bi dengesiz yiyosun çok karbon lıyoruzzz cnm yaaa

menümümm:))

sabah 1 dlm çavdar ekmegi 1 dlm kaşar 1 domates biber çay

ara biberiye çayı 3 form bisküt

öglen elma portkal

akşam için patates yemegi var dünden kalan bulgur pilavı yogurtla

CANIM DÜNKÜ MENÜN MÜKEMMEL OLMUŞ BRAVOOAFERİN KIZ
menümümm:))

sabah 1 dlm çavdar ekmegi 1 dlm kaşar 1 domates biber çay

ara biberiye çayı 3 form bisküt

öglen elma portkal

akşam için patates yemegi var dünden kalan bulgur pilavı yogurtla

AKŞAM patatesle bulgur aynı katagoride ikside çok karbonlu anlıycan birinden brini yemessen çok iyi olurçünkü inanılmaz çok karbon var heleki patateste,,bide ikisinide alırsan vay haline:18:benden söylemesi

saol çıtırımmm kıss senin de katkın büyükk bu düzelmede

akşam zaten eşim evde oldugu için erken yeycez 6tıda ama sadece patates yenegini yiycem etli ynındada havuç salatası yaptık:)

vaybe dün misafirlerden daha çok yememe ve 1 tabak dolu pilav yememe hemde ekmekle,,akşam 11lerde çerez çekirdek fıstık leblebi şeker dolu dolu hemde yememe rağmen bugün tartıda 60.8i gene gördüm cuma günkü kilomda olmam büyük sevinç,,genelde bu gibi akşamlardan en az 500gr artıda çıkmam lazımdı,,karışımı akşam yemekten sonra içtim ,,ama 1saat sonra çerez koydum yemiycem dedim ama eşim gel otur bizle beraber dedi bende oturunca bakıcakmıyım yedimde yedimbugün güzel geçti bakalım sabah karışımı yine içtim ,,ama bittiii:101:birzadan tekrar hazırlıycam kaynasında akşama soğusun süzüyim içeyim,,bide yatarken içtimmi 6 bardak eder gene..ben genelde iki öğün yediğimden böyle yapıcam:109:

sabah ki menüm (pazar olduğu için herkes evde eşimde 10:30 da kalktık 11 gibi kahvaltı yaptım)
sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
4kk peynir tuzsuz 1 tatlı kaşığı reçel
4 ç.bardağı şekersiz çay 7 yeşil zeytn
ara 1 mandalina 3 badem 1 fincan şekersiz sütlü nescafe 12:30 civarı
15 te tekrar ara yaptım geç kahvaltı ettiğim için cnm istemedi 1 elma 1 mandalina 1 fincan yeşil çay şimdiye kadar 9 bardak su
16:45 akşam yemeğim
1 tabak pırasa 1 tabak mercimek .çorbası arkasından 2 bardak karışım çayımı tab, bu saatten sonra başka bişey yemiycem bu arada sabah yarım saatlik leslie yaptım gecede yapıcam eşimle dün akşam iddaya girdik bizde büyük oğluşumun doğum gününe kadar yani 12 şubata kadar 64kg olmak şartıyla 100 tl lik bi elbise aldırıcam eğer kaybedersem yok çok hırs yaptım ya vermem lazım 4 kilo: :) :

MENÜN GÜZEL OLMUŞ CANIM,,iddaya gelince kazanırsın inşşallah,,4 kilo göze kolay geliyo ama bide insanın içine sor,,heleki şartlanma olunca hırs olunca dahada zor gibi geliyo,,ama kazancaz başka yolu yok

kızlar merhaba
bende hayatımda ılk defa 80 lerı göruyorum ıkıncı doğumdan sonra resmen ustume yapıştı bu kılolar artık psikolojımedı çok etkılemeye basladı çok canım sıkılıyo suanda 85 kıloyum hamılelıkten once 60-62 cıvarındaydım acaba tekrar o gunlere donmek mumkun olurmu?bu arada triendy21 senı çook çok tebrık edıyorum banada yardımcı olurmusun lütfennn

[çıtrıcık akşam menüm degişti eşim eve yemek çagıralım dedi yemek kaldı tavuk döner çeyrek ekmek ayran

bide prpfitol yedim:)))

valaa brova çıtırıck hezamn böyle yemedigin için kilo olmuoyrr bencee hemen yakıyosun az dengeli besleniyosun senn

bu yediklerini üst üste 1 hafta yesen kilo alırsın biz devamlı dikaet etimiyoruz diye şiştik yaa:)) ama artık deeişti herşey

canım valla benim ilk yazılarımı okuyorum sandım,,aynı ben gibi yazmışsın,,ama son yazına inat sende doğum öncesi kilona iniceksin buna inan,,sadece karar ver ve dikkat et,,ben okadar rahattımki verirken,,eskiye ait alışkanlıklarından vazgeçmen herşeyi değiştiricek,,kilo vermeye başlayınca nasılda motiven artıcakeğer aşağıdaki gibi dikkat edersen yediklerine ve zamanlarına inan bana çok kolay olucak bu iş

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlinanın bana en büyük motivem bu çizelge

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir(bide bilhassa biberiye ve 7 otlu çayıda tavsiye ederim dönüşümlü içilmesi gerek tabi
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

[çıtrıcık akşam menüm degişti eşim eve yemek çagıralım dedi yemek kaldı tavuk döner çeyrek ekmek ayran

bide prpfitol yedim:)))
vay çakaaallyine yedin demi döner ekmeğiafiyet olsun ne diyim

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.

canım hoşbulduk saol...hadi bakalım berabercene çıtır anneler olcez biz de inşallah.emziriyor muydun cnm?
tamam cnm saol..bugünkü menümü pazar olması dolayısıyla atlamak istiyorum yarınki menümü yazayım..bugünün yazılacak bi tarafı yok yani çoook tarafı var hiç yazmayım..

Jojop arkadaşım evt tam gaz emzirmeye devam.Ço şükür sütüm azlmadı.Artı ek gıdada azar azar veriyrm.
Yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum.
Meliscim hırs yapmamız lazım.
Çıtırcık emeklerin için saol.Sayeende 35 gündür saglık besleniyorum.Yemek alışkanlıgım degişti.Geceleri kendimi daha hafif hissediyorum.

Dün:aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,2 eytin,yarım yumurta sarısı,1 dlm ekmk,çay.
Ara:türk kahvesi,1 tane armut.
Ögle:tuzsuzz penirle yagsız tost.(teyzem çagrdı kesme yapmış.Koca bir tabak hazırlamış ama yemedim.İradeli oldum ve sadece çay içtim)
Ara:çay ve form bisküvi.
Akşam.Kuru fasulye,2 kaşık pilav,1 tas yogurt.
Ara:misafirlerim vardı 1 dlm kek,3 minik gofret,çay,yatarkende yeşil çay içtim.
250 mekik ve evi temziledim.

Bugün:ılık suyumu unuttum
Sabah:4 mink dilim kızarmış(soba üstüne kaynanamda)ekmk,yarm yumrta sarısı,3 zeytin,2 dilim kaşar,çay.
Akşam:1 tas çorba,hamsi bugulama,bol salata,2 dilm ekmk,2 ısırık helva,1 bardk kola(35 gündr içmemiştimama)
Ara:çay,ince bir dilm börek,yeşil çay,meyva(elma,portakal ayva)
mekik çekmedim,45 dk yürüdüm.hergün en a 3 lt içiyrm fazlasını bile.

he hee yedimmmm tabii:))) ama saat 6tıda ondan sonraaa bitek çay içtimm yrm elma yrm portakl yrm muzz ebruu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…