- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
dün çokta parlak bi gün olmamış belli,,neyse önümüzdeki maçlara bakalımDün:Aç karınla ılık su.
Sabah:1 dlm ekmk,kk peynir,reçel,3 zeytin,çay.
Ara:1 tane muz.
Ögle:1 dlm ekmk,3 zeytin,3 dilim peynir,5 tane sarma.
Akşam :Arkadaşın kızının 1.yaş günündeydim.Tabaktakilerden 1 er tane yedim.Pasta harkaydı.Ayy olsada yesem
Ara:çay.
aç karınla ve çıplak tartılmalısın oyüzden evine digital tartı alman şart bence,,eczaneye elbieyle gidip çıkıcaksın ve bu ne kadarda doğru olur bilemem ,,yinede sen bilirsin,,ama çokta pahalı bişey değiller araştır istersenBaşlangıç:63
Bugün:60.5açkarınla:26:
Ama ben dijitalle tartılmak istiyorum ama norml tartım var.H.sonu eczanede tartılıp sana bildiricem çıtırcık.
bu sabah yediklerim çıtırcık
2 dilim ekmek
10 yeşil zeytin
4 kk tahin helva
3 fincan şekersiz açık çayara 1 tane yarım elma (yarısını oğluşum yedi)
4 tane yulaflı burçak yanında nescafe (vazgeçemiyorum hamileyken bile içiyodum doktorum yasaklamıştı ama şiddetli baş ağrıım oluyodu 1 tane içebilirsin demişti çıtırcık nescafeden veya kahveden cay deme bana nolur)
14:30 civarı öğle yemeğim
1 tabak tarhana çorbası,yarım tabak pirinç pilavı tuzsuz
1 elma ve yeşilçay içerim
akşamki menümde ıspanak var sadece ekmeksiz bi kaç kaşık ondan yerim birde yoğurt yerim aşurede varama 1 kaşıktan fazla almamaya çalışıcam sağlığım için evet almamaya çalışıcam inatla bir gün bende çıtır anne olucam
kızlar selaaammm
5 gundur deli gibi mekik cekıorum ip atlıorum bel yanların için hareket yapıorum belim 2 cm incelmiş göbek kısmım 1 cm. karnım sertleşti bıraz :)))
kalca da bı gelişme yok
yalnız dünden beri yapmıorum. sezaryen oldum 1 sene once. spor yaptıktan sonra cok agrımaya basladı
hatta 2 kere kustum dun ve evvelsi gun. kusarken amelıyat yerımın sag ve solunda bıseyler kıpırdadıöldüm korkudan. doktora gidicem bakalım.
hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,,bende kızım 6 aylıkken başladım ,,diyete değil ama sağlıklı beslenmeye,,sende öyle yap karbon hidratlı yiyeceklerden uzak dur,,bol bol sebze ye su insana çok yararlı su kilo aldırmaz,,midenide genişletmez,,eğer saat başı bi bardak su içersen,,ama bi içtinmi 3-4 bardak içiyorsan ozaman olur genişler,,ayarla kendini saat başı 1 bardak ılık su iç,,parçalanan yağlar idrar yoluyla atılması gerek çünküü,,aşağıdaki yapılacakları yapabilirsin ben ilk zamanlarda o şekil beslendim
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(çok motive ediyo) burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
hadi inşallah..uzak durman gerekenleri öğrendin nasılsa verirsin,,bakalım
eleştiriğe açığım bugün kızlarsabahki menüm 09:45
2 dilim ekmek,5 tane yeşil zeytin,4kk tuzsuz peynir,3 ç.bardağı şekersiz çay,2 tatlı kaşığı kayısı reçeli,2 dilim salam 15 dakika sonra sonra yaptığım karışımdan içtim
ara 1 tane mandalina 12 civarı nescafe sekersiz
öğle yemeğim gecikti bugün bebeişim durmadı o yüzden14:00
1 tabak yaklaşık 3 kepçe kendim yaptığım mercimek çorbası,yanında yarımını ayıkladığım narı 1 kase yoğurdun içine kattım yedim ekmeksiz arkasından yaptığım karışımdan 2 bardak akşam yemeğini 17:30 da yapacağım için ara düşünmüyorum ama şekersiz sütlü nescafe olabilir
akşam menümde ciğer sote var yanında yine yoğurt çorba yemem herhaldeakşama abimlere gidicez bişey yememeğe ççalışıcam ama çay içerim hafif şeyler varsa yerim maksat karşı taraf üzülmesin bişey yemiyorum diye darılmasın
hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,,bende kızım 6 aylıkken başladım ,,diyete değil ama sağlıklı beslenmeye,,sende öyle yap karbon hidratlı yiyeceklerden uzak dur,,bol bol sebze ye su insana çok yararlı su kilo aldırmaz,,midenide genişletmez,,eğer saat başı bi bardak su içersen,,ama bi içtinmi 3-4 bardak içiyorsan ozaman olur genişler,,ayarla kendini saat başı 1 bardak ılık su iç,,parçalanan yağlar idrar yoluyla atılması gerek çünküü,,aşağıdaki yapılacakları yapabilirsin ben ilk zamanlarda o şekil beslendim
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(çok motive ediyo) burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
hadi inşallah..uzak durman gerekenleri öğrendin nasılsa verirsin,,bakalım
Yeşil çayımı yudumlarken sizlere bakayım dedim.Meliscim nerdesinnnnnnnn????
Baby arkadaşımız gibi bende 250 mekik çekiyorum ama dün çok acıdı ameliyat yerim.Korktum bende acaba kaslarım çalıştıgı için mi agrıyor yoksa dikişlerime bişimi oldu korkusu:26::18:Yarın devam edicem bakalım aynı acı olacak mı:18:
inşallah ocak ayı içinde tartıda önce bu rakamı görüp iddayı kazanmanın temelini atmış olurum
Eki Görüntüle 313076
sonrada inşallah 15 ocakta tartıda bu rakamı görüp iddaayı kazanırım
Eki Görüntüle 313077
ve sonrada inşallah bu rakamı görürümde eşimi çatır çatır çatlatırım
Eki Görüntüle 313078