Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canım bende günde 2 fincan kadar ısırgan ile rezeneyi demleyip içiyorum süt artırıyo birde ben çok araştırdım şimdiki yazacağım içeceği 3 gündür yapıpiçiyorum çok tuvalete çıkarıyo idrara şim 3 littre su,2 adet yeşil elma,1 adet limon bunları 4 e bölüp hoop 3 litre suyun içine atıyosun 1 çubuk tarçını 5-6 adet karafili ve 1 yemek kaşığı top karabiberi ( acı olmuyo) bunlarıda suyun içine atıyosun tabi bunların hepsini düdüklü tencereye koyuyosun kapağını sıkıca kapatıp fıs sesi çıkana kadar altını kısmıyosun fıs sesinden sonra altını kısıp tam 7 dakika pişiriyosun sonra süzüyosun posalarını atıyosun suyunu her öğünden sonra bir büyük bardakla içiyosun ben cococola bardağıyla içiyrum kayın validem göbeğimin gittiğini biraz inceldiğimi farketti bu akşam yemeğinde söyledi bu arada bu içecek emziren annelerde içebiliyo için rahat olsun ben 8 sefer test ettim oayladım arkadaşımada tavsiye ettim şöyle arkadaşımda bebeğini emziriyo ben her içtiğimde arkasından oğlumu emziriyorum ve hem gazını çıkartıyo hemde oatır patır kakasını çok rahat yapıyo arkadaşınkide öyleymiş hiç bi yan etkiside yok yapıp içebilirsin bu arada 2 gün içerisinde bitmesi gerekiyo bunun. yeşilçay bende içiyorum teni başladım sen sallama olanındanmı içiyosun yoksa aktarlarda satılan demleme lanındanmı hangisi daha etkili cnm.

Bugün:Aç karınla ılık su.
Sabah:kk peynir,1 dilim ekmek,5 zeytin,reçel,çay.
Ara:türk kahvesi,1 armut,1 tane gofret
Ögle:Ispanak yemegi,yogurt,1 dilim ekmek.
Ara:yeşil çay,form bisküvi.
Akşam,yeşil fasulye yemegi,yogurt,azıcık pilav:26:
Ara:yeşil çay,kuru kayısı kuru incir,3 tane form kraker.
Bugün acayip tatlı istegi patlaması yaşadım :125::96:
45 dk yürüdüm.250 mekik çektim.3 lt su,yatanakadar 3buçuk oluyor.

ay sabah sabah havalara uçuyorum resmen ne kadan mutluluk verici bişey bu dün sabah tartıldığımda 67.6 çıktım bu sabah ise 66.6 çıktım akşam yemeğinden sonra bişey yememeğe çalıştım ama büyük oğluma verirken 4-5 tane cicibebe yedim cnm çekmişti
dün akşam yediklerim bi kaçtane hamsi 1 tabakta tarhana çorbası ekmeksiz ekmek normaldede yemiyorum akşamları sevindim bu işe kahve içmeme ye çalışıyorum akşamları birde eğer midem çok kazındıysa saat 23-24 arası gibiyse bişeyler atıştırmamak için hemen yatıorum dün akşam 22:30 civarı bişeydi galiba eğer uyumazsam kesin bişeyler yerim ondan uyuyorum

burdayım ebrucum :==

.)):))) ben az ama kalorosi yüksek şleyler yiyirum karbon çok alıyorum( ondan veremedimm ben yaaaa

ebrummm benimmm ydşil çayın bir zararı yok diye biliyorum emziren annler için 2 ,3 bardagı geçirmee ilaki yeşil çay içmene gerek yok galibaa ıhlamur papatya çayı felanda iç..ben çaylara başladım biberiye aldım çıtırıcık söyledi aktrdan kaynamış suya ekliyim içiyomm:)acı az ama neyssee bide 7 otluu bakam yarın migrostan onuda alımmdaaa napım kıss zayıflamakl azımmm yoksa kalcaz sınıfta biz:))

searp sende hoşgeldinnn:

menüm çıtırcık ebrucum

sabah 2 dlm çavdar ekmegi 1 çatal bal yarım dlm beyeaz peynir 3 yeşil zeytin çay

ara yeşil çay çubuk tarçınlı:)

öglen 1 ev pogacası türk kahvesi

akşam yemegimi yaptım kurufasulye bulgur pilav ıturşu olcak

meyvede yerimmm tek olarak

Çıtırcık bende ilk defa senin menünü begenmedim2 tane tostSabah sabah sogan mıBen kahvaltımı 9-9:30 da yapıyorumÖglen yemegin nerde bakimBugünlük bu kadr eleştri yeter
bende hemen açıklıyım canım,,eğer geç kalkıyorsak,,2 öğün yemeliyizki ben genelde eşim 3 te işe gittiği için yani 15te,,geç kalkıyorum 11.12 hatta bazen 13te bile ilk yemeğimizi yediğimiz oluyo,,ama çok sağlıklı değil biliyorum ama bizim evde erken kalkılmıyo napalım,,ama eşim 1 hafta akşam yemeğinde evde olmuyo bi hafta sabah olmuyo,,buhafta 7de çıkıyo evden ve erken kalkabiliyorum bazen mesela dün 6.30da kalktım eşim gittikten sonra erkenden kahvaltımı ettim,,öğle yemeğimi yedim,,ve eşim 5te gelincede akşam yemeğimizi yedik,,böyle olunca düzen çok güzel oluyo,,ama eşim vardiye dönüp 15te gidip 1de gelince geç kalkıyoruz nasılsa işe geç gidiyo diye,,ozamanda mecbur 2 öğün emek zorunda kalıyoruz,,
2tosta gelince onlar dişimin kovuğuna bile ggitmiyo bazen 3-4tane bile yapıyorum zararı yok hem çok az yağlı hemde kaşarlı yiyebiliriz yani,,çünkü tam buğday ekmeklerini biliyorsan anlarsın nasılda küçük dilimler,e bide kızarınca kalmıyo nerdeyse onun içine,,ve soğanıma kimse laf edemez,,ben her öğün çok çok soğan yerim küçüklüğümden beri alışkanlık bayılıyorum soğana,,ve onsuz oturmam sofraya o derece yanii,annemde derdi misafirliğe gidince benimkıza soğan getirin önce başka bişey olmasada olur diyehem faydaları oldukça çok biliyosan,,bence bol bol tüketilmeli
ay çok sevindim canım darısı bi haftada 1 kilo ve üstü vermeye benim başıma inşallah,,eşimle iddaya girdik 15 ocağa kadar 57 olmam lazım,,çok pis kazancım olcak kazanırsam yaktım onu

ben başlayalı tam 1 ay dolduuu 70,4 le başladım kilo vermeyeeee şuan sabah çıktıgımda 68 geldimm:) ama pis bogazımlıgımdan daha çok veremedeimmben(

bizimdee:))) ebru bakalım kaç gelcek tartılıp gelicez bakalım çıtırcık

ocak 15 nde dahadamı incelceksinnnkıss dika ett sen artık çoçuklusun ğüçsüz kalma cnm
bişey olmaz canım ideal kiloma baktım biyerde 62 yazıyodu biyerdeyse 57bide benim bacaklarımda kalınlık var gibi birazdaha onlarda gider inşallah,,53le 57 arası koruyun kilonuzu diyo orası aklıma yattı yolum var daha yanii,,güçsüz olduğumu farkettiğim an bırakırım zaten,,,ama inanki öküz gibi yemeğe devam ediyorum kolay kolay bişey olmaz bana
ben başlayalı tam 1 ay dolduuu 70,4 le başladım kilo vermeyeeee şuan sabah çıktıgımda 68 geldimm:) ama pis bogazımlıgımdan daha çok veremedeimmben(

bişey olmaz bak sen farkındasın bu ay dahada dikkatli olursan gider,,kb lerden uzak dur yeter

Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.

Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.

İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.

canım senin dediğin şeyi ben 3 gün önce görmüştüm çok güzele benziyoo,kızlar eğer isterseniz hep beraber deneyelim bak arkadaşta faydasını görmüş 3 günde 1 kilo gitmiş bile ondan tabi yemeğe dikkat edicez haa,tarif şöyle yazıyo orda

işte mükemmel karışım ne zaman başlarım bilmem amaa

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 5 adet top karabiber

* 5 adet karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.

)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..

hepiciğinize merhaba bayanlar...

dikkat ettimde çıtırcık hepinize çekmiş fırçayı

benimde profilimdeki takvimimdede görüldüğü üzere bir kızım var 6 aylık

hamileliğimden önceki kilom 57 idi

hamileliğimde toplam 13 kilo alarak 7o oldum . doğumdan sonra 5 kilom gitti yavaş yavaşda ay ay vererek şuan 63 lerde seyrediyorum

eski kiloma kavuşmam için 6 kilo fazlam var

rahatsız olduğum bir göbeğim ve şu yan simitlerim

özellikle yan simitlerden nefret ediyorum

gidin pis yağlar vücudumdan artık

bana önerileriniz neler spormu yoksa diyet mi ama kızımın sütü azalır diyet yaparsam da

bu arada günde 3 lt su içtim geçen ay kızım az kilo almış süt olsun die sanki su benim midemi genişletti yaa her ay bir kilo veren ben kilo verememişim bu ay

su iştahmı açıyo bende acep ne

neyse çenem düştü eee ne diyosunuz bana

hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,,bende kızım 6 aylıkken başladım ,,diyete değil ama sağlıklı beslenmeye,,sende öyle yap karbon hidratlı yiyeceklerden uzak dur,,bol bol sebze ye su insana çok yararlı su kilo aldırmaz,,midenide genişletmez,,eğer saat başı bi bardak su içersen,,ama bi içtinmi 3-4 bardak içiyorsan ozaman olur genişler,,ayarla kendini saat başı 1 bardak ılık su iç,,parçalanan yağlar idrar yoluyla atılması gerek çünküü,,aşağıdaki yapılacakları yapabilirsin ben ilk zamanlarda o şekil beslendim

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(çok motive ediyo) burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

tartıldım çıtırcıgımm kilom 68 haftaya inş daha iy oluruzzz
hadi inşallah..uzak durman gerekenleri öğrendin nasılsa verirsin,,bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…