- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
Çıtırcık yeşil elma yemiştim sahi ama akşam yemeginden sonraYine begendiremedik demek
Serapcım sende aramıza hoşgeldinBenimde 10 aylık oglum var.Sadece yeşil çay içiyorum ama emzirdigim için başka bitki çayları içebilirmiyim bilmiyorum Yeşil çayııda sütü azaltır die duymuştum ama eczaneye sordum 2 bardk içilebilir deyince içmeye başlladım.Senin bi bilgin var mı bu konuda?Melissssss nerdesin yahuu
Kızlar dünkü menüm:Aç karınla 2 bardk ılık su.Çörek otunu bıraktım çok migdem bulanıyordu tüm gün:120:
Sabah:1dilim ekmek,kk peynir,5 zeytin,salata,yumurta,reçel,2 fincan açık çay.
Ögle:Biraz kapuska birazda bezelye yemegi,2 dilim ekmek.
Ara:simitAma mis gibi koktu burnuma gezerken yudum yudum çıtr ççıtır yemek ne de güzeldi
Akşam:2 kaşık patates yemegi,3 minik parça tavuk,3 minik salata turşusu,1 dilim irmik tatlısı:26:
Ara,yeşil çay,siyah çay,bir avuç ceviz.
Çıtırcık kaynanamdaydım biraz hatalarım var tabii farkındayım.Ama bugün evdeyim kontrollüyüm
Meliscim çaylara başlamışsın.Ben sütümü etkiler diye korkuyorum Günde 1-2 kere yeşil çay içiyorum.Melis ya aslında sen baya az yiyosun neden veremedin kiYinede pes etmek yok.Bugün 45 dk yürüdüm.Hergün 250 mekik çekiyorum.Sezeryandan sonra buruşuk ve sarkık bir göbegim oldu.Ama mekigin faydasını görüyorum.Durmak yok haydi kızlar Çıtırcık senin gibi göbişim olacak inş.
burdayım ebrucum :==Çıtırcık yeşil elma yemiştim sahi ama akşam yemeginden sonraYine begendiremedik demek
Serapcım sende aramıza hoşgeldinBenimde 10 aylık oglum var.Sadece yeşil çay içiyorum ama emzirdigim için başka bitki çayları içebilirmiyim bilmiyorum Yeşil çayııda sütü azaltır die duymuştum ama eczaneye sordum 2 bardk içilebilir deyince içmeye başlladım.Senin bi bilgin var mı bu konuda?Melissssss nerdesin yahuu
bende hemen açıklıyım canım,,eğer geç kalkıyorsak,,2 öğün yemeliyizki ben genelde eşim 3 te işe gittiği için yani 15te,,geç kalkıyorum 11.12 hatta bazen 13te bile ilk yemeğimizi yediğimiz oluyo,,ama çok sağlıklı değil biliyorum ama bizim evde erken kalkılmıyo napalım,,ama eşim 1 hafta akşam yemeğinde evde olmuyo bi hafta sabah olmuyo,,buhafta 7de çıkıyo evden ve erken kalkabiliyorum bazen mesela dün 6.30da kalktım eşim gittikten sonra erkenden kahvaltımı ettim,,öğle yemeğimi yedim,,ve eşim 5te gelincede akşam yemeğimizi yedik,,böyle olunca düzen çok güzel oluyo,,ama eşim vardiye dönüp 15te gidip 1de gelince geç kalkıyoruz nasılsa işe geç gidiyo diye,,ozamanda mecbur 2 öğün emek zorunda kalıyoruz,,Çıtırcık bende ilk defa senin menünü begenmedim2 tane tost Sabah sabah sogan mı Ben kahvaltımı 9-9:30 da yapıyorum Öglen yemegin nerde bakim Bugünlük bu kadr eleştri yeter
ay sabah sabah havalara uçuyorum resmen ne kadan mutluluk verici bişey bu dün sabah tartıldığımda 67.6 çıktım bu sabah ise 66.6 çıktım akşam yemeğinden sonra bişey yememeğe çalıştım ama büyük oğluma verirken 4-5 tane cicibebe yedim cnm çekmişti
dün akşam yediklerim bi kaçtane hamsi 1 tabakta tarhana çorbası ekmeksiz ekmek normaldede yemiyorum akşamları sevindim bu işe kahve içmeme ye çalışıyorum akşamları birde eğer midem çok kazındıysa saat 23-24 arası gibiyse bişeyler atıştırmamak için hemen yatıorum dün akşam 22:30 civarı bişeydi galiba eğer uyumazsam kesin bişeyler yerim ondan uyuyorum
akşam yemegime rivaywt ettim sütlü nesacefe içtim bidee
akşam yemegime rivaywt ettim sütlü nesacefe içtim bidee
yarın tartı günüm:18::18::18:
yarın tartı günüm:18::18::18:
bu demek oluyoki,,kaldı 3 haftam
bizimdee:))) ebru bakalım kaç gelcek tartılıp gelicez bakalım çıtırcık
bişey olmaz canım ideal kiloma baktım biyerde 62 yazıyodu biyerdeyse 57ocak 15 nde dahadamı incelceksinnnkıss dika ett sen artık çoçuklusun ğüçsüz kalma cnm
ben başlayalı tam 1 ay dolduuu 70,4 le başladım kilo vermeyeeee şuan sabah çıktıgımda 68 geldimm:) ama pis bogazımlıgımdan daha çok veremedeimmben(
canım bende günde 2 fincan kadar ısırgan ile rezeneyi demleyip içiyorum süt artırıyo birde ben çok araştırdım şimdiki yazacağım içeceği 3 gündür yapıpiçiyorum çok tuvalete çıkarıyo idrara şim 3 littre su,2 adet yeşil elma,1 adet limon bunları 4 e bölüp hoop 3 litre suyun içine atıyosun 1 çubuk tarçını 5-6 adet karafili ve 1 yemek kaşığı top karabiberi ( acı olmuyo) bunlarıda suyun içine atıyosun tabi bunların hepsini düdüklü tencereye koyuyosun kapağını sıkıca kapatıp fıs sesi çıkana kadar altını kısmıyosun fıs sesinden sonra altını kısıp tam 7 dakika pişiriyosun sonra süzüyosun posalarını atıyosun suyunu her öğünden sonra bir büyük bardakla içiyosun ben cococola bardağıyla içiyrum kayın validem göbeğimin gittiğini biraz inceldiğimi farketti bu akşam yemeğinde söyledi bu arada bu içecek emziren annelerde içebiliyo için rahat olsun ben 8 sefer test ettim oayladım arkadaşımada tavsiye ettim şöyle arkadaşımda bebeğini emziriyo ben her içtiğimde arkasından oğlumu emziriyorum ve hem gazını çıkartıyo hemde oatır patır kakasını çok rahat yapıyo arkadaşınkide öyleymiş hiç bi yan etkiside yok yapıp içebilirsin bu arada 2 gün içerisinde bitmesi gerekiyo bunun. yeşilçay bende içiyorum teni başladım sen sallama olanındanmı içiyosun yoksa aktarlarda satılan demleme lanındanmı hangisi daha etkili cnm.
hoşgeldin canım allah bağışlasın bebişini,,bende kızım 6 aylıkken başladım ,,diyete değil ama sağlıklı beslenmeye,,sende öyle yap karbon hidratlı yiyeceklerden uzak dur,,bol bol sebze ye su insana çok yararlı su kilo aldırmaz,,midenide genişletmez,,eğer saat başı bi bardak su içersen,,ama bi içtinmi 3-4 bardak içiyorsan ozaman olur genişler,,ayarla kendini saat başı 1 bardak ılık su iç,,parçalanan yağlar idrar yoluyla atılması gerek çünküü,,aşağıdaki yapılacakları yapabilirsin ben ilk zamanlarda o şekil beslendimhepiciğinize merhaba bayanlar...
dikkat ettimde çıtırcık hepinize çekmiş fırçayı
benimde profilimdeki takvimimdede görüldüğü üzere bir kızım var 6 aylık
hamileliğimden önceki kilom 57 idi
hamileliğimde toplam 13 kilo alarak 7o oldum . doğumdan sonra 5 kilom gitti yavaş yavaşda ay ay vererek şuan 63 lerde seyrediyorum
eski kiloma kavuşmam için 6 kilo fazlam var
rahatsız olduğum bir göbeğim ve şu yan simitlerim
özellikle yan simitlerden nefret ediyorum
gidin pis yağlar vücudumdan artık
bana önerileriniz neler spormu yoksa diyet mi ama kızımın sütü azalır diyet yaparsam da
bu arada günde 3 lt su içtim geçen ay kızım az kilo almış süt olsun die sanki su benim midemi genişletti yaa her ay bir kilo veren ben kilo verememişim bu ay
su iştahmı açıyo bende acep ne
neyse çenem düştü eee ne diyosunuz bana
hadi inşallah..uzak durman gerekenleri öğrendin nasılsa verirsin,,bakalımtartıldım çıtırcıgımm kilom 68haftaya inş daha iy oluruzzz