- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
- Konu Sahibi puccakanka
Çıtırcık yeşil elma yemiştim sahi ama akşam yemeginden sonraYine begendiremedik demek
Serapcım sende aramıza hoşgeldinBenimde 10 aylık oglum var.Sadece yeşil çay içiyorum ama emzirdigim için başka bitki çayları içebilirmiyim bilmiyorumYeşil çayııda sütü azaltır die duymuştum ama eczaneye sordum 2 bardk içilebilir deyince içmeye başlladım.Senin bi bilgin var mı bu konuda?Melissssss nerdesin yahuu
canım bende günde 2 fincan kadar ısırgan ile rezeneyi demleyip içiyorum süt artırıyo birde ben çok araştırdım şimdiki yazacağım içeceği 3 gündür yapıpiçiyorum çok tuvalete çıkarıyo idrara şim 3 littre su,2 adet yeşil elma,1 adet limon bunları 4 e bölüp hoop 3 litre suyun içine atıyosun 1 çubuk tarçını 5-6 adet karafili ve 1 yemek kaşığı top karabiberi ( acı olmuyo) bunlarıda suyun içine atıyosun tabi bunların hepsini düdüklü tencereye koyuyosun kapağını sıkıca kapatıp fıs sesi çıkana kadar altını kısmıyosun fıs sesinden sonra altını kısıp tam 7 dakika pişiriyosun sonra süzüyosun posalarını atıyosun suyunu her öğünden sonra bir büyük bardakla içiyosun ben cococola bardağıyla içiyrum kayın validem göbeğimin gittiğini biraz inceldiğimi farketti bu akşam yemeğinde söyledi bu arada bu içecek emziren annelerde içebiliyo için rahat olsun ben 8 sefer test ettim oayladım arkadaşımada tavsiye ettim şöyle arkadaşımda bebeğini emziriyo ben her içtiğimde arkasından oğlumu emziriyorum ve hem gazını çıkartıyo hemde oatır patır kakasını çok rahat yapıyo arkadaşınkide öyleymiş hiç bi yan etkiside yok yapıp içebilirsin bu arada 2 gün içerisinde bitmesi gerekiyo bunun. yeşilçay bende içiyorum teni başladım sen sallama olanındanmı içiyosun yoksa aktarlarda satılan demleme lanındanmı hangisi daha etkili cnm.