- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
[
yapragıda babam için sardımm dogumğünü idyee:) seviyor çünküü ama bir tabak getirdedi:) bize kaldı tencere gneee
evt yaa bu karbonları kesmek şart oldu artık banaaa buğünkü menümü begendiğin için teşekür ederimmm çııtırımmm
bak sen karbonlara dikkat et nasılda gidiyo kilolar,,ilk yapıcan iş o olsun,,bide bugün fazla kaçırdıysa mevburiyetten mesela,,yarın ona göre tüm gün dikkatli ve hafif beslen dengeyi sağlarsın,,öyle amaan bugün ipin ucu kaçtı iflah olmam artık diye düşünme sakın olurmuu,,fırça kaymadan akıllanmıycanız sizde ondan ben az fırça yemedim üstadlarımdansizde o zayıf hallerinizi görceniz inşallah,,
bu arada kim sordu unuttum ama,kilo çizelgesi insanı çok motive ediyo burda,,yapınca elbetteki bebiş çizelgesi gidiyoo
tamam canımm ne dicem sana alışverişte eve neler alsam kendi beslenmem uygun elimin altında neler bulunsa mesala yogurt süt çubuk tarçın dedin meyve başka neler olabilir altarnatiff ebru cum sormuştu çizelgeyi gelince bakar oda cnm
bak sen karbonlara dikkat et nasılda gidiyo kilolar,,ilk yapıcan iş o olsun,,bide bugün fazla kaçırdıysa mevburiyetten mesela,,yarın ona göre tüm gün dikkatli ve hafif beslen dengeyi sağlarsın,,öyle amaan bugün ipin ucu kaçtı iflah olmam artık diye düşünme sakın olurmuu,,fırça kaymadan akıllanmıycanız sizde ondan ben az fırça yemedim üstadlarımdansizde o zayıf hallerinizi görceniz inşallah,,
bu arada kim sordu unuttum ama,kilo çizelgesi insanı çok motive ediyo burda,,yapınca elbetteki bebiş çizelgesi gidiyoo
bak mesela ben alışverişe çıkınca bitki çayı mutlaka alırım bitmeden,,(yeşilçay--biberiye çayı--7 otlu çay--form çayı yani''karışık bitki çayı kiraz saplı''--)bunlardan al mesela,,karışık olarak içersin yeşil çay 2 bardak--7 otludan 1 bardak akşam yatarkende bazen kabızlık sorunun varsa form çayı içersin bazı günler değiştirir biberiye ve yeşil çay içersin,,içlerine 1çay kaşığı tarçın ekleyebilirsin tatlı isteğinide gideriyo hem,,,kabuk tarçın vardı bende geçen çıktığımda toz tarçın aldım buda güzelyoğurt illaki buluncak evde,,salatalık alabilirsin,,ananas var imkanın varsa hergün 1 dilim yiyebilrsin çok ço faydası var zayıflamada,,acıktıkça salatalık yiyebilirsin akşamdan sonra bile,,,bisküvi canın isterse eti formun birsürü çeşitleri var çikolatalı bile onlardan bulundurbailirsin,,mesela ben eti burçak bisküvi aldım birsürü canım çektikçe bitane yiyorum abarmaman gerek ama,,onunda kb'si yüksek ama bağrsaklar için faydalı öyle işte aklıma gelenler bunlar şimdilik
Anam muhteşem üçlü burda
Anam muhteşem üçlü burda
Hoşbulduk canlarım.Bende yazdıklarınızı okudum şimdi.
BUGÜN:aç karınla 3 bardk ılık su
Sabah:1 buçuk dilim ekmek,5 zeytin,kk peynir,domates salata,yumurta,kaşar,çay.
Ögle:1 dilim ekmegin üzerine acılı ezme sürdüm.
ARA:yapamadım hiç gece oglum uyutmadı bizi.Diş çıkartmaya çalışıyor.Eşimle benim başımız çok agırdı.Kahvaltıyı zor ettikAptl gibiyiz 2 gecedir böyleyiz.Sonum hayır olsun.Eşimle birazdan dışarı çıkıcaz yemege.Ordanda arkadaşlr pasta aldı.Süpriz yapıcaz orda eşime.Dogum gününü kutladıgın için saol çıtırcık.Meliscim babanın dogum günü kutlu olsun canım.
evde yeşil çay ıhlamur bide form var çayı biberiye çayını bulamıyorumki ben yaa(( nerde varmış markete yokkiii karışık çaymarkası ne mesela form çayı deil demi bu 7 bitkiden oluşan çay acıktıkça abartmadan elimin altında form bisküvileri diyodun ama onlardan evde var çok tatsız şeyler yaaff:))salatalık alıyorumm ananas iymiymiş kilo vermeyee sen yedinmi zayıflarke meselaaa
ben hiç ananas yemedim zayıflarken,,çünkü yeni yeni duydum faydasının olduğunu7 otlu çay form değil canım,,direk çayların olduğu yerde 7 otlu çay diye görünüyo zaten,,bide form bisküvilerini bende sevmedim oyüzden eti burçak yulaflı var ondan dene bak süper bişey
işte canım resimli gösteriyim,,biberiyeyi marketlerde bulman zor,,aktardan aldım ben böyle bişey işte kendin demleyip içiceksinb çok çok faydası var itersen araştır neler yazıyo,,biberiye çayı zayıflatırmı yaz googleye bi bak
Eki Görüntüle 309675 Eki Görüntüle 309676 Eki Görüntüle 309677 Eki Görüntüle 309678 Eki Görüntüle 309679
kızlar hadi akşam yemeğine ben geç bile kaldııım
afedersiniz ama resmen ohaa!!! oldum. vallahi tebrik ederim. ben 73 kiloyum. hemn baslıcam dıyete. buda bana ders olsun. takipteyim seni artıkııınnn :))) bende iri yapılıyım o yuzden ıyıce ıncelmem lazım. 1 senede 20 kilo verırım ınsallah bende. tekrar tebrık edıorum. helal valla