Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

çıtırcık ebrucum benimde menüm

sabah 1 dilim çav ekmegi 3 zeytin bal ve 1ilm beyaz peynir

arada 1 portakal

öglen 1dilim çavdar ewkemgi kaymak

akşam 5 ymk kaşıgı pirinç pilavı patlıcan yemegi 3 ymk

kestane 10 tanee:))) 1tanede fıstıklı çiklotaa hasta oldugum için kaçamak çıtırcıkk:KK37:

Melis ne zaman vermeye başlıycaz şu kiloları:KK14:.Ben baya mekik çekiyorum ve bunun artısını görmeye başladım.:KK8:Oglum sıralamaya başladı ve bni inanılmaz yoruyor.Dün gece uyumadı dişleri çıkıcak.Oturup hüngür hüngür agladım.Eşimde diyete spora gerek yok emir seni bi deri bi kemk bırakacak zaten diyor:KK9:Ogluş iyi olsun herşeye razıyım:KK16:Ayın 20 sinde 1 ay olucak ama kilo veremedik.:KK14:Nerde hata yapıyoruz:KK31:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:karışık tost,1 fincn açık çay.
Ögle:1tas çorba,1 tabak sütlü kesme.
türk kahvesi,3madlen bitter çikolata.
Ara:yeşil çay,kuru kayısı,kuru incir,1 minik kurabiye.
Akşam:2 lahmacun,2 bardak ayran.Ama kaç gündür canım lahmacun çekiyordu:KK17:
Ara:yeşil çay,kuru incir ,kuru kayısı.

çıtırcık ebrucum benimde menüm

sabah 1 dilim çav ekmegi 3 zeytin bal ve 1ilm beyaz peynir

arada 1 portakal

öglen 1dilim çavdar ewkemgi kaymak

akşam 5 ymk kaşıgı pirinç pilavı patlıcan yemegi 3 ymk

kestane 10 tanee:))) 1tanede fıstıklı çiklotaa hasta oldugum için kaçamak çıtırcıkk:KK37:
ebru senin son menün akşam hariç iyide,,yinede eksikler çok,,kilo vermeniz için sabır gerek lütfen birazdan yazıcam önerilere kulak verin ben ilk başladığımda ,,aynen bu kurallara dikkat ederek verdim,,bundan sonra bu şekilde beslenirseniz emin olun kilo vericeksiniz,,günde 3 litre suyu muhakkak içiceksiniz,,unutmayın su vucutta parçalanan yağları idrarla dışarı atmaya yarıyo ve içmezsek onlardan kurtulamıycamızı unutmayın

melis senin menünü hiç beğenmedim,,sende yazıyı dikkatli oku ve beslenme düzenini olustur artık,,pirinç pilavından uzak durun çok pilav istersenizde öğlen bulgur yiyin ölçüyü kaçırmadan

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

işte bukadar okadarda zor olmasa gerek bide böyle deneyin bi hafta bakın neler oluyoo:KK16::KK16:

Çıtırcık 3 lt su tamam,mekik tamam,2 kere yeşil çay tamam,kahvaltı ve aralarda tamam.Ama yazdıklarından benim eksigim ögle haifif akşam agır yemem.Dogru anlamışmıyım?Ama sabh yalnız öögle yalnız ee 6 da yersem akşamda yalnız yemiş oluyprum.Eşimle yemek istiyorum.Bu yüzden 7 buçukta yiyiyoruz.Yalnız yemek istemiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum o zaman.:KK14:Birde emirden öglenlik bişi yapamıyorum.Akşamdan kalanı yada pratik yiyorum.Çünkü ogluşada hazırlıyorum zar zor yemek yiyorum zaten.:KK14:Akşamda eşim ne isterse onu yapıyorum kendimde azar azar yiyiyorum.Yazdıklarından hatalarımı buldum işte.Gece emir uyuyunca öglenlik sebze yemekleri pişireyim kendime.:KK28:Bu sorunu böyle çözelim.Ama eşimsiz yemek istemiyorum napim bu sorun askıda kalsın şimdilik.:KK30:

Sabah:1domates,1salata,yarım yumurta,kk peynir,1 zeytin,1 dilim ekmk,1 fincan açık çay.
Ara:nescafe,2 bisküvi:KK17:
Ögle:3 biber dolması,1 dilim ekmek 2 bardak ayran.
Ara:1 tas aşure(canım çok çekiyodu tamda komşum getirmiş saolsun:KK56:)
Akşam:Eşimi bekliyorum:KK43:Acıkmadımda bişide yapamadım ogluştan.Hazır bişiler mi sölesek:KK17::KK20::26::KK37:

Eşimin geç gelecegini ögrenince bir buçuk kabagı kızarttım ve sarımsaklı bol yogurla 1 dilim ekmekle yedim.Şimdide yeşil çay yanında kuru incir,kuru kayısı ve ceviz yiyiyorum.Ama yarın akşam dışarıda yiycem:KK19:Çünkü eşimimn dogum günü:nazar:İyik:nazar: :nazar::nazar:ar onu çok seviyoorumm:KK16:Çıtırcık kilo çizelgesi yaparsam oglumun çizelgesi gider mi?

Melis ne zaman vermeye başlıycaz şu kiloları:KK14:.Ben baya mekik çekiyorum ve bunun artısını görmeye başladım.:KK8:Oglum sıralamaya başladı ve bni inanılmaz yoruyor.Dün gece uyumadı dişleri çıkıcak.Oturup hüngür hüngür agladım.Eşimde diyete spora gerek yok emir seni bi deri bi kemk bırakacak zaten diyor:KK9:Ogluş iyi olsun herşeye razıyım:KK16:Ayın 20 sinde 1 ay olucak ama kilo veremedik.:KK14:Nerde hata yapıyoruz:KK31:

haketn ebru yaa:KK43: aynı beni anlatmısınn sendee kıss 1 ay oldu bizim en azından 2 kilo vermmemiz lazımdı tık yok yanlış besleniyoz öglen hafif akşam çok yiyoz tatlıya zafımız var azcık pis bogazızz irademiz az gibii:) ama böyle giderse zamn gececek ve biz kilo vermek biryere almayada başlarız bak diyimmm hadiiii artık toparlanalımm yaaa:nazar:

ebru senin son menün akşam hariç iyide,,yinede eksikler çok,,kilo vermeniz için sabır gerek lütfen birazdan yazıcam önerilere kulak verin ben ilk başladığımda ,,aynen bu kurallara dikkat ederek verdim,,bundan sonra bu şekilde beslenirseniz emin olun kilo vericeksiniz,,günde 3 litre suyu muhakkak içiceksiniz,,unutmayın su vucutta parçalanan yağları idrarla dışarı atmaya yarıyo ve içmezsek onlardan kurtulamıycamızı unutmayın

melis senin menünü hiç beğenmedim,,sende yazıyı dikkatli oku ve beslenme düzenini olustur artık,,pirinç pilavından uzak durun çok pilav istersenizde öğlen bulgur yiyin ölçüyü kaçırmadan

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

işte bukadar okadarda zor olmasa gerek bide böyle deneyin bi hafta bakın neler oluyoo:KK16::KK16:

çıtrcık işin bizle biraz zor amaa sabırlıı yoldaşalrın varr ona göre:)) yazdıklarınıı hepsiniii ezberliyoruz valaa:):KK55:ama sözz ilk aylarda dengemiz sarsada mutlak saglamlaşcaz diyetimizee sahip çıkcakz:):-)52:

çıtırcık akşam 6tıda akşam yemegi yiyemem ben eşimi bekliyorum oda anca 7 buçugu geçer gelmesii buna çare olarak sebzeyi tek olarak yerim ekmeksiz

ben şöyle yapıyodum sabah 1 dilim çv ekmegi ve kahvaltımm

arada tuzlu biskivit nebilim portkal yada çavdar ekm kaymak yiyodum

öglen nes cafe gündeysek hamur işlerinde 1 er tanee

akşam sebze ne piştigyse pilav varsa oda oygurt turşuu

televizyon izlerken kestane bazen fıstıklı çikoltaa ama bunlar herzamn deil arda olanlarrr ama yanlış şu yazdıklarınaa göree beslenme düzenim degişmesi gerekk benimmm:KK20:

mneüm buğünkü

sabah yarım dlm çavdar ekmegi bal çya canım istemedi

öglen sebzeli pide yarım yaglıayran

arada şekersiz kola dışardaydık tümğün çokda yürüdümmm 4 satt

akşam patlıcan sote yagsız yogurtla

nescafe:KK55:

triendy cim senin menün güzelmiş bende tekrar başlasammı diye düşündüm.. bende 2 ayda 11 kilo verdim..takıldım kaldım.59 kilodayım şu an..ama kafama bişey takıldı... 2 çocukla sporu nasıl yapıyorsun..benimde ikizlerim var 8 yaşındada ablaları ben ev işi yemek çocuklarla hiç vakit bulamıyorum... sen çok gençsin biz yaşlandık ondan mı ne...

Haklısın meliscim artık kemerleri biraz sıkalım.Çıtırcık elbet bigün bizile gurur duyacaksın:KK31:Seni gururlandırıcaz inş. en yakın zamanda olur:18:Haftanın bigünü kendimi ödüllendiricem.6 gün sıkıcam ve birgünün bir ögününü dışarıda yiycem.(burger,iskender,pizza,künefe,döner,tantuni:KK56:ayyyy canım neler çekmiş megersem.Yazarken agzım sulandı:KK52:).

Haklısın meliscim artık kemerleri biraz sıkalım.Çıtırcık elbet bigün bizile gurur duyacaksın:KK31:Seni gururlandırıcaz inş. en yakın zamanda olur:18:Haftanın bigünü kendimi ödüllendiricem.6 gün sıkıcam ve birgünün bir ögününü dışarıda yiycem.(burger,iskender,pizza,künefe,döner,tantuni:KK56:ayyyy canım neler çekmiş megersem.Yazarken agzım sulandı:KK52:).

kesinlikle irademizle savaşalım az yiyelim dengede beslenelim beytnimize açklık sinyalari göndermeyelim depo yapmasın kıtlık var diyee:)

öğünlerimizi atlşamayalım dışardaysadak dikae tedelim hafif şeyler yiyelim gündeysek koşmuda arkdaşltaysak tabagımıza alalım gözüm üz doysun ucundan yiyelim gitsinn:):KK23:

Çıtırcık 3 lt su tamam,mekik tamam,2 kere yeşil çay tamam,kahvaltı ve aralarda tamam.Ama yazdıklarından benim eksigim ögle haifif akşam agır yemem.Dogru anlamışmıyım?Ama sabh yalnız öögle yalnız ee 6 da yersem akşamda yalnız yemiş oluyprum.Eşimle yemek istiyorum.Bu yüzden 7 buçukta yiyiyoruz.Yalnız yemek istemiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum o zaman.:KK14:Birde emirden öglenlik bişi yapamıyorum.Akşamdan kalanı yada pratik yiyorum.Çünkü ogluşada hazırlıyorum zar zor yemek yiyorum zaten.:KK14:Akşamda eşim ne isterse onu yapıyorum kendimde azar azar yiyiyorum.Yazdıklarından hatalarımı buldum işte.Gece emir uyuyunca öglenlik sebze yemekleri pişireyim kendime.:KK28:Bu sorunu böyle çözelim.Ama eşimsiz yemek istemiyorum napim bu sorun askıda kalsın şimdilik.:KK30:
canım ben buzamana kadar hiç kendime özel bidiyet yemeği hazırlayıp yemedim,,eşim kızıyo zaten tek başına yeme beraber yiylim der hep,,bende onu beklerim,,ona ne yaptıysam beraber yeriz,,ama şu varki bazen eşim 5 gelicekken eve servisten inince dolaşıyo arkadaşlarıyla eve 6.30da geliyo 7dede geldiği oluyo,mesela dün tatiliydi 8.30ta geldi başka şehirde işi vardı ,,neyse 8.30ta yedik yemeği sabah artıda çıktım,,ama bi evelsi gün yemeği 5.30--6 gibi yedim sabah 800gr ekside çıkmıştım,,erken yemek ve bol su içmek altın kural,,akşam yediklerimiz hafif olucakki yatana kadar eriycek,,ama ağır yağlı hamur işi vya ekmek,,pilav makarna bunlar midemizde bikaçgün kalıyo ve yağa fönüşüyo,,yakamadan yattığımız için,,,,sabah öğlen ne yersek yiyelim,,yağlı kızartma hamur işi olmıycak ama,,olursada makul ölçüde,ozaman akşama kadar yakıyoruz nasılsa,akşamda hafif şeyler yiyelim,,eşine yaptıkların ağırsa kendine ayrı yap,,hiç olmadı akşam sadece çorba ve salata yoğurtla kapa inan çok doucandan eminim...:KK16::KK16:
Sabah:1domates,1salata,yarım yumurta,kk peynir,1 zeytin,1 dilim ekmk,1 fincan açık çay.
Ara:nescafe,2 bisküvi:KK17:
Ögle:3 biber dolması,1 dilim ekmek 2 bardak ayran.
Ara:1 tas aşure(canım çok çekiyodu tamda komşum getirmiş saolsun:KK56:)
Akşam:Eşimi bekliyorum:KK43:Acıkmadımda bişide yapamadım ogluştan.Hazır bişiler mi sölesek:KK17::KK20::26::KK37:
bu saatte daha akşam uyemeği yemedinmi senn,,çok büyük hata işte burda canım,,eşin sonradan gelmeyince yemişsin ama yinede geç olmuş,,tabiki kilonda alçış olmaz,,eşin geç gelsede ne yap biliyomusun,,o gelmeden önce ye hafif bişeyler,o gelincede yiyomuş gibi otur,,ama fazla kaçırmadan bikaç kaşık al,,yada sende sadece çorbayla geçiştir akşamları,,ben nesfit yerim bazı akşamlar,,çok haifi geçiyo ve sabah kesin ekside çıkıyorum,,deneyin isterseniz...:KK34:
Eşimin geç gelecegini ögrenince bir buçuk kabagı kızarttım ve sarımsaklı bol yogurla 1 dilim ekmekle yedim.Şimdide yeşil çay yanında kuru incir,kuru kayısı ve ceviz yiyiyorum.Ama yarın akşam dışarıda yiycem:KK19:Çünkü eşimimn dogum günü:nazar:İyik:nazar: :nazar::nazar:ar onu çok seviyoorumm:KK16:Çıtırcık kilo çizelgesi yaparsam oglumun çizelgesi gider mi?
nice yıllara mutlu yıllara,,güzel geçer umarım:KK16::KK16:
çıtırcık akşam 6tıda akşam yemegi yiyemem ben eşimi bekliyorum oda anca 7 buçugu geçer gelmesii buna çare olarak sebzeyi tek olarak yerim ekmeksiz

ben şöyle yapıyodum sabah 1 dilim çv ekmegi ve kahvaltımm

arada tuzlu biskivit nebilim portkal yada çavdar ekm kaymak yiyodum

öglen nes cafe gündeysek hamur işlerinde 1 er tanee

akşam sebze ne piştigyse pilav varsa oda oygurt turşuu

televizyon izlerken kestane bazen fıstıklı çikoltaa ama bunlar herzamn deil arda olanlarrr ama yanlış şu yazdıklarınaa göree beslenme düzenim degişmesi gerekk benimmm:KK20:
canım dolmanın yanında ekmek yenmez,,zaten yeterince karbon alıyorsun fazlasıyla hatta bide ekmeği katınca,,kilo alımına davetiye çıkıyo dikkat et,,bide akşamları sebzeyle geçiştir emeksiz yada çorba muhakkak böyle devam et,,kendini salmaa:KK16::KK16:
mneüm buğünkü

sabah yarım dlm çavdar ekmegi bal çya canım istemedi

öglen sebzeli pide yarım yaglıayran

arada şekersiz kola dışardaydık tümğün çokda yürüdümmm 4 satt

akşam patlıcan sote yagsız yogurtla

nescafe:KK55:
yorumsuuz,,sen anladın neden olduğunuu:KK47::KK47::KK9:
triendy cim senin menün güzelmiş bende tekrar başlasammı diye düşündüm.. bende 2 ayda 11 kilo verdim..takıldım kaldım.59 kilodayım şu an..ama kafama bişey takıldı... 2 çocukla sporu nasıl yapıyorsun..benimde ikizlerim var 8 yaşındada ablaları ben ev işi yemek çocuklarla hiç vakit bulamıyorum... sen çok gençsin biz yaşlandık ondan mı ne...

canım ben son 2 aya kadar hiç spor yapmadımki canım,,şuandada pek yapabildiğim söylemez sadece boş kaldıkça dönme hareketleri yapıyorum belim için bide göbek için mekik çekebilirsin,,bunlar en azından yeterli,,bide evde yürüyüş yapabilirsin,,,:KK8:

[çıtırcık üf yaa begenmiyosunn hiç sendeee:KK33:

napcaz böyle dolmanın yanında ekmek yememki bennn o nerden çıktı yahu:) akşam ekmeksiz yerim ben tüm yemekelrimii

ama korbon çok alıyorum o dgoruuu bak dışardeysak ne yiyelim peki:KK16:

menümm

sabah 1 dilim kızartılmış çavdar ekmegi yarım dilim beyaz peynir 4 zeytin 1 yumurta çay

ara bir elma

öglen yagsız peynirli tost yaptım evde yeşil çayla

akşam yemegimiz pişiyor yaprak sardım onu yiycem ekmeksiz yanında yogurt olcak ve turşuu

akşam dogumğünü var babamın yaşpasta var napcam bilmiyorm:)çıtırcık huuuuu:KK15:

menümm

sabah 1 dilim kızartılmış çavdar ekmegi yarım dilim beyaz peynir 4 zeytin 1 yumurta çay

ara bir elma

öglen yagsız peynirli tost yaptım evde yeşil çayla

akşam yemegimiz pişiyor yaprak sardım onu yiycem ekmeksiz yanında yogurt olcak ve turşuu

akşam dogumğünü var babamın yaşpasta var napcam bilmiyorm:)çıtırcık huuuuu:KK15:

çıtırcıkkkkkkkkk nerdesinnn :KK36:

burdayım canım,,evet karbon çok alıyosun,,ve bu akşamda gıcıklık olsun diyemi sarma yaptın cadııı:KK57:neyse ekmeksiz ye bakalım,,babanında yeni yaşı kutlu olsun uzun ömürler versin rabbim,,pastadanda ye artık,,senede birgün senede birgüüüüün:KK24::KK24::KK60:
menün güzel bugünlük:KK39::nazar:

burdayım canım,,evet karbon çok alıyosun,,ve bu akşamda gıcıklık olsun diyemi sarma yaptın cadııı:KK57:neyse ekmeksiz ye bakalım,,babanında yeni yaşı kutlu olsun uzun ömürler versin rabbim,,pastadanda ye artık,,senede birgün senede birgüüüüün:KK24::KK24::KK60:
menün güzel bugünlük:KK39::nazar:

saolsın canım benimmmm,allah,razı olsun tüm babalrımızı annlerimizi rabim korusunn inş

kıss bizle ugraştıgın için saoll :KK17:nazımızı çekişyosun arda fırçalşıyosun bir kendimize geliyozz:KK1:

ama çok daha iy olcaz sözz bizi bırakmaa sendee:):KK16:

Son düzenleme:
[
yapragıda babam için sardımm dogumğünü idyee:) seviyor çünküü ama bir tabak getirdedi:) bize kaldı tencere gneee:KK37:

evt yaa bu karbonları kesmek şart oldu artık banaaa buğünkü menümü begendiğin için teşekür ederimmm çııtırımmm:KK52:

X