benim 9. günüm bugün 28 çıktı doktor ortada dedi cuma günü tekrar kan verip takip edeceğiz dedi kimyasalda olabilir devam da edebilir dediMerhaba 4.59 cikti sonucum ilaclari birakmam soylendi maalesef
Yükselmesi önemli benim bile aklimda hala soru isareti var . Doktor aradi adetinde ara tekrar dedi hemen tekrar transfer için..benim 9. günüm bugün 28 çıktı doktor ortada dedi cuma günü tekrar kan verip takip edeceğiz dedi kimyasalda olabilir devam da edebilir dediçok üzgünüm
Merhaba arkadaşlar bende cumartesii 04.02.2023 transfer oldu transfer gününü saymasam 4 gün oluyor ve ben dayanamadım yapmam lazımdı ama yaptım test erken gebelik testindeyim normal olan çıkan bu
Hayirlisi olsun var gibi duruyo ikinci cizgiMerhaba arkadaşlar bende cumartesii 04.02.2023 transfer oldu transfer gününü saymasam 4 gün oluyor ve ben dayanamadım yapmam lazımdı ama yaptım test erken gebelik testindeyim normal olan çıkan bu sizce iyimi
Canım ben dondurulmuş embriyo koydurdum 4-5 ay önce taze koydurmuştum tuttu ama devam etmedi maalesef bu ikinci oluyor 8 embriyom vardı dah dondurtuk ağrım var karnım belim filan ağrıyor karnımın sol tarafı bi çekiyor filan yerleşme de olabilir valla ben yapmamam lazımdı test ama çıktı gibiHayirlisi olsun var gibi duruyo ikinci cizgi
Ben cesaret edip test yapamam gibi geliyo Bende cumartesi gunu transfer oldum bugun 4.gün 3. Gun embriyosu taze 2 tane transfer edildi. Belirtilerin varmı? neler oldu merak ettim
bende transfer gununden beri sol kasık ağrısı ve kasık batması var korkuyorum normal degil diye
Canım ben dondurulmuş embriyo koydurdum 4-5 ay önce taze koydurmuştum tuttu ama devam etmedi maalesef bu ikinci oluyor 8 embriyom vardı dah dondurtuk ağrım var karnım belim filan ağrıyor karnımın sol tarafı bi çekiyor filan yerleşme de olabilir valla ben yapmamam lazımdı test ama çıktı gibiAllah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Niye öyle dedi acaba bende merak ettim bir şey hissediyormusun peki ?Kızlar merhaba ben dondurulmuş 5, gün embriyosu pazartesi transfer yaptırdım 6 şubatta bana teşti kandan 18inde yaptır dedi doktorum test yapılma süresi neye göre değişiyor
Gayet normal ağrın olması canım kaşık bel olabiliyorHayirlisi olsun var gibi duruyo ikinci cizgi
Ben cesaret edip test yapamam gibi geliyo Bende cumartesi gunu transfer oldum bugun 4.gün 3. Gun embriyosu taze 2 tane transfer edildi. Belirtilerin varmı? neler oldu merak ettim
bende transfer gununden beri sol kasık ağrısı ve kasık batması var korkuyorum normal degil diye
Maşallah evet gözüküyoru ben burdayım diyoeMerhaba arkadaşlar bende cumartesii 04.02.2023 transfer oldu transfer gününü saymasam 4 gün oluyor ve ben dayanamadım yapmam lazımdı ama yaptım test erken gebelik testindeyim normal olan çıkan bu sizce iyimi
Merhaba bende 04 Şubat cumartesi günü transfer oldum bugün beşinci günüm ama test yapmaya korkuyorum 5.gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldumMerhaba arkadaşlar bende cumartesii 04.02.2023 transfer oldu transfer gününü saymasam 4 gün oluyor ve ben dayanamadım yapmam lazımdı ama yaptım test erken gebelik testindeyim normal olan çıkan bu sizce iyimi
Maşallah ne güzelMerhaba bende 04 Şubat cumartesi günü transfer oldum bugün beşinci günüm ama test yapmaya korkuyorum 5.gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum
Valla bende şaşırdımMaşallah evet gözüküyoru ben burdayım diyoeçok erken yapmışsınız ve çıkmış şaşırdım.. ben ayın 3nde oldum yapmaya korkuyorum
Birde ben erken gebelik testi yapmadım normal test bunlar çok şükür bir şey var gibi hayırlısı olsunValla bende şaşırdımama tutamadım kendimi sonucu iyi gibi görünüyor rabbim hayırlısını versin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Pazartesi gidicem daha doktora bakalım
Maşallah ne güzelhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım .. valla ben korkmadım bu sefer rahatım kafama takmıyorum bir şey doktordan test getirdim emin olmak için sonuç bu
Maşallah yaa rabbim tamamına erdirsin inşallahMaşallah ne güzelhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah canım .. valla ben korkmadım bu sefer rahatım kafama takmıyorum bir şey doktordan test getirdim emin olmak için sonuç bu
Doğrusu hiçbirşey hissetmiyorum zaten daha 4. Gün siz böyle yazınca merak ettim herkes farklı ilerliyor demek kiNiye öyle dedi acaba bende merak ettim bir şey hissediyormusun peki ?
Doğrusu hiçbirşey hissetmiyorum zaten daha 4. Gün siz böyle yazınca merak ettim herkes farklı ilerliyor demek
normal bende hissetmiyorum sadece karnım ve belim ağrıyor arada başka bir şey yok ve çok rahat ol sıkma kendini çok düşünme
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana aminValla bende şaşırdımama tutamadım kendimi sonucu iyi gibi görünüyor rabbim hayırlısını versin isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Pazartesi gidicem daha doktora bakalım