Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Maşşşalllah maşşşalllahhhhh maşşşalllahhhhh ohhhh kendim gibi sevindim yarın kaçıncı gündü senin bugün ayın kaçında transfer oldun
İşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti

İşte orasida tuhaf 17 sinde transfer oldum ben transfer günü sayilmiyo galiba 5.gun embriyosu dondurulmuş transfer edildi öylesine yaptığımız testte çıkan beni şok etti
Yarın erken gebelik testiyle bi bak istersen bide Allah Allah 3 günde çıkmaz ama ya çatlatma iğnesi de olmadın di mi

Ben de onları kullanıyorum demekki senle öğrendik böyle erkenden öprenşlyşomuş yek embriyonuydu
Evet tek embriyo ama ümitlenmek istemiyorum öğleden sonra erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı akşam kaset test yaptım bunda çıktı benimde kafam cokk karıştı senin kaçıncı günün

Evet tek embriyo ama ümitlenmek istemiyorum öğleden sonra erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı akşam kaset test yaptım bunda çıktı benimde kafam cokk karıştı senin kaçıncı günün
Yarın sabah ilk idtarla istersen erken gebelik testi yap. Benim bugün 6. Günüm bitti 14 şubatta oldum transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…