İlk denemem fakat tup bebek oncesi 1 yil bilmeden ugrastigimiz icin her ay negatif gormek..Haklısınız benim 2. Denemem bu sizin kaçıncı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemem fakat tup bebek oncesi 1 yil bilmeden ugrastigimiz icin her ay negatif gormek..Haklısınız benim 2. Denemem bu sizin kaçıncı
İnşallah hepimiz sağlıkla pozitif görür ve kucağımıza alırızİlk denemem fakat tup bebek oncesi 1 yil bilmeden ugrastigimiz icin her ay negatif gormek..
Ben de sizin gibi test yapmaya erken başlamıştım 5-6. Günler negatif.7. Günü akşamı pozitifi gördüm.Umudunuzu yitirmek için çok erkenYa canım hayırlı olsun. Benim 5.günüm bugün sabah koca bir nefatifti testim çok ağladım. 3.denemem maddi manevi çok yıprandım. Umut oldun bana
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağol paylaşım için. 5.gün silik olanları okumuştum dayanamadım yaptım kendimi de çok üzdüm. 2 gün daha sabredeyim bir daha deniyim inşallah görürüm pozitifiBen de sizin gibi test yapmaya erken başlamıştım 5-6. Günler negatif.7. Günü akşamı pozitifi gördüm.Umudunuzu yitirmek için çok erken
Bence var gibi. Merak ettim şimdi kan testinden sonra lütfen bize de bilgi ver Bu ara da benim biraz önce kanamam başladı galiba bilmiyorum devamı gelecek mi ama hayırlısı olur inşallah hepimiz içinEki Görüntüle 3203682
Sizce var mı ? bugün 8.günüm
Test gününüz ne zamandı 5 üstü gebelik var sayılır bence doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın son ana kadar umut hep varKizlar 7. Gun 4.59 cikti birakabilirim dimi ilaclari yok yani
13 subatti ama birakabilirsin dedi sordum dunTest gününüz ne zamandı 5 üstü gebelik var sayılır bence doktorunuza danışmadan ilaçlarınızı bırakmayın son ana kadar umut hep var
Merhaba 4.59 cikti sonucum ilaclari birakmam soylendi maalesefÇok erken yapmışsın, ben 7.ggün negatiftim bugün 8.gün çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim amin
Çok saçma daha kaç gün var13 subatti ama birakabilirsin dedi sordum dun
6gun ama 7. Gunde bu kadar dusuk cikan yoktur heraldeÇok saçma daha kaç gün var
Kaçıncı gün embriyosuydu belki geç tutundu bilemiyorum ki çok erken bıraktırmışlar ilacı benim ilk transferimde 2 gelmişti benim ısrarımla bıraktım ben test gününden 1 gün önce ilaçlarımı son güne kadar kullan diyorlar hep6gun ama 7. Gunde bu kadar dusuk cikan yoktur heralde
5. Gun embryosuydu.. bilmiyorum ki bendeKaçıncı gün embriyosuydu belki geç tutundu bilemiyorum ki çok erken bıraktırmışlar ilacı benim ilk transferimde 2 gelmişti benim ısrarımla bıraktım ben test gününden 1 gün önce ilaçlarımı son güne kadar kullan diyorlar hep
5. Gun embryosuydu.. bilmiyorum ki bende
Sizin belirtiniz olmusmuydu .hatta dedim keske bu kadar kasik agrilarim olmasaydi 0belirti olsaydi daha umutlu olurdum.
Kasıklarımda benimde çok ağrı vardı ilk transferimde olmamıştı hafif göğüs hassasiyeti yaşadım ama hep bi acaba mı dedim oldu şükür5. Gun embryosuydu.. bilmiyorum ki bende
Sizin belirtiniz olmusmuydu .hatta dedim keske bu kadar kasik agrilarim olmasaydi 0belirti olsaydi daha umutlu olurdum..
Teşekkür ederim cevaplariniz için Ozaman bende sizin gibi bi sonrakine hazirlik yapicamKasıklarımda benimde çok ağrı vardı ilk transferimde olmamıştı hafif göğüs hassasiyeti yaşadım ama hep bi acaba mı dedim oldu şükür
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallahTeşekkür ederim cevaplariniz için Ozaman bende sizin gibi bi sonrakine hazirlik yapicam
benim 9. günüm 28 çıktı . Doktor ortada dedi kimyasalda olabilir yükseledebilir dedi. Cuma tekrar test vericem ozaman anlaşılacakBence var gibi. Merak ettim şimdi kan testinden sonra lütfen bize de bilgi ver Bu ara da benim biraz önce kanamam başladı galiba bilmiyorum devamı gelecek mi ama hayırlısı olur inşallah hepimiz için