Herşeyin bı zamani var hayırlısı olsun canım benim benim 4 tane normal yolla hamile kaldım doğum yaptım 4 evladım var yani tüplerin bağlı olduğu için mecbur tüp bebek yaptım inşallah tutmuştur
Allah bağışlasın masallah çocuk sevgisi ağır basmış 5.olacak bu diyorsunuz Allahım yüzümüze gülsün umarım o zaman bu zamandır ne dıyelımHerşeyin bı zamani var hayırlısı olsun canım benim benim 4 tane normal yolla hamile kaldım doğum yaptım 4 evladım var yani tüplerin bağlı olduğu için mecbur tüp bebek yaptım inşallah tutmuştur
Amin inşallah canım aynen öyle oldu inşallah sanada versin rabbim dua edicem sanada haberdar edelim birbirimiziAllah bağışlasın masallah çocuk sevgisi ağır basmış 5.olacak bu diyorsunuz Allahım yüzümüze gülsün umarım o zaman bu zamandır ne dıyelım
Allah razı olsun tabiki adet olmazsam yarın bir ümit var demektir haber ederim tabi umarım güzel sonuçlarımız olurAmin inşallah canım aynen öyle oldu inşallah sanada versin rabbim dua edicem sanada haberdar edelim birbirimizi
Amin inşallah canımAllah razı olsun tabiki adet olmazsam yarın bir ümit var demektir haber ederim tabi umarım güzel sonuçlarımız olur
Belirtin var mıMerhaba bende 04 Şubat cumartesi günü transfer oldum bugün beşinci günüm ama test yapmaya korkuyorum 5.gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum
Bekliyoruz sonucunuAllah razı olsun tabiki adet olmazsam yarın bir ümit var demektir haber ederim tabi umarım güzel sonuçlarımız olur
Olmaz maalesef dün kan verdim 10.gün 1.20 çıktı sizler sağlıklı bir sekılde kucağınıza alırsınız inşallah benim için bu defter açılmamak üzere kapandıBekliyoruz sonucunu
5. Gün gören çok var pozitifi ama göremeyen de var mesela ben varım. 7. Günde silik bir şekilde görmüştüm ben. Sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba kizlar . 6 Ocakta 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum bugün 5.gün erken gebelik testi yaptim negatif moralim cok bozuldu bu ikinci denemem. Belirti olarak adet olacakmisim gibi kasık ağrım var ilk transferde ilk birkaç gün dışında kasık ağrısı olmamıştı. Ayni durumu yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı ? varsa belirtileriniz neler ?
Negatif oldu. Bugün 3. transferim gerçekleşti 2 tane iyi kalite 5. gün embriyo transferim oldu. Bu sefer 5. gün test yapip kendimi üzmeyecegim 7. gün buraya test yapip yazacagim :))5. Gün gören çok var pozitifi ama göremeyen de var mesela ben varım. 7. Günde silik bir şekilde görmüştüm ben. Sonucunuz ne oldu acaba?
Canım 3. Gün embriyosu ise eğer 7. Gün bile test için erken. 9. Günde yapmanı tavsiye ederim. Hayırlısıyla inşallah olumlu olur bu seferNegatif oldu. Bugün 3. transferim gerçekleşti 2 tane iyi kalite 5. gün embriyo transferim oldu. Bu sefer 5. gün test yapip kendimi üzmeyecegim 7. gün buraya test yapip yazacagim :))
Merhaba,ne yaptınız?kan testi verdiniz mi?Selam kizlar Bugun transferimin 7. günü 2 adet 5. gün iyi kalite embriyo koyuldu. dun dayanamayip sabah erken gebelik testi yaptim 3 yildir ilk defa silik çizgi gördüm aksam tekrarladim ayni siliklikteydi bu sabah tekrar yaptim yine silik koyulasma olmasi gerekmez mi sevincim kursagimda kaldi kimyasal mi acaba boyle bir durum yasayan var mi?
Merhaba kan testi yapmadim henuz iki gun sonra 10. gun kan vericem ama hala testlerim silik sevinsem mi uzulsem mi bilemedimMerhaba,ne yaptınız?kan testi verdiniz mi?
Beta yavaş yavaş artar bence o sebeple siliktir stres yapma,pozitif olacak inşallahMerhaba kan testi yapmadim henuz iki gun sonra 10. gun kan vericem ama hala testlerim silik sevinsem mi uzulsem mi bilemedim