6.gun embriyosuydu yani bilemedim değer normal mi düşük mü cumayı bekliyorum mecburenaaa artar belki bu iyiye işaret kaçıncı gün embiriyosuyduki
bana test günüm çarşamba dediler 5. gün embiriyosu ben korkuma yapamıyorum6.gun embriyosuydu yani bilemedim değer normal mi düşük mü cumayı bekliyorum mecburen
Beni progesteron testi için cagirmislardi hcg de bakmışlar normalde benimde hamilelik test günüm cuma ama millet 7. Gün de 70 80 falan yazmış benim ki düşük görünüyor Allah'tan hayirlsiibana test günüm çarşamba dediler 5. gün embiriyosu ben korkuma yapamıyorum
5. Gün embriyosu dondurulmuş değil. Yarından sonra kan testim var inşallah güzel sonuç alabilirim. İnsan çok umutlanıyoraa bekle belki çarşamba pozitif olur kaçıncı gün embiriyosuydu ?
5. Gün embriyosu dondurulmuş değil. Yarından sonra kan testim var inşallah güzel sonuç alabilirim. İnsan çok umutlanıyor
Evet varEki Görüntüle 3203682
Sizce var mı ? bugün 8.günüm
Belirtileriniz ne oldu pekiEki Görüntüle 3203682
Sizce var mı ? bugün 8.günüm
ben valla hala regli olacak gibiyim kasıklarım çok ağrıyor iğne gibi batıyor , gögüs hassasiyetim henüz yok 7. gün yaptımda negatifti bu arada bu sabah 8. gün böyle çıktı :))Belirtileriniz ne oldu peki
Cok sevindimm masallahben valla hala regli olacak gibiyim kasıklarım çok ağrıyor iğne gibi batıyor , gögüs hassasiyetim henüz yok 7. gün yaptımda negatifti bu arada bu sabah 8. gün böyle çıktı :))
8.gün yap derim ben dün yaptım cıkmadı çünkü , kacıncı gün embiriyosu?Cok sevindimm masallahBenim 7. Gunum bugun okadar korkuyorum ki test icin ama aksam kan vericem kasik agrim oluyo batma yok rahme baski oldu dun cok ve goguslerim cok aciyo baska bi belirti yok adet oncesi gibi
5. Gun dondurulmuş, kan testi yapicam varsa cikar zaten8.gün yap derim ben dün yaptım cıkmadı çünkü , kacıncı gün embiriyosu?
Bizede yazın lütfen5. Gun dondurulmuş, kan testi yapicam varsa cikar zaten
Merhaba kan verdiniz mi acaba5. Gun dondurulmuş, kan testi yapicam varsa cikar zaten
Ya canım hayırlı olsun. Benim 5.günüm bugün sabah koca bir nefatifti testim çok ağladım. 3.denemem maddi manevi çok yıprandım. Umut oldun banaben valla hala regli olacak gibiyim kasıklarım çok ağrıyor iğne gibi batıyor , gögüs hassasiyetim henüz yok 7. gün yaptımda negatifti bu arada bu sabah 8. gün böyle çıktı :))
Esimi bekliyorum 7 8 den sonra vericemMerhaba kan verdiniz mi acaba
Bende bu akşam kan vericem idrar testi hiç yapmadım direk kanda görmek istiyorum 8. Günüm bugünEsimi bekliyorum 7 8 den sonra vericem
Haklısınız benim 2. Denemem bu sizin kaçıncıEvet bende oyle yapicam cunku kaset testte 1 bucuk yil nerdeyse negatif gordugum icin artik varsada yoksada kanla ogrenmek istiyorum
Çok erken yapmışsın, ben 7.ggün negatiftim bugün 8.gün çift çizgi gördüm. Teşekkür ederim aminYa canım hayırlı olsun. Benim 5.günüm bugün sabah koca bir nefatifti testim çok ağladım. 3.denemem maddi manevi çok yıprandım. Umut oldun bana