Evet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallahAmin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana aminbnde pazartesi gidiecem senin iki embriyo muydu
Benimde çift embriyo canım yarın belki test yaparımEvet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallah
Benimde 2 embriyo transfer oldu canımBenimde çift embriyo canım yarın belki test yaparım
Şuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırızKızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj
Şuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırız
Merhaba bende 4 Şubatta iki tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün 6.günüm belirtilerim var ama erken sevinmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum bu benim 3.tüp bebek tedavim ve depremden çok korktum çok üzüldüm çok stresli bi zamana denk geldi ama rabbimden hayırlısıŞuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırız
Dördüncü daha erken ama hemde herkesde belirti olcak diye bişe yok ki hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan çok arkadaşım oldu benim sizde güzel haber alacaksınız Allah’ın izniyleKızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj
Bende 30 ocakta çift embriyo transfer oldum 2. Denememdi 8. Gün kan verdim direk kanda öğrendim gerçi kaset testte yaptım sonrasında hemen çıktı yarın test günüm doktoruma bilgi vereceğimMerhaba bende 4 Şubatta iki tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün 6.günüm belirtilerim var ama erken sevinmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum bu benim 3.tüp bebek tedavim ve depremden çok korktum çok üzüldüm çok stresli bi zamana denk geldi ama rabbimden hayırlısı
Amin canım Allah razı olsun bel ve kasık ağrım benimde var kuran okuyorum sürekli rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin insallahBende 30 ocakta çift embriyo transfer oldum 2. Denememdi 8. Gün kan verdim direk kanda öğrendim gerçi kaset testte yaptım sonrasında hemen çıktı yarın test günüm doktoruma bilgi vereceğim
Benim kasık ve bel ağrım çok oldu ben bol bol Meryem suresi dinledim elimi karnıma koyup tespih çektim dua ettim bunları mutlaka yapın allahtan gönülden isteyin rabbim bu mübarek cuma gününde hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Ama erken test yapmayın az daha dayanın geç tutunma vs olursa psikolojiniz etkilenmesin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin canım Allah razı olsun bel ve kasık ağrım benimde var kuran okuyorum sürekli rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin insallahErken test yapmıcam 8.günümü beklicem insallah
Sizinde gözünüz Aydın rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba test yaptınız mı merak ettim siziKızlar nasil gidiyor, benim bugun transferle birlikte 6.gunum belirgin bir belirtim hala yok idrar testi yapsam mı bugün.
Çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3205642 evet transferin 6 günü yaptım son yaptığım da transferin 7.gunu bu sabah ki idrarla insallah vardır aksamustu kan vermeyi düşünüyorum
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahTeşekkürler inşallah kan testi de doğrular
E bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptımHerkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen
Biliyorum ben bile bile lades diyenlerden im galiba :) sizin sonucunuz nedirE bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptbi