Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana amin bnde pazartesi gidiecem senin iki embriyo muydu
Evet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallah

Evet bende pazartesi gidicem aslında cumartesi yapabilirsin demişti kan testini ama ben almanyada olduğum için hafta sonraları doktorlar kapalı o yüzden pazartesi gidicem inşallah
Benimde çift embriyo canım yarın belki test yaparım

Kızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj

Kızlar bende pazartesi 5.gun tek embriyo transferi oldum bugün 4.gun ama hiç belirtim yok gibi sanki normal mj
Şuan için normal hiç strese girmeyin bol bol elinizi karnınıza koyup Esma çekin Meryem suresini dinleyin tevekkül edin kendinizi asla yormayın iş yapmayın yatın dinlenin arada ayağa kalkıp gezin inşallah pozitif haberinizi alırız

Merhaba bende 4 Şubatta iki tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün 6.günüm belirtilerim var ama erken sevinmek istemiyorum test yapmaya korkuyorum bu benim 3.tüp bebek tedavim ve depremden çok korktum çok üzüldüm çok stresli bi zamana denk geldi ama rabbimden hayırlısı

Dördüncü daha erken ama hemde herkesde belirti olcak diye bişe yok ki hiç belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan çok arkadaşım oldu benim sizde güzel haber alacaksınız Allah’ın izniyle

Bende 30 ocakta çift embriyo transfer oldum 2. Denememdi 8. Gün kan verdim direk kanda öğrendim gerçi kaset testte yaptım sonrasında hemen çıktı yarın test günüm doktoruma bilgi vereceğim
Benim kasık ve bel ağrım çok oldu ben bol bol Meryem suresi dinledim elimi karnıma koyup tespih çektim dua ettim bunları mutlaka yapın allahtan gönülden isteyin rabbim bu mübarek cuma gününde hepinizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Ama erken test yapmayın az daha dayanın geç tutunma vs olursa psikolojiniz etkilenmesin

Amin canım Allah razı olsun bel ve kasık ağrım benimde var kuran okuyorum sürekli rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin insallah Erken test yapmıcam 8.günümü beklicem insallah
Sizinde gözünüz Aydın rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun cümlemizin

Kızlar iyi düşünün pozitif olun Allahım izniyle olucaktır rabbim hayırlısını versin hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar nasil gidiyor, benim bugun transferle birlikte 6.gunum belirgin bir belirtim hala yok idrar testi yapsam mı bugün.

evet transferin 6 günü yaptım son yaptığım da transferin 7.gunu bu sabah ki idrarla insallah vardır aksamustu kan vermeyi düşünüyorum

Herkese merhaba kızlar bende Şubat'ın 17.sinde transfer oldum transferden sonra 1 buçuk saat hastanede yattım ilk günü yatarak geçirdim daha sonra ayaklandim iş yapmiyorum ama oturuyorum evin içinde geziyorum bu gün eltimin ısrarı üzerine ( benimde yapasim varmış ) erken gebelik testi yaptım sonuç negatif hayallerim yerlebir oldu resmen

E bugün daha 3. Gğn çünkğ çok erken :) 6 dan sonra yapmaya basla ben öyle okumuştum ben de öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…