Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Herşeyin bı zamani var hayırlısı olsun canım benim benim 4 tane normal yolla hamile kaldım doğum yaptım 4 evladım var yani tüplerin bağlı olduğu için mecbur tüp bebek yaptım inşallah tutmuştur 🙏
Allah bağışlasın masallah çocuk sevgisi ağır basmış 5.olacak bu diyorsunuz Allahım yüzümüze gülsün umarım o zaman bu zamandır ne dıyelım

Kızlar buraya yazmak çok zor olur diye söyleyim. Kendim bir konu açmıştın transfer sonrası gün gün yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıyorum dilerseniz bakabilirsiniz. Konu adı “tüp bebek transferi sonrası”

Merhaba kizlar . 6 Ocakta 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum bugün 5.gün erken gebelik testi yaptim negatif moralim cok bozuldu bu ikinci denemem. Belirti olarak adet olacakmisim gibi kasık ağrım var ilk transferde ilk birkaç gün dışında kasık ağrısı olmamıştı. Ayni durumu yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı ? varsa belirtileriniz neler ?
5. Gün gören çok var pozitifi ama göremeyen de var mesela ben varım. 7. Günde silik bir şekilde görmüştüm ben. Sonucunuz ne oldu acaba?

5. Gün gören çok var pozitifi ama göremeyen de var mesela ben varım. 7. Günde silik bir şekilde görmüştüm ben. Sonucunuz ne oldu acaba?
Negatif oldu. Bugün 3. transferim gerçekleşti 2 tane iyi kalite 5. gün embriyo transferim oldu. Bu sefer 5. gün test yapip kendimi üzmeyecegim 7. gün buraya test yapip yazacagim :))

Negatif oldu. Bugün 3. transferim gerçekleşti 2 tane iyi kalite 5. gün embriyo transferim oldu. Bu sefer 5. gün test yapip kendimi üzmeyecegim 7. gün buraya test yapip yazacagim :))
Canım 3. Gün embriyosu ise eğer 7. Gün bile test için erken. 9. Günde yapmanı tavsiye ederim. Hayırlısıyla inşallah olumlu olur bu sefer🥰🤍aa pardon 5. Gün yazmışsın ben 3ü okuyunca kafam karıştı o zaman 7 aynen

Selam kizlar Bugun transferimin 7. günü 2 adet 5. gün iyi kalite embriyo koyuldu. dun dayanamayip sabah erken gebelik testi yaptim 3 yildir ilk defa silik çizgi gördüm aksam tekrarladim ayni siliklikteydi bu sabah tekrar yaptim yine silik koyulasma olmasi gerekmez mi sevincim kursagimda kaldi kimyasal mi acaba boyle bir durum yasayan var mi?

Selam kizlar Bugun transferimin 7. günü 2 adet 5. gün iyi kalite embriyo koyuldu. dun dayanamayip sabah erken gebelik testi yaptim 3 yildir ilk defa silik çizgi gördüm aksam tekrarladim ayni siliklikteydi bu sabah tekrar yaptim yine silik koyulasma olmasi gerekmez mi sevincim kursagimda kaldi kimyasal mi acaba boyle bir durum yasayan var mi?
Merhaba,ne yaptınız?kan testi verdiniz mi?

X