Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Ben de sizin gibi test yapmaya erken başlamıştım 5-6. Günler negatif.7. Günü akşamı pozitifi gördüm.Umudunuzu yitirmek için çok erken
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağol paylaşım için. 5.gün silik olanları okumuştum dayanamadım yaptım kendimi de çok üzdüm. 2 gün daha sabredeyim bir daha deniyim inşallah görürüm pozitifi

6gun ama 7. Gunde bu kadar dusuk cikan yoktur heralde
Kaçıncı gün embriyosuydu belki geç tutundu bilemiyorum ki çok erken bıraktırmışlar ilacı benim ilk transferimde 2 gelmişti benim ısrarımla bıraktım ben test gününden 1 gün önce ilaçlarımı son güne kadar kullan diyorlar hep

5. Gun embryosuydu.. bilmiyorum ki bende
Sizin belirtiniz olmusmuydu .hatta dedim keske bu kadar kasik agrilarim olmasaydi 0belirti olsaydi daha umutlu olurdum..

5. Gun embryosuydu.. bilmiyorum ki bende
Sizin belirtiniz olmusmuydu .hatta dedim keske bu kadar kasik agrilarim olmasaydi 0belirti olsaydi daha umutlu olurdum..
Kasıklarımda benimde çok ağrı vardı ilk transferimde olmamıştı hafif göğüs hassasiyeti yaşadım ama hep bi acaba mı dedim oldu şükür

Kramo tarzinda adet olcaksiniz ama olamiyosunuz gunlerdir gelip gidiyo gogus hassasiyeti zaten coktu burdan boyle olup olumlu sonuc alanlar varmis okumustum ama nasip işi Bende bi umit dedim

Benim de kanamam dün akşamdan beri malesef devam ediyor. Bugün kan testi yapıldı ama açıkçası sonuçtan çok umutlu değilim.

Bence var gibi. Merak ettim şimdi kan testinden sonra lütfen bize de bilgi ver Bu ara da benim biraz önce kanamam başladı galiba bilmiyorum devamı gelecek mi ama hayırlısı olur inşallah hepimiz için
benim 9. günüm 28 çıktı . Doktor ortada dedi kimyasalda olabilir yükseledebilir dedi. Cuma tekrar test vericem ozaman anlaşılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…