- 16 Aralık 2022
- 205
- 225
Bende doğal siklus transferi oldum, diğer ilaçlı yöntemlere göre daha rahat, sadece fitil kullanıyorum ve sonucum pozitif. Doktorunuz uygun görmüşse süreç konforluMerhaba bende aranıza katılayim 17 ocakta transfer oldum şuan hiçbir belirti yok doğal siklus transferi oldum şuan kullandığım tek ilaç progestan seç iğne onun dışında birşey kullanmadım doğal siklus transferi olup gebe kalan var acaba
Merhabalar. Sonucunuz ne oldu acaba ?Bugun 10. gün kan sonucum 3.52 herhalde kimyasal oldu artabilir mi böyle bisi yasayan oldu mu
merhaba negatifMerhabalar. Sonucunuz ne oldu acaba ?
6.Gunde çıkanı cok okudum. Erken varmi bilmemMerhaba kizlar . 6 Ocakta 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum bugün 5.gün erken gebelik testi yaptim negatif moralim cok bozuldu bu ikinci denemem. Belirti olarak adet olacakmisim gibi kasık ağrım var ilk transferde ilk birkaç gün dışında kasık ağrısı olmamıştı. Ayni durumu yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı ? varsa belirtileriniz neler ?
Merhaba arkadaşlar bende 30 ocak transfer yaptırdım. Bugün 4. Gün çok heyecanlı ve çok sabırsızım. İlk test sonucu ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hepimize Allah kolaylık sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inşallahMerhaba kizlar . 6 Ocakta 5. gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldum bugün 5.gün erken gebelik testi yaptim negatif moralim cok bozuldu bu ikinci denemem. Belirti olarak adet olacakmisim gibi kasık ağrım var ilk transferde ilk birkaç gün dışında kasık ağrısı olmamıştı. Ayni durumu yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı ? varsa belirtileriniz neler ?
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz bende çok heyecanlıyım benim 2. Denemem ilki negatif olmuştu bu sefer 2 tane embriyo transfer yapıldıMerhaba arkadaşlar bende 30 ocak transfer yaptırdım. Bugün 4. Gün çok heyecanlı ve çok sabırsızım. İlk test sonucu ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hepimize Allah kolaylık sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
merhaba seninle aynı gün transfer olmuşuz :) bende çok heyecanlıyım bekliyorum, siz ne zaman test yapacaksınız?Merhaba arkadaşlar bende 30 ocak transfer yaptırdım. Bugün 4. Gün çok heyecanlı ve çok sabırsızım. İlk test sonucu ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hepimize Allah kolaylık sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
Bende sizlerle aynı gün transfer oldum erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün olmasa da yarın yapabilirimMerhaba aynı gün transfer olmuşuz bende çok heyecanlıyım benim 2. Denemem ilki negatif olmuştu bu sefer 2 tane embriyo transfer yapıldı
Belirtileriniz var mi ne durumdasınız
İnşallah sonucumuz pozitif çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Açıkçası bende çok merak ediyorum ama yarın 6. Gün bende zor tutuyorum belirtiniz var mı acabaBende sizlerle aynı gün transfer oldum erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün olmasa da yarın yapabilirim
Yani kasıklarımda ağrı falan avr ama ilaçlardan da olabilir bu arada bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı ya erken ya da olmadı bekleyip gorucez bakalım hayırlısıyla..Açıkçası bende çok merak ediyorum ama yarın 6. Gün bende zor tutuyorum belirtiniz var mı acaba
Benim de kasık ve bel ağrım var ama ben cesaret edemedim test yapamadım sanırım Salı günü falan kan veririmYani kasıklarımda ağrı falan avr ama ilaçlardan da olabilir bu arada bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı ya erken ya da olmadı bekleyip gorucez bakalım hayırlısıyla..
Bugün test yapmayı düşünüyorummerhaba seninle aynı gün transfer olmuşuz :) bende çok heyecanlıyım bekliyorum, siz ne zaman test yapacaksınız?
İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız. Bende bugün test yapicam. Çarşamba günü de kan testi inşallah güzel sonuçlar alırızBende sizlerle aynı gün transfer oldum erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün olmasa da yarın yapabilirim
amin sizde inş alırısınız test sonucunuzu yazın lütfenİnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız. Bende bugün test yapicam. Çarşamba günü de kan testi inşallah güzel sonuçlar alırız
Evdeki testim negatif. Belirti başlarda kasık ağrıları batmalar vs şeklinde vardı. Şuan hiç bir belirti yokamin sizde inş alırısınız test sonucunuzu yazın lütfen
bi belirtin varmı benim sadece regli olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor
Test yapmadım çünkü bugün doğum günüm :) sonucundan korkuyorum
aa bekle belki çarşamba pozitif olur kaçıncı gün embiriyosuydu ?Evdeki testim negatif. Belirti başlarda kasık ağrıları batmalar vs şeklinde vardı. Şuan hiç bir belirti yok
Ben bugün kan testi verdim 7. Gün 3.2 çıkmış neye yorumlamak lazım bilemedim bir önceki testim 1.2aa bekle belki çarşamba pozitif olur kaçıncı gün embiriyosuydu ?
aaa artar belki bu iyiye işaret kaçıncı gün embiriyosuydukiBen bugün kan testi verdim 7. Gün 3.2 çıkmış neye yorumlamak lazım bilemedim bir önceki testim 1.2