Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Bende doğal siklus transferi oldum, diğer ilaçlı yöntemlere göre daha rahat, sadece fitil kullanıyorum ve sonucum pozitif. Doktorunuz uygun görmüşse süreç konforlu

6.Gunde çıkanı cok okudum. Erken varmi bilmem

Merhaba arkadaşlar bende 30 ocak transfer yaptırdım. Bugün 4. Gün çok heyecanlı ve çok sabırsızım. İlk test sonucu ne zaman çıkar çok merak ediyorum. Hepimize Allah kolaylık sabır ve güzel sonuçlar nasip etsin inşallah

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz bende çok heyecanlıyım benim 2. Denemem ilki negatif olmuştu bu sefer 2 tane embriyo transfer yapıldı
Belirtileriniz var mi ne durumdasınız
İnşallah sonucumuz pozitif çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

benimde 5. gün embriyosu transferin 6.gününde test yaptım negatif çıktı ümidim bitti ama yine de kan testi vereceğim. hiç bir belirti yok

merhaba seninle aynı gün transfer olmuşuz :) bende çok heyecanlıyım bekliyorum, siz ne zaman test yapacaksınız?

Bende sizlerle aynı gün transfer oldum erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün olmasa da yarın yapabilirim

Açıkçası bende çok merak ediyorum ama yarın 6. Gün bende zor tutuyorum belirtiniz var mı acaba
Yani kasıklarımda ağrı falan avr ama ilaçlardan da olabilir bu arada bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı ya erken ya da olmadı bekleyip gorucez bakalım hayırlısıyla..

Yani kasıklarımda ağrı falan avr ama ilaçlardan da olabilir bu arada bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı ya erken ya da olmadı bekleyip gorucez bakalım hayırlısıyla..
Benim de kasık ve bel ağrım var ama ben cesaret edemedim test yapamadım sanırım Salı günü falan kan veririm

merhaba seninle aynı gün transfer olmuşuz :) bende çok heyecanlıyım bekliyorum, siz ne zaman test yapacaksınız?
Bugün test yapmayı düşünüyorum Siz yaptınız mı test? Çarşamba günü de kan testim var. İnşallah beklediğimiz sonucu alabiliriz

Bende sizlerle aynı gün transfer oldum erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün olmasa da yarın yapabilirim
İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız. Bende bugün test yapicam. Çarşamba günü de kan testi inşallah güzel sonuçlar alırız

İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız. Bende bugün test yapicam. Çarşamba günü de kan testi inşallah güzel sonuçlar alırız
amin sizde inş alırısınız test sonucunuzu yazın lütfen
bi belirtin varmı benim sadece regli olacakmısım gibi kasıklarım ağrıyor
Test yapmadım çünkü bugün doğum günüm :) sonucundan korkuyorum

Evdeki testim negatif. Belirti başlarda kasık ağrıları batmalar vs şeklinde vardı. Şuan hiç bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…