Çok bulanık canım ya çok erken değil mi benımde 5.gün bugün benim gorebıldıgım bi cızgı var o kadarKızlar sizde bakarmisiniz benim gözler iptal transfer günü hariç 4. Gün bu gün
Eki Görüntüle 3208513
Çok bulanık canım ya çok erken değil mi benımde 5.gün bugün benim gorebıldıgım bi cızgı var o kadar
Bunu ne zaman yaptın canım çizgi kaçıncı dakikada belirdiAynen canım kamerada çok gözükmüyor bu dün öylesine yaptığım kaset test kafam çok karıştı Eki Görüntüle 3208572
Dün akşam yaptım testi yaptıktan sonra içeri girdim ya en fazla 3 4 dakka sonra böyle olduBunu ne zaman yaptın canım çizgi kaçıncı dakikada belirdi
Böyle görebilirsin belki canım biraz daha net hayalet bı çizgi var ikinci cizgiBunu ne zaman yaptın canım çizgi kaçıncı dakikada belirdi
Canım sanki dağılmış ya test bozuk olabılır mi kaçıncı günündesin suanda bende sen gibi sabırsızım yarın birde adet günüm zatenDün akşam yaptım testi yaptıktan sonra içeri girdim ya en fazla 3 4 dakka sonra böyle oldu
Evet belli oluyor biraz bunda da hemen mı çıktıBöyle görebilirsin belki canım biraz daha net hayalet bı çizgi var ikinci cizgiEki Görüntüle 3208573
Bende bozuk diye düşündüm canım kaset testten önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı sonra kaset test yaptım akşamsi böyle cikti sonra inanmayıp bı test daha yaptım yine silik cikti bak buda o kaset testin son haliCanım sanki dağılmış ya test bozuk olabılır mi kaçıncı günündesin suanda bende sen gibi sabırsızım yarın birde adet günüm zaten
Evet hem çıktı canımEvet belli oluyor biraz bunda da hemen mı çıktı
Benim bu gün transfer günü hariç 4. GünümEvet belli oluyor biraz bunda da hemen mı çıktı
Kaset test dağılmış kuzu ama erkende var gibi umarım da vardır kaçıncı günündesin suanda kaçıncı gün embriyosuBende bozuk diye düşündüm canım kaset testten önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı sonra kaset test yaptım akşamsi böyle cikti sonra inanmayıp bı test daha yaptım yine silik cikti bak buda o kaset testin son hali Eki Görüntüle 3208574
Canım transfer günü hariç bu gün 4. Gün 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum ben seninKaset test dağılmış kuzu ama erkende var gibi umarım da vardır kaçıncı günündesin suanda kaçıncı gün embriyosu
O zaman tutmuş canım baksana 4.günde ben 5.günde yaptım çıkmadı 2 tane koydular koyulaşmasını takıp et bakalım kan testin ne zmanaBenim bu gün transfer günü hariç 4. Günüm
Benimde dondurulmuş 4aa 5.gun oluyor sanırım çift transfer bende test yaptım ama çıkmadı erken mi daha yoksa gene mi olamadı bilmiyorum zaten yarında adet günümCanım transfer günü hariç bu gün 4. Gün 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum ben senin
Amin canım inşallah tutmuştur kişiden kişiye değişiyor tabi bu idrarda negetif görüp kanda pozitif çıkan çok 1 Mart test günüm bakalım rabbim yüzümüze güler inşallahO zaman tutmuş canım baksana 4.günde ben 5.günde yaptım çıkmadı 2 tane koydular koyulaşmasını takıp et bakalım kan testin ne zmana
Kötü düşünme kötüyü çağırma hiç bi zaman şans ver bebislerine daha erken bende nasıl böyle cikti bende bilmiyorum inşallah rabbim hepimizin kucağını doldururBenimde dondurulmuş 4aa 5.gun oluyor sanırım çift transfer bende test yaptım ama çıkmadı erken mi daha yoksa gene mi olamadı bilmiyorum zaten yarında adet günüm
Test günün ne zaman canımBenimde dondurulmuş 4aa 5.gun oluyor sanırım çift transfer bende test yaptım ama çıkmadı erken mi daha yoksa gene mi olamadı bilmiyorum zaten yarında adet günüm
Vala canım gecen ki transferimde de adet günümde kanamam başladı tutmadı 4.sene içindeyim hamile kalamadım hiçbir sorun yok ama olmadı işte Buda 2..tedavimiz umarım bu defa hersey yolunda gider kan testinde bizimde sonucumuz olumlu olur senin durumuna gelirsek erkenden yerleşmiş bebis sen dedıgım gıbı test yap koyulaşmaya takıp et sonrası zaten kan verirsinKötü düşünme kötüyü çağırma hiç bi zaman şans ver bebislerine daha erken bende nasıl böyle cikti bende bilmiyorum inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur
28Test günün ne zaman canım