Transferden sonra 5. gün erken gebelik testi negatif

Canım sanki dağılmış ya test bozuk olabılır mi kaçıncı günündesin suanda bende sen gibi sabırsızım yarın birde adet günüm zaten
Bende bozuk diye düşündüm canım kaset testten önce erken gebelik testi yaptım onda çıkmadı sonra kaset test yaptım akşamsi böyle cikti sonra inanmayıp bı test daha yaptım yine silik cikti bak buda o kaset testin son hali

Kaset test dağılmış kuzu ama erkende var gibi umarım da vardır kaçıncı günündesin suanda kaçıncı gün embriyosu

Canım transfer günü hariç bu gün 4. Gün 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum ben senin
Benimde dondurulmuş 4aa 5.gun oluyor sanırım çift transfer bende test yaptım ama çıkmadı erken mi daha yoksa gene mi olamadı bilmiyorum zaten yarında adet günüm

O zaman tutmuş canım baksana 4.günde ben 5.günde yaptım çıkmadı 2 tane koydular koyulaşmasını takıp et bakalım kan testin ne zmana
Amin canım inşallah tutmuştur kişiden kişiye değişiyor tabi bu idrarda negetif görüp kanda pozitif çıkan çok 1 Mart test günüm bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah

Benimde dondurulmuş 4aa 5.gun oluyor sanırım çift transfer bende test yaptım ama çıkmadı erken mi daha yoksa gene mi olamadı bilmiyorum zaten yarında adet günüm
Kötü düşünme kötüyü çağırma hiç bi zaman şans ver bebislerine daha erken bende nasıl böyle cikti bende bilmiyorum inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur

Kötü düşünme kötüyü çağırma hiç bi zaman şans ver bebislerine daha erken bende nasıl böyle cikti bende bilmiyorum inşallah rabbim hepimizin kucağını doldurur
Vala canım gecen ki transferimde de adet günümde kanamam başladı tutmadı 4.sene içindeyim hamile kalamadım hiçbir sorun yok ama olmadı işte Buda 2..tedavimiz umarım bu defa hersey yolunda gider kan testinde bizimde sonucumuz olumlu olur senin durumuna gelirsek erkenden yerleşmiş bebis sen dedıgım gıbı test yap koyulaşmaya takıp et sonrası zaten kan verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…