Transfer zamanı yaklaştıkça

Kızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamda 🥹 kaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.
Kuzum ben anlamadım sana ilaçlı siklus mu yaptılar doğal siklus mu

Kuzum ben anlamadım sana ilaçlı siklus mu yaptılar doğal siklus mu
Ben geçen reglimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için gittiğimde beynimin o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Eğer o şekilde tedaviye başlarsak bedenimin seçtiği yumurtaların çok güzel gelişeceği ama geriden gelenlerim küçük kalacağı için az yumurta elde edeceğimizden uzun protokole geçiş yaptı ( çoğu doktor bu durumu önemsemeyip tedaviye başlıyor ve sonrasında 15-20 yumurta toplandı neden az emriyom var diyoruz ° ufak bir aydınlanma djjxjx ) . Bu sebeple döngümün 21. Gününden yumurta baskılayıcı iğne yapmaya başladım beynim yumurta seçmesin regli ile birlikte eşit boyutta çok yumurta büyütelim diye bedenimi devre dışı bırakacak bir yöntem gibi düşünün. Umarım tam anlatabimişimdir şimdi regli bekliyorum muhtemelen olacağım ama 2. Günün pazara gelmesi gerginliği var üzerimde

Ben geçen reglimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için gittiğimde beynimin o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Eğer o şekilde tedaviye başlarsak bedenimin seçtiği yumurtaların çok güzel gelişeceği ama geriden gelenlerim küçük kalacağı için az yumurta elde edeceğimizden uzun protokole geçiş yaptı ( çoğu doktor bu durumu önemsemeyip tedaviye başlıyor ve sonrasında 15-20 yumurta toplandı neden az emriyom var diyoruz ° ufak bir aydınlanma djjxjx ) . Bu sebeple döngümün 21. Gününden yumurta baskılayıcı iğne yapmaya başladım beynim yumurta seçmesin regli ile birlikte eşit boyutta çok yumurta büyütelim diye bedenimi devre dışı bırakacak bir yöntem gibi düşünün. Umarım tam anlatabimişimdir şimdi regli bekliyorum muhtemelen olacağım ama 2. Günün pazara gelmesi gerginliği var üzerimde
Ah pardon tamam sen yumurta toplamayı diyorsun , ben transfer sandım bi an, benim 15. Gün falan yumurtam toplanmıştı ama düzenli iğne kullanmıştım bunun sonucunda 15. Güne tekabül etmişti

Birde ben şunu sormak istiyorum yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? Normal döngümüz gibi mi oluyoruz mesela 28. Günde yoksa tamamen döngümüzden bağımsız mı ?
Yumurta toplamadan sanırım bir hafta ya da 10 gün sonramıydı erkenden regl olmuştum

Erken geliyor ama 2. Adette bir gecikme olabiliyor

Kızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamda 🥹 kaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.
Ben bütün süreçlere üçüncü gün başlamıştım😂 10-14 gün gibi bir ortalama süre var toplama için, senin yumurtaların büyümesine göre değişir. Mesela benimkiler geç büyümüştü. İstenen boyuta gelmeleri önemli 🥰

Güzel gidiyor hala rüyada gibiyim 😂😂😂 sonuçlar güzel geldi, güzel arttı değer. 26sında kese görmeye gideceğiz inşallah 🥹🧿 heyecanlı 🫠🫠🫠
Ay çok heyecanlı baya kalp atışını bile duyarsın o güneee. Sürece alışmak için bi kaç bebek kıyafeti al motive eder iyi gelir . Hormonlar üzerinde güzel etkisi var 🤍

Canım h merak etme pazartesi de başlasan olur benim adetimin 10.günü biz tedaviye başlamıştık 😆

Ay çok heyecanlı baya kalp atışını bile duyarsın o güneee. Sürece alışmak için bi kaç bebek kıyafeti al motive eder iyi gelir . Hormonlar üzerinde güzel etkisi var 🤍
Bebişten önce kendime hamile geceliği aldım 😂😂😂😂😂 sonuçta önce kendi motivasyonumuz önemli değil mi😂😂😂 inşallah duyarız bakalım zaman geçse de biran önce 🥹 o zamana senin de yumurtalar toplanır bir sürü inşallah 🤭🧿🧿

Akrep hanım yaaa , süreciniz güzelce devam etsin bebişiniz sağlıkla gelsin ♥️
Benim de bebişim içimde bugün itibariyle inş bana tutunur hiç bırakmaz 🙏
Ayyyy hep seninle olsun seninle büyüsün inşallah 🥹🥹🥹 onunla konuş, her gün sev hissediyormuş 🫠 birkaç güne güzel sonucu da görürüz dualarım seninle ❤️❤️🥹

Bebişten önce kendime hamile geceliği aldım 😂😂😂😂😂 sonuçta önce kendi motivasyonumuz önemli değil mi😂😂😂 inşallah duyarız bakalım zaman geçse de biran önce 🥹 o zamana senin de yumurtalar toplanır bir sürü inşallah 🤭🧿🧿
Ahahhaha mantıklı ben bebek çeyizi yapıyorumda çok hoşuma gidiyor birşeyler almak . Bende pozitifi görünce gecelik alayım djjdjdjdj ama şimdi bile birşey alırken hamileyken giyilir mi diye düşünmeden edemiyorum 🥹🥹😂

X