Transfer sonrası

birde hanımlar siz bu sürecte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
ben estrofem tablet günde 3 kere içiyorum . her gün kalcadan progestan iğne , göbekte enoxon diye bir iğne vuruluyorum . bunların dışında birse koraspirin ve folik asit içiyorum günde birer tane .

Herkesin ilaçları kişiye vede bünyeye göre tabiki. Bende estrofem tablet gunde 3 kere, progestan fitil gunde 3 kere ve folik asit

Merhaba kızlar benimde salı günü 2 transferim oldu 3.gün dondurulmuş. Ara ara adet sancısı vuruyor belim ağırıyor korkulu ve heyecanlı bekliyorum

Merhaba, benim de bugün 8. günüm. Günde 3 tane estrofem alıyorum, günde 3 progestan fitil ve günse 2 prolutex iğne yapıyorum karından. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yumurta sayım çok olduğu için hormonlarım yükseldiği için vücudun regl ile sıfırlamak istedi.
Haftaya perşembe test dediler, şimdi heyecanla onu bekliyorum. İlk transferim

Herkesin ilaçları kişiye vede bünyeye göre tabiki. Bende estrofem tablet gunde 3 kere, progestan fitil gunde 3 kere ve folik asit
aynen kişiye göre değişir tabi , siz testi hangi gün yaptırmayı düşünüyorsunuz , benim test günüm haftaya persembe ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . bi yandanda hiç bir belirtim olmadığı için çok korkuyorum test yapmaktan

bugün 8.gününüz ise haftaya persembe test için cok gec değil mi ? ki dondurulmuş embriyoda sonuclar dahada cabuk belli oluyormuş .

bugün 8.gününüz ise haftaya persembe test için cok gec değil mi ? ki dondurulmuş embriyoda sonuclar dahada cabuk belli oluyormuş .

14. gün test yapılacak, önce yaptırmayın dediler. Bana kalsa yaptırıcam ama korkuyorum sanırım sırf bu nedenle gününü bekleyip kliniğe giderim gibi duruyor. Vücuduma bakıyorum, bi tepki yok, lekelenme yok, öyle olunca bi acaba oluyorum

Bugun 10. Gunum erken gebelik testinde cikmadi maaleseff,test gunum pazartesi ama zannetmiyorum kanda ciksin,hayirlisi olsun hakkimizda

Merhaba . Transferden sonra hiç uzun yol giden oldu mu ? Yaklaşık 10 saatlik bir araba yolculuğu yapacağım . Muhtemelen sonucu alır öyle giderim diyorum ama en ufak bir sıkıntı olacaksa hiç gitmicem

Anladım benim doktorum test gününü sayma ondan sonraki 10. Gün yaptır dedi . Sizinki daha ileri tarih vermiş .o kadar cok yorum okudum ki bu sitede tüm belirtileri yaşayıp sonucu negatif çıkan , bizde belirti olmaması belkide hayırlıdır diyorum , öyle umut ediyorum

İnşallah gönlünce olur. Benimde haftaya çarşamba test günüm ama pek umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…