Transfer sonrası

Ben 2 kere transfer oldum ikisinde de tuttu ve sıfır belirti herkeste olcak diye bişey yok kendinizi dinlemeyin olumlu sonuca odaklanın 🤗
Merhaba arkadaşlar bende 3.gün embriyosu transferi yapıldı bugün 9 gün dün kan testi yaptırdım hcg 9.9 çıktı sizde iyiye işaretmi kafam biraz karışık bilgisi olan varsa aydınlatsın beni 12 gün tam öğrenicem

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
Selam öncelikle umarım herşey yolunda ve iyi sonuçlanmıştır
5.gün embriyolarım donduruldu bende 5 gün önce transfer oldum ve herşey yolunda ise iki bebeğimde şu an benimle arada belki ağrım oluyor ama bende hiç bir belirti yok tam internette ararken sebebini yazını gördüm yanlız değilmişim dedim stresli ve zor zamanlar umarım bekleyen tüm kardeşlerimin sonuçları olumlu olur 🙏🏻

X