- 26 Haziran 2020
- 107
- 66
- 46
-
- Konu Sahibi LeylaEceDeniz
Hayırlısı inşallah tutar ve kucağına almak nasip olurYok geçen sene tüp Bebek ile hamile kalmıştım.dorduncu haftada düştü ler. Suan yine transfer oldum bekliyorm. İkinci gunum
İnşallah. Hayırlısı olsun. Hangi hastanede oldu transferinbende istanbulda ali osman koyunuoğluna yaptırdım , çok güvenerek gittik bakalım inş güzel sonuclanır
Ben coraspin 1, duphaston 3, folikasit 1birde hanımlar siz bu sürecte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
ben estrofem tablet günde 3 kere içiyorum . her gün kalcadan progestan iğne , göbekte enoxon diye bir iğne vuruluyorum . bunların dışında birse koraspirin ve folik asit içiyorum günde birer tane .
Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim14. gün test yapılacak, önce yaptırmayın dediler. Bana kalsa yaptırıcam ama korkuyorum sanırımsırf bu nedenle gününü bekleyip kliniğe giderim gibi duruyor. Vücuduma bakıyorum, bi tepki yok, lekelenme yok, öyle olunca bi acaba oluyorum
Benim test günüm 11 temmuz fakat ben dayanamayip 8.gun falan yaparim kesinaynen kişiye göre değişir tabi , siz testi hangi gün yaptırmayı düşünüyorsunuz , benim test günüm haftaya persembe ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . bi yandanda hiç bir belirtim olmadığı için çok korkuyorum test yapmaktan
Ben yarın yapmayı düşünüyorum , meraktan çatlıcam çünküBenim test günüm 11 temmuz fakat ben dayanamayip 8.gun falan yaparim kesin
Canim ben dayanamayip bugun yaptim bileBen yarın yapmayı düşünüyorum , meraktan çatlıcam çünkühiç bir belirtin var mı su an senin kasık ağrısı bel ağrısı gibi.
Çook üzüldümm sizin adınıza , değerlerin değişkenlik oranı hakkında cok bir bilgi sahibi değilim ama umarım değişir ve güzel haberi alırsınız dualarım sizinleBende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim
Yaa harika bir haber buCanim ben dayanamayip bugun yaptim bile5.günüm bugun ve cook silik gördüm bakalim tekrarlicam testi koyulasiyormu diye
Belirtim yok sanirim yani bilmiyorum ilaclardan diyorum hep. Erken belki belirti icinYaa harika bir haber bubelirtin var mıydı peki canım
Ben de negatif gibi hissediyorumBende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim
İnşallah değildir senin ki, pozitif bak birazBen de negatif gibi hissediyorum
Teşekkür ederimÇook üzüldümm sizin adınıza , değerlerin değişkenlik oranı hakkında cok bir bilgi sahibi değilim ama umarım değişir ve güzel haberi alırsınız dualarım sizinle♥
Evde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı geneİnşallah değildir senin ki, pozitif bak biraz
hCG hormonlarınız henüz evde bir gebelik testi ile tespit edilebilir seviyelere yükselmediyse, erken gebelik testi yanlış negatif sonuç verebilir. Tek güvenilir “Tüp bebek sonrası gebelik testi”, tüp bebek merkezinde doktorlarınız tarafından yapılan testtir.Evde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı gene
Evde yaptığın idrar testine güvenme. Ben 6. Ve 7. Günümde yaptım silik çizgiyi gördüm sonra kan testi yaptırdım 9. Günde düşüşe geçmiş. Yani idrar testi güvenilir değil erken vakitteEvde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı gene
Çok bilgim yok ama bence normal hamilelik gibi kişiden kişiye değişecek bir süreç. Herkeste aynı şeyler olamaz eğer olsa,herkesin işlemi başarılı veya başarısız olurdu öyle değil mi? Güzel bir döneme girdiniz inşallah kötü düşünmeyin hatta böyle olmanız daha iyi. Ağrı sızı olunca bişey mi oldu diye endişe ediyor insan. İnşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle gelirlerMerhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü