Transfer sonrası

Ben coraspin 1, duphaston 3, folikasit 1

Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim

Benim test günüm 11 temmuz fakat ben dayanamayip 8.gun falan yaparim kesin

Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim
Çook üzüldümm sizin adınıza , değerlerin değişkenlik oranı hakkında cok bir bilgi sahibi değilim ama umarım değişir ve güzel haberi alırsınız dualarım sizinle

Evde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı gene
hCG hormonlarınız henüz evde bir gebelik testi ile tespit edilebilir seviyelere yükselmediyse, erken gebelik testi yanlış negatif sonuç verebilir. Tek güvenilir “Tüp bebek sonrası gebelik testi”, tüp bebek merkezinde doktorlarınız tarafından yapılan testtir.
Şimdi bunu okudum. Sanırım fazla aceleci davrandım

Evde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı gene
Evde yaptığın idrar testine güvenme. Ben 6. Ve 7. Günümde yaptım silik çizgiyi gördüm sonra kan testi yaptırdım 9. Günde düşüşe geçmiş. Yani idrar testi güvenilir değil erken vakitte

Benimde bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım başladı . Gerçekten adet mi olacağım yoksa bu belirti mi bilemedim bu bilinmezlik ne kötü bişey ..

Çok bilgim yok ama bence normal hamilelik gibi kişiden kişiye değişecek bir süreç. Herkeste aynı şeyler olamaz eğer olsa,herkesin işlemi başarılı veya başarısız olurdu öyle değil mi? Güzel bir döneme girdiniz inşallah kötü düşünmeyin hatta böyle olmanız daha iyi. Ağrı sızı olunca bişey mi oldu diye endişe ediyor insan. İnşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle gelirler

Bir şey soracağım; benden 24 yumurta toplandı ama 4 embriyom oluştu, 3. günde de iki grup halinde hepsi donduruldu. 24 yumurtadan 4 tanesinin embriyo haline gelmesi olabilecek bir şey mi? Yoksa az mı? Klinikte kıyaslama yapmayın, inanın hiç belli olmuyor dediler ama sizlere de sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…