-
- Konu Sahibi LeylaEceDeniz
Hayırlısı olsun hakkinızda kaçıncı gün embriyosu pgt Li miŞu an sonucu bekliyoruz ama pek ümitli değilim nedense
170 pozitifHayırlısı olsun hakkinızda kaçıncı gün embriyosu pgt Li mi
Oh çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Rabbim bizlere de nasip etsin170 pozitif3. Gün embriyosuydu
Aminn Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinOh çok şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Rabbim bizlere de nasip etsin
Bugün 10. Gün bthcg 4.62Arkadasim 42 yasinda evlendi 43 yasinda hamile kaldi,yine baska bir tanidigim 45 yasinda tup bebekle hamile kaldi,umutsuz olmayin inanirsak her sey mümkün
Iki gun sonra tekrar kan testi yaptirin,bol bol dua edin insallah sıkı sıkı tutunmusturBugün 10. Gün bthcg 4.62( evde gebelik testinde fluu iki çizgi anlamadım
Anlamadım nasıl bir şey belki hormon cihazı bozuk bilmiyorumIki gun sonra tekrar kan testi yaptirin,bol bol dua edin insallah sıkı sıkı tutunmustur
Merhaba arkadaşlar bende 3.gün embriyosu transferi yapıldı bugün 9 gün dün kan testi yaptırdım hcg 9.9 çıktı sizde iyiye işaretmi kafam biraz karışık bilgisi olan varsa aydınlatsın beni 12 gün tam öğrenicemBen 2 kere transfer oldum ikisinde de tuttu ve sıfır belirti herkeste olcak diye bişey yok kendinizi dinlemeyin olumlu sonuca odaklanın
Sakıncası yok ise problem var mı acaba? Yoksa sebepsiz infertilite mi?Dün kan testi yaptım, negatif çıktı. Doktorumu aradım, tutmamış ama gel bi bakalım gene de dedi...
Selam öncelikle umarım herşey yolunda ve iyi sonuçlanmıştırMerhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
Erken gebelik testimi yaptiniz acaba normal testmiCanim ben dayanamayip bugun yaptim bile5.günüm bugun ve cook silik gördüm bakalim tekrarlicam testi koyulasiyormu diye
merhabaYaptirdim canim maalesef negatif,erken gebelik testleri genelde dogru cikiyor,3. Denemeye hazirlaniyorum simdi,kismet degilmis ne yapalim,vazgecmek yok
sizin sonucunuz nedir? pozitif mi?Bende 44 yaşındayım ayın 2 de transferim umutsuz olma
maalesef yükselmedi. negatif oldu.leyla hanım kan testini tekrarladınız mı yükseliş varmı değerlerinizde ?
Merhaba tekrar deniyoruz, ignelere basladim bu haftamerhaba
tekrar bir deneme yaptınız mı?
haziran da bende negatifi görmüştüm. durumunuz nedir merak ettim
Aynı zamanlara denk gelicez sanırım. Hayırlısı inşallah olumlu sonuçlar alırızMerhaba tekrar deniyoruz, ignelere basladim bu hafta