Transfer sonrası

birde hanımlar siz bu sürecte hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
ben estrofem tablet günde 3 kere içiyorum . her gün kalcadan progestan iğne , göbekte enoxon diye bir iğne vuruluyorum . bunların dışında birse koraspirin ve folik asit içiyorum günde birer tane .
Ben coraspin 1, duphaston 3, folikasit 1

14. gün test yapılacak, önce yaptırmayın dediler. Bana kalsa yaptırıcam ama korkuyorum sanırım 🙈 sırf bu nedenle gününü bekleyip kliniğe giderim gibi duruyor. Vücuduma bakıyorum, bi tepki yok, lekelenme yok, öyle olunca bi acaba oluyorum
Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim :KK43:

aynen kişiye göre değişir tabi , siz testi hangi gün yaptırmayı düşünüyorsunuz , benim test günüm haftaya persembe ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum . bi yandanda hiç bir belirtim olmadığı için çok korkuyorum test yapmaktan
Benim test günüm 11 temmuz fakat ben dayanamayip 8.gun falan yaparim kesin 😂

Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim :KK43:
Çook üzüldümm sizin adınıza , değerlerin değişkenlik oranı hakkında cok bir bilgi sahibi değilim ama umarım değişir ve güzel haberi alırsınız dualarım sizinle🙏♥️

Evde test vardı az önce yaptım negatif çıktı. 9. Günüm bugün. Ama bakalım hayırlısı gene 🙏🏻
hCG hormonlarınız henüz evde bir gebelik testi ile tespit edilebilir seviyelere yükselmediyse, erken gebelik testi yanlış negatif sonuç verebilir. Tek güvenilir “Tüp bebek sonrası gebelik testi”, tüp bebek merkezinde doktorlarınız tarafından yapılan testtir.
Şimdi bunu okudum. Sanırım fazla aceleci davrandım

Benimde bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım başladı . Gerçekten adet mi olacağım yoksa bu belirti mi bilemedim 🤷‍♀️ bu bilinmezlik ne kötü bişey ..

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
Çok bilgim yok ama bence normal hamilelik gibi kişiden kişiye değişecek bir süreç. Herkeste aynı şeyler olamaz eğer olsa,herkesin işlemi başarılı veya başarısız olurdu öyle değil mi? Güzel bir döneme girdiniz inşallah kötü düşünmeyin hatta böyle olmanız daha iyi. Ağrı sızı olunca bişey mi oldu diye endişe ediyor insan. İnşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle gelirler

Bir şey soracağım; benden 24 yumurta toplandı ama 4 embriyom oluştu, 3. günde de iki grup halinde hepsi donduruldu. 24 yumurtadan 4 tanesinin embriyo haline gelmesi olabilecek bir şey mi? Yoksa az mı? Klinikte kıyaslama yapmayın, inanın hiç belli olmuyor dediler ama sizlere de sormak istedim

X