Transfer sonrası

İnsallah tutar, allah kismet etsin insallahhh Panik yok umutla bekleyeceksin ve bugun itibariyle bende bekleyecegim. Guzel haberleri paylasmak nasip olur insallah.

Gecen yildi benim transferim kalbi durdu ilerleyen haftalarda. Simdi tekrar tedaviye basliycam. Lutfen belirti aranayin mikroskopta ancak görülebilen bebişler bize belirti yaşatacak noktada degiller henuz
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ya olmazsa paniği işte. Yaş olmuş 42 birde iğneler çok etkiledi beni ayni süreçler çok zor

Ben de perşembe transfer oldum hiçbi şey hissetmiyorum. Zaten hissedilmez henüz çok erken

Merhaba oncelikle hakkinizda hayirli bir sonuc olmasi dilegiyle..
Bende sadece adet sancisi olmuştu belirti ama herkesin farkli olabiliyormus.Dusunmemeye calisin ve gununuzden once test yapmayin ben evde idrar testi yapmadim direk 11.gunu bekleyip kan vermistim

Bende sali gunu 2. Transferimi oldum,hic bir belirtim yok ne kasik agrisi,ne göğüste hassaslik,dua ederek bekliyorum,bakalim hakkimizda hayirlisi

Hiç belirti arama kişiden kişiye değişiyor.. Benimde ilk denememdi tek yumurta buldular o da güçlü çıktıolumlu düşünmenin ve stres yapmamanın gücüne inandım ben... 3.gün embriyosuydu şu günler zor geçiyor belki ama bir bakmışsın ki herşey yolunda ve sen hamileliğin tadını çıkartıyorsun

Hayal gibi

Ben transferin olduğu gün yattım. Sonra kalktım sadece ağır iş yapmıyorum o kadar.
sen yattın mı?
Transfer sonra hastanede 1 saat yattim eve geldim 2 saat daha yattim o kadar , ayakta gecirdim, bugun 3.gun işe gittim.. belirti varmi peki, benim 9 gun var teste, sizin daha az kaldi sanirim. Kasiklarim hafif sancilar giriyor benim ama cok ayakta durdugumdanda olabilir bilmiyorum.

Eklentiler

• 1593458070067.png
    170,8 KB · Görüntüleme: 69
Bende ayın 8 inde yapıcam testi. Aynı sanırım sizinle. Bende hiçbir belirti yok, Ağrı sızı yok. iyi mi kötü mü anlamadım. Bir tane iğnem var çarşamba günü, onu yaptırıp normal yaşantıma dönmek istiyorum bende artık

Bana transferden 1 gun sonra vuruldugum tutunma ignesi verdiler. Sizin igne nedir acaba. Benim sancilanmam oluyor ara ara ama kendimi yordugum icin diye sanirim ikimizinde ayniymis test zamani mutlu haberler almak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…