- 11 Şubat 2015
- 171
- 181
-
- Konu Sahibi LeylaEceDeniz
İnsallah tutar, allah kismet etsin insallahhhBen 42 yaşındayım. 4 yumurta toplandı, hepsi olgundu ama 2. Tanesi devam edebildi onlarıda transfer ettiler. Kalan dondurabileceğim embriyomda yok. O yüzden panik yapıyorum tutmazsa tekrar iğne ilaç sürecini yaşamak istemiyorum
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ya olmazsa paniği işte. Yaş olmuş 42 birde iğneler çok etkiledi beni ayni süreçler çok zorGecen yildi benim transferim kalbi durdu ilerleyen haftalarda. Simdi tekrar tedaviye basliycam. Lutfen belirti aranayin mikroskopta ancak görülebilen bebişler bize belirti yaşatacak noktada degiller henuz
Ben de perşembe transfer oldum hiçbi şey hissetmiyorum. Zaten hissedilmez henüz çok erkenMerhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
Merhaba oncelikle hakkinizda hayirli bir sonuc olmasi dilegiyle..Merhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
İnşallah. Mutlaka yaz sende gelişmeleriİnsallah tutar, allah kismet etsin insallahhhPanik yok umutla bekleyeceksin ve bugun itibariyle bende bekleyecegim. Guzel haberleri paylasmak nasip olur insallah. ❤
İnşallah. Mutlaka yaz sende gelişmeleriİnsallah tutar, allah kismet etsin insallahhhPanik yok umutla bekleyeceksin ve bugun itibariyle bende bekleyecegim. Guzel haberleri paylasmak nasip olur insallah. ❤
Transferim oldu ve eve gidiyorum. Cok iyi gecti, 2 tane en iyi kalite embriyo transfer oldu, %50 den fazla dediler sansin ama sadece embriyo ile bitmiyo is. İnsallah tutar 10 gun sonra kan testi yapacagimİnşallah. Mutlaka yaz sende gelişmeleri
Ayyy çok güzel. Hadi inşallah. Ben de 10 gün sonra yapacağım testi. Bekleyiş başlasın o zamanTransferim oldu ve eve gidiyorum. Cok iyi gecti, 2 tane en iyi kalite embriyo transfer oldu, %50 den fazla dediler sansin ama sadece embriyo ile bitmiyo is. İnsallah tutar 10 gun sonra kan testi yapacagim
Ben olursa olmazsa da nasip diyorum. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Başka şeylere veriyorum dikkatimi.. Zaten günler çabucak geçiyor..Genelde okuduklarımda kasık ağrısı kanama göğüslerde şişlik vs gibi belirtilerden bahsediyorlar. Çok mu erken yoksa olmayacak mı bilemiyorum
Hadi hayirlisi , heyecanli bekleyisi bile guzelAyyy çok güzel. Hadi inşallah. Ben de 10 gün sonra yapacağım testi. Bekleyiş başlasın o zaman
Siz transfer sonrasi eve geldiginizde yattiniz mi yoksa gunluk rutin islerinizi yaptiniz mi, dinlenmek gerekiyormus sanirim. Kac gun dinlendinizİnşallah. Mutlaka yaz sende gelişmeleri
Hiç belirti arama kişiden kişiye değişiyor.. Benimde ilk denememdi tek yumurta buldular o da güçlü çıktıMerhaba arkadaşlar
Hayal gibiHiç belirti arama kişiden kişiye değişiyor.. Benimde ilk denememdi tek yumurta buldular o da güçlü çıktı☺olumlu düşünmenin ve stres yapmamanın gücüne inandım ben... 3.gün embriyosuydu şu günler zor geçiyor belki ama bir bakmışsın ki herşey yolunda ve sen hamileliğin tadını çıkartıyorsun☺
Ben transferin olduğu gün yattım. Sonra kalktım sadece ağır iş yapmıyorum o kadar.Siz transfer sonrasi eve geldiginizde yattiniz mi yoksa gunluk rutin islerinizi yaptiniz mi, dinlenmek gerekiyormus sanirim. Kac gun dinlendiniz
Transfer sonra hastanede 1 saat yattim eve geldim 2 saat daha yattim o kadar , ayakta gecirdim, bugun 3.gun işe gittim.. belirti varmi peki, benim 9 gun var teste, sizin daha az kaldi sanirim. Kasiklarim hafif sancilar giriyor benim ama cok ayakta durdugumdanda olabilir bilmiyorum.Ben transferin olduğu gün yattım. Sonra kalktım sadece ağır iş yapmıyorum o kadar.
sen yattın mı?
Bende ayın 8 inde yapıcam testi. Aynı sanırım sizinle. Bende hiçbir belirti yok, Ağrı sızı yok. iyi mi kötü mü anlamadım. Bir tane iğnem var çarşamba günü, onu yaptırıp normal yaşantıma dönmek istiyorum bende artıkTransfer sonra hastanede 1 saat yattim eve geldim 2 saat daha yattim o kadar , ayakta gecirdim, bugun 3.gun işe gittim.. belirti varmi peki, benim 9 gun var teste, sizin daha az kaldi sanirim. Kasiklarim hafif sancilar giriyor benim ama cok ayakta durdugumdanda olabilir bilmiyorum.
Bana transferden 1 gun sonra vuruldugum tutunma ignesi verdiler. Sizin igne nedir acaba. Benim sancilanmam oluyor ara ara ama kendimi yordugum icin diye sanirimBende ayın 8 inde yapıcam testi. Aynı sanırım sizinle. Bende hiçbir belirti yok, Ağrı sızı yok. iyi mi kötü mü anlamadım. Bir tane iğnem var çarşamba günü, onu yaptırıp normal yaşantıma dönmek istiyorum bende artık
Evet iste insan kendini daha cok dinliyor sanirim boyle durumda , az kaldi artik teste en zor bekleyis bu ,Hicbirsey hissetmemeniz normal ? Hatta cok normal