Transfer sonrası

LeylaEceDeniz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
107
66
46
Merhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü

Ben 2 kere transfer oldum ikisinde de tuttu ve sıfır belirti herkeste olcak diye bişey yok kendinizi dinlemeyin olumlu sonuca odaklanın

Hayirli olsun insallah guzel sonuclar alırsınız. Bende bisey hissetmemistim. Kendimi dinliyodum agrim mi var acaba kanama lekelenme mi oldu vs vs diye sürekli tetikteydim. Fakat hic bir belirti de yasamadim. Sadece ignelerden ilaçlardan dolayi hafif bir siskinlik hissi vardi. 9. Gunde silik cizgiyi gormustum. 5. Gun embriyosuydu. Belirti arama cunku belirti verebilecek buyuklukte de degiller ama iste durduramiyoruz kendimizi. Olağan gunluk yasamina devam et. Bi saatten sonra belirti aradikca yasamayada basliyoruz ruh hali cok etkiliyor. İlk 5-6 gunu atlatinca daha cabuk geciyor zaman ilk gunler biraz zor

Sizlerde de olmaması iyi hissettirdi şimdi kendimi. Birşey olmaması bir anormallik varmış hissi veriyor.
sen kaçıncı haftadasın?

Benim de pzt transferim oldu.. Tek embriyo 3.gün ..hiç bir belirti yok.. Bekliyorum merakla.. İğneler ilaçlar zorluyor tabi ama bu yolda çekilen çile kutsaldır.. :)

Sizlerde de olmaması iyi hissettirdi şimdi kendimi. Birşey olmaması bir anormallik varmış hissi veriyor.
sen kaçıncı haftadasın?
Canım ben de carsamba günü transfer oldum 1 tane 5.gun embriyosu bende hiç bir şey hissetmiyorum hiç bir şey olmamış gibi transfer olduğumu bile unutuyorum bazen normal herhalde

İnsallah guzel haberlerinizi duyariz. Benim transferim yarin insallah.

Benim de pzt transferim oldu.. Tek embriyo 3.gün ..hiç bir belirti yok.. Bekliyorum merakla.. İğneler ilaçlar zorluyor tabi ama bu yolda çekilen çile kutsaldır.. :)
Genelde okuduklarımda kasık ağrısı kanama göğüslerde şişlik vs gibi belirtilerden bahsediyorlar. Çok mu erken yoksa olmayacak mı bilemiyorum

Pazartesi toplandi 13 yumurta sali gunu 10 tanesi kalmisti ve iyi durumdaydilar , yarin ogrenecegim kalan yumurtalarin durumlarini. 5.gun embriyosu yuklenecek. 38 yasindayim o nedenle 2 embriyo yuklenecek yas itibari ile. KAlan varsa dondurtacagim. Bakalim hayirlisi insallah hepimiz icinn

Ben 42 yaşındayım. 4 yumurta toplandı, hepsi olgundu ama 2. Tanesi devam edebildi onlarıda transfer ettiler. Kalan dondurabileceğim embriyomda yok. O yüzden panik yapıyorum tutmazsa tekrar iğne ilaç sürecini yaşamak istemiyorum

Salı günü transfer oldum hicbir belirtim yok ve bunun çok normal olduğunu biliyorum, kendimi dinlememeye gayret ediyorum. Göğüs ağrısı, şişkinlik ve gaz şikayetlerim var fakat bunlar kullandığım ilaçlar kaynaklı oluyor çünkü transfer öncesi de oluyordu. Henüz hiçbir farklılık hissetmedim transfer sonrasında ama çok düşünmeyin bunun üzerine. Allahın izniyle tutunacak bebeklerimiz

umarım bebeğiniz sizinledir daha fazla uğraşmazsınız

İnşallah

sen kaçıncı haftadasın?
Gecen yildi benim transferim kalbi durdu ilerleyen haftalarda. Simdi tekrar tedaviye basliycam. Lutfen belirti aranayin mikroskopta ancak görülebilen bebişler bize belirti yaşatacak noktada degiller henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…