Transfer sonrası

Bana transferden 1 gun sonra vuruldugum tutunma ignesi verdiler. Sizin igne nedir acaba. Benim sancilanmam oluyor ara ara ama kendimi yordugum icin diye sanirim 😒 ikimizinde ayniymis test zamani mutlu haberler almak dilegiyle 🥰
Proluton Depot benim iğnem haftada bir sanırım yapılacak şimdilik sadece bir hafta sonra dedi. Yani bu çarşamba iğne, bir sonraki çarşamba tahlil

Canım transferden sonraki gün 1 diye sayılır.benimde bugün 3.gunum hiç birşey hissetmiyorum. Zaten sorunlu herseyim oyuzden umudum da yok.
Sagol canim sali transfer olmustum bugun 7. Gunum o zaman,bende hic bir sey hissetmiyorum sadece arada bi kasiklarim hafif agriyor geciyor,o da fitilden sanirim,insallah sonucumuz pozitif olur,dun test yaptim negatif cikti,her seyin hayırlısı

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk tüp bebek denemem. Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı. 4 olgun yumurtadan 2 embriyo elde edildi. Bu iki embriyo Çarşamba günü transfer edildi. Ben şu anda transferden beri hiçbirşey hissetmiyorum. Ağrı sızı kanama vs. Bu normal mi?
Aynı dönemlerde bu hafta transferi olan var mı? Yada süreci yaşamış kişiler. Beklemek ve kendini dinlemek çok kötü
Stres çok etkili bence kendinizi dinlemeyin ben de çok stres yaptım sürekli belirti aradım durdum ayrıca tüp bebek sonrası asla belirti olmuyor merak etmeyin belirti yok diye kendinizi boş yere üzmeyin. Benimki tutmadı belki de çok aşırı stres yaptığımdan lütfen bu kadar emek vermişsin ellerini karnına koy ve dua et bebeğin annesine tutunsun🙏🙏🙏🙏 müjdeli haberlerini bekliyoruz

Teş
Stres çok etkili bence kendinizi dinlemeyin ben de çok stres yaptım sürekli belirti aradım durdum ayrıca tüp bebek sonrası asla belirti olmuyor merak etmeyin belirti yok diye kendinizi boş yere üzmeyin. Benimki tutmadı belki de çok aşırı stres yaptığımdan lütfen bu kadar emek vermişsin ellerini karnına koy ve dua et bebeğin annesine tutunsun🙏🙏🙏🙏 müjdeli haberlerini bekliyoruz

Teşekkür ederim. Ne güzel bir mesaj bu 🤗🙏

Bana transferden 1 gun sonra vuruldugum tutunma ignesi verdiler. Sizin igne nedir acaba. Benim sancilanmam oluyor ara ara ama kendimi yordugum icin diye sanirim 😒 ikimizinde ayniymis test zamani mutlu haberler almak dilegiyle 🥰
Merhaba ben pazartesi gunu çift embriyo transferi oldum 2.denemem. Banada 1 gun sonra tutunma iğnesi yapmami söylediler ismi Decapeptyl.. Insallah guzel sonuclar aliriz 🙏🏼🤎

Merhaba ben pazartesi gunu çift embriyo transferi oldum 2.denemem. Banada 1 gun sonra tutunma iğnesi yapmami söylediler ismi Decapeptyl.. Insallah guzel sonuclar aliriz 🙏🏼🤎
İnsallah🤲 Benimde cift embriyo transferi oldu, 5.gunum bugun. 7 gunum kaldi teste. İnsallah rabbim kismet eder bana ve isteyen herkese. 🤲🤲

Merhaba hanımlarr bende pazartesi günü transfer oldum , iki tane bir iyi kaliteli bir orta kaliteli embriyo koyuldu . Bugün 4.günüm en ufak bir belirti dahi yok . Belirtisi olmayanlar grubu olarak inş teker teker güzel haberleri alırız 🙏🙏🥰

Merhaba hanımlarr bende pazartesi günü transfer oldum , iki tane bir iyi kaliteli bir orta kaliteli embriyo koyuldu . Bugün 4.günüm en ufak bir belirti dahi yok . Belirtisi olmayanlar grubu olarak inş teker teker güzel haberleri alırız 🙏🙏🥰
Canim seninle ayniyiz 😍 bende pazartesi günü cift embriyo transfer oldum bu 2.denememiz. Fakat bugun 3.gun oluyor. Transfer gunu sayılmıyor benim bildiğim. Insallah hayirli haberler aliriz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

X