Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım içini ferah tut korkunun ecele faydası yok kimyasal benim bildiğim daha düşük değerlerde oluyor ki inan en düşük değerde bile sağlıklı bebekleri olan insanlar var endişe seni oraya çeker ve o kaderi yaşarsın içini ferah tut dikkatli ol ve sağlıklı beslen kabak çekirdeği ve ceviz tüket bol bol ve sabahları da mutlaka haşlama yumurta ve avakado tüketKimyasal yaşayanların değerleri nasıl oluyor acaba
Beni çok rahatlattın teşekkür ederimcanım içini ferah tut korkunun ecele faydası yok kimyasal benim bildiğim daha düşük değerlerde oluyor ki inan en düşük değerde bile sağlıklı bebekleri olan insanlar var endişe seni oraya çeker ve o kaderi yaşarsın içini ferah tut dikkatli ol ve sağlıklı beslen kabak çekirdeği ve ceviz tüket bol bol ve sabahları da mutlaka haşlama yumurta ve avakado tüket
rica ederim canım ne demek sağlıkla bekle bebeğini hayırlısı olsun hakkınızda rabbim sağlık versin gerisi halolurBeni çok rahatlattın teşekkür ederim
Gözümün gördüğünü görem var mı bir de ilk idrar değildi erken gebelik testi
Var kesinlikle6. Gün testim transferden sonra sizce var mı
Benim 12. Gün 143 çıkmıştı geçen sene şubatta transferim oldu oğlum doğdu çok şükür değerim herkese baktığımda daha düşüktü 12. Güne göre herkes 200-300-400 lerde değeri olanlar vardı yani ben kimyasal olur diye korktum ama bişey olmadı çok şükürTransfer sonrası 9. Gün 136 çıktı
var canım gözün aynı6. Gün testim transferden sonra sizce var mı
Kaçıncı gün embriyosuyduBenim 12. Gün 143 çıkmıştı geçen sene şubatta transferim oldu oğlum doğdu çok şükür değerim herkese baktığımda daha düşüktü 12. Güne göre herkes 200-300-400 lerde değeri olanlar vardı yani ben kimyasal olur diye korktum ama bişey olmadı çok şükür
Gözünüz aydın kan verin bnceMerhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız Eki Görüntüle 3544188
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu