Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Kimyasal yaşayanların değerleri nasıl oluyor acaba
canım içini ferah tut korkunun ecele faydası yok kimyasal benim bildiğim daha düşük değerlerde oluyor ki inan en düşük değerde bile sağlıklı bebekleri olan insanlar var endişe seni oraya çeker ve o kaderi yaşarsın içini ferah tut dikkatli ol ve sağlıklı beslen kabak çekirdeği ve ceviz tüket bol bol ve sabahları da mutlaka haşlama yumurta ve avakado tüket

canım içini ferah tut korkunun ecele faydası yok kimyasal benim bildiğim daha düşük değerlerde oluyor ki inan en düşük değerde bile sağlıklı bebekleri olan insanlar var endişe seni oraya çeker ve o kaderi yaşarsın içini ferah tut dikkatli ol ve sağlıklı beslen kabak çekirdeği ve ceviz tüket bol bol ve sabahları da mutlaka haşlama yumurta ve avakado tüket
Beni çok rahatlattın teşekkür ederim

Ya

transfer sonrası 8. Gün çoook silik sanki var ama emin olamadım neyse cumaya tekrar yaparım sonrası zaten kan verince öğrenirim var mı yok mu diye

Transfer sonrası 9. Gün 136 çıktı
Benim 12. Gün 143 çıkmıştı geçen sene şubatta transferim oldu oğlum doğdu çok şükür değerim herkese baktığımda daha düşüktü 12. Güne göre herkes 200-300-400 lerde değeri olanlar vardı yani ben kimyasal olur diye korktum ama bişey olmadı çok şükür

Benim 12. Gün 143 çıkmıştı geçen sene şubatta transferim oldu oğlum doğdu çok şükür değerim herkese baktığımda daha düşüktü 12. Güne göre herkes 200-300-400 lerde değeri olanlar vardı yani ben kimyasal olur diye korktum ama bişey olmadı çok şükür
Kaçıncı gün embriyosuydu

Merhaba kızlar benimde transferin 3.günü bitti bugün pazartesi 11:30 da oldum çift embriyo transferi benim gibi sonuç bekleyen var mı bir belirti yaşaysn ya da hiç bir şey hissetmeyen 2.transferim bu ilkinde de blast çift embriyolarım kimyasalla sonuçlandı değer çok düşüktü zaten çok korkuyorum bu seferde hüsranla sonuçlanır diye bugün sarımtrak bir akıntı başladı fitil kullanmıyorum sabah akşam iğne vuruyorum ve diğer ilaçlar biraz uzun oldu kusura bakmayın😕

Merhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız
IMG-20250213-WA0007.jpg

Back