• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,4%
  • 6. Gün

OY: 65 13,2%
  • 7. Gün

OY: 91 18,5%
  • 8. Gün

OY: 40 8,1%
  • 9. Gün

OY: 56 11,4%
  • 10. Gün

OY: 85 17,3%
  • 11. Gün

OY: 34 6,9%
  • 12. Gün

OY: 36 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 11 2,2%

• Ankete Katılan
    492
Konuyla alakası yok ama istanbul anadolu yakasında tedavi gören varmi acaba doktor ve hastane araştırması içindeyiz bilgilerinize ihtiyacım var
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi, doktorumuz Mehmet Reşit Asoğlu. Geçen Ctesi transfer oldum, henüz sonuç almadık ancak bugüne kadar elde edemediğimiz kalitede embriyo elde ettik.

Son düzenleme:
Merhaba herkese,

18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti. Hepsini Predictor Early ile yaptım.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Bu şekilde testi daha koyundan daha siliğe dönüp sonra tekrar koyulaşan var mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 🙏💐

Merhaba herkese,

18 Ocak’ta 5.gün embriyosu transferi oldum. Dün sabah (6.günümde) erken gebelik testi aldım ve sonuç hemen pozitif çıktı. Bu sabah (7.günüm) tekrar yaptım dünden daha silik bir çizgi çıktı, günün ilerleyen saatlerinde tekrarladım daha da silikti. Hepsini Predictor Early ile yaptım.

Bir yandan da üşüttüğüm için bütün gece ve sabah uyandığımda çok su içtim, eşim o yüzden silik çıkıyordur diyor.
Merhaba en sağlıklı sonuç sabah ilk idrarla yapılandır. Gün içinde tüketilen su sonucu etkileyebilir. Sabah ilk idrarla tekrarlayın. Sonra sabırla kan testinin bekleyin derim tebrikler bu arada😊

biz tüp bebeklilerin gebelik haftasını son adet tarihine göre hesaplamamız biraz saçma değil mi? 9 Ocak transfer günüm Adet tarihime göre beşinci haftayı tamamlıyorum ama henüz kese yok. Normalde beşinci haftada kese oluşumu altıncı haftada kalp atışları ,hatta bazen beşinci haftada kalp atışları ortaya çıkıyor
Benimde 9 Ocak transfer günüm son adet tarihin neydi

Merhaba herkese,

Merhaba en sağlıklı sonuç sabah ilk idrarla yapılandır. Gün içinde tüketilen su sonucu etkileyebilir. Sabah ilk idrarla tekrarlayın. Sonra sabırla kan testinin bekleyin derim tebrikler bu arada😊
Şimdi test yaptım, dünden daha koyu çizgi çıktı 🥰 bu da böyle bir deneyim olarak burada dursun, belki birilerinin işine yarar..

Herkese destekleri için teşekkür ederim 🙏

Merhaba ben dayanamayıp yine test yaptım, tranafer hariç 6.gün normal kaset test negatif 😞
Bence henüz erken. Kaset testlere daha geç yansıyor hatta. Moralinizi bozmayın. Test günümüzü bekleyelim. İkimizin de aynı sanırım günü. Umarım pozitif sonuç alırız ikimizde 🙏🏼

Merhaba ben dayanamayıp yine test yaptım, tranafer hariç 6.gün normal kaset test negatif 😞
Sizinle transferde aramızda bir gün vardı sanırım. Benim de 6. Gün negatif olunca bir daha test yapmadım. Bugün öğleden sonra kahverengi lekenlenmem olmaya başladı regl olmaya başladığımı düşündüğüm için ilaçları bıraktım. Sonrasında hemşireyi aradım içim rahat etmedi. Hemşire kaset setleri sonuç olarak kabul etmediğini, kan testine göre yorum yapabileceğini söyledi. Kanama artana kadar ilaçları bırakmayın yine de dedi. Siz de lekenlenme tarzı kanama olmuş muydu ?

Kan tahlilini de gününde yaptırın dedi. Yani kanamam olduğu için umudum kalmadı ama yine de illa kan tahlili yaptırın diyor. Bu şekilde olup pozitif olan oldu mu acaba kızlar ?

İ
Sizinle transferde aramızda bir gün vardı sanırım. Benim de 6. Gün negatif olunca bir daha test yapmadım. Bugün öğleden sonra kahverengi lekenlenmem olmaya başladı regl olmaya başladığımı düşündüğüm için ilaçları bıraktım. Sonrasında hemşireyi aradım içim rahat etmedi. Hemşire kaset setleri sonuç olarak kabul etmediğini, kan testine göre yorum yapabileceğini söyledi. Kanama artana kadar ilaçları bırakmayın yine de dedi. Siz de lekenlenme tarzı kanama olmuş mu
Hayır lekelenme başlamadi bende henüz. İlac olarak sadece progestan iğne vuruluyorum o iğneyi vurulurken nasıl adet olabilirsinizki bildiğim kadarıyla olunmuyor ama emin değilim.

İ

Hayır lekelenme başlamadi bende henüz. İlac olarak sadece progestan iğne vuruluyorum o iğneyi vurulurken nasıl adet olabilirsinizki bildiğim kadarıyla olunmuyor ama emin değilim.
Ben iğne olmuyorum. Duphastsın ilaç ve progestan fitil kullanıyorum. Bilmiyorum anlamadım gerçekten neden böyle olduğunu

Back