Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
İnş sendede öylemi bilmiyorum ama ben hep bi tedirginim korkuyorum sürekli araştırıp duruyorum bişey olucak die aklıma geliyor öyle pozitif olmasına bile sevinemiyorum ilerde bişey çıkarmıki acaba die
İnanki aynıyım bende pozitif çıktı çok sevindim şimdi 2 gün sonra articakmi iki katı diye düşünüyorum ilk gebeliğim ondan galiba bide bizimki çok zordu erkek yönünden olduğu icin tedirginim oyuzden bende

İnanki aynıyım bende pozitif çıktı çok sevindim şimdi 2 gün sonra articakmi iki katı diye düşünüyorum ilk gebeliğim ondan galiba bide bizimki çok zordu erkek yönünden olduğu icin tedirginim oyuzden bende
Evet anlıyorum seni pozitif düşünmemiz gereksede zaman zaman kötüyde düşünüyoruz elimizde olmadan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur 🙏🏻

Evet anlıyorum seni pozitif düşünmemiz gereksede zaman zaman kötüyde düşünüyoruz elimizde olmadan umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur 🙏🏻
Merhaba nasılsınız tekrar test vericektiniz güzel ilerlemiştir umarım değeriniz kaç çıktı

Merhaba nasılsınız tekrar test vericektiniz güzel ilerlemiştir umarım değeriniz kaç çıktı
Evet bugün kan vermiştim bulunduğum yerdeki hastanede verdim oda bi sıkıntı oldu çıkmadı sonuç yarına kaldı yarın alıcam sonucumu inş hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Evet bugün kan vermiştim bulunduğum yerdeki hastanede verdim oda bi sıkıntı oldu çıkmadı sonuç yarına kaldı yarın alıcam sonucumu inş hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Kötü olmuş inşallah olması gerektiği gibi çıkar benimde kan günüm bugundu ilki 9.gun 230 çıkmıştı 11 gün bugün 480 çıkmış hastanemdeki hemşire çok güzel arttığını söyledi değerin 20 gün sonra kese kalp atışıni duyucaz inşallah

Kötü olmuş inşallah olması gerektiği gibi çıkar benimde kan günüm bugundu ilki 9.gun 230 çıkmıştı 11 gün bugün 480 çıkmış hastanemdeki hemşire çok güzel arttığını söyledi değerin 20 gün sonra kese kalp atışıni duyucaz inşallah
Ne güzel çok sevindim canım inş sağlıklıca kucağınada alırsın benimde yarın belli olucak diğer kan sonucum ona görede kese ve kalp atışı inş 😊

Ne güzel çok sevindim canım inş sağlıklıca kucağınada alırsın benimde yarın belli olucak diğer kan sonucum ona görede kese ve kalp atışı inş 😊
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına al inşallah canım haber verirsin meraklıyım biraz 🙂

Benimde sonucum çıktı canım 10. Günde 312 di
12. Günde 522.9 biraz düşükmü sanki

İki katıns çıkması gerekiyor yoksa dış gebelik yada kimyasal olsbilir diyorlar korktum biraz 🥹
Kim diyor ona göre ben hastaneye hemşireye attım sonucu ozaman benimkide 600 olması lazımdı hemşire çok güzel ilerlemiş dedi düşme olmamiski değerde yükselme olmuş bence doktoruna değerini at şimdi böyle söyler düşünme canım

Kim diyor ona göre ben hastaneye hemşireye attım sonucu ozaman benimkide 600 olması lazımdı hemşire çok güzel ilerlemiş dedi düşme olmamiski değerde yükselme olmuş bence doktoruna değerini at şimdi böyle söyler düşünme canım
Saol canım moral oldu gerçekten haklısın çok derin araştırdıkça insanın canı sıkılmaktan başka bişey olmuyor doktoruma attım o gördüğünde dönüş yapar artık

Saol canım moral oldu gerçekten haklısın çok derin araştırdıkça insanın canı sıkılmaktan başka bişey olmuyor doktoruma attım o gördüğünde dönüş yapar artık
Herşeyin hayırlısı canım doktorunda inşallah güzel bı cevap yazar. Karamsar olma stres yapma inşallah kalp atışlarını duyariz

6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendim 🥰 doğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!) ❤️
Benim şu an 7. Günüm ve test yaptım tabi sonuç ne halen bilmiyorum ama silik cizginiz nasıldı gözlerim görmek mi istiyor bilmiyorum ama silik çizgi var gibi

Eklentiler

• 20250220_092929.jpg
    20250220_092929.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 20250220_092907.jpg
    20250220_092907.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 26
Back