- 9 Mart 2019
- 1.596
- 1.665
- 133
- 33
Ben yarın vereceğim canım. Yarın 8. GünümTsekkur ederımm :) sız verdınız mı kan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın vereceğim canım. Yarın 8. GünümTsekkur ederımm :) sız verdınız mı kan ?
Hadi güzel sonuclar gelsın ınsaaalllahhhhBen yarın vereceğim canım. Yarın 8. Günüm
Değer az yükselmişBirsey sorabilir miyim benim arkadasim da transfert oldu. 9.gun 25 11.gun 34 cikmis degeri. Boyle olup da yukselen oldu mu?
InsAllah 6 senedir bekliyordum bu mucizeyi. Ve simdi ilk defa hamile kaldi. Rabbim anne olmak isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Doktoru boş gebelik olabilir demis. InsAllah tam tersi olur .Değer az yükselmiş
insaAllah sonuç harika olur bebek tutunur
Umarım mucizesi olur rabbim dualarini kabul etsin tevekkül sadeceInsAllah 6 senedir bekliyordum bu mucizeyi. Ve simdi ilk defa hamile kaldi. Rabbim anne olmak isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Doktoru boş gebelik olabilir demis. InsAllah tam tersi olur .
Nesir, kan verdın mı? bizede haber ver :)Ben yarın vereceğim canım. Yarın 8. Günüm
Verdim ama sağlık ocağında verdim bugün çıkmayabilir dediNesir, kan verdın mı? bizede haber ver :)
ay nasıl beklıcez sımdı yarına kadar :)Verdim ama sağlık ocağında verdim bugün çıkmayabilir dedi![]()
Hiç bilmiyorumay nasıl beklıcez sımdı yarına kadar :)
n pozitif gördüm ama doktorum 10-1
İkiz olduğu için 5. Gün çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kan verdim 60 çıktı![]()
Kızlar yardım lütfen var mı sizceİdrar testinde 7nci gün pozitif gördüm ama doktorum 10-12nci gün kan testinde düzenli artışı görmeden net birşey söyleyemem dedi.
Hatta keseyi kalbi gördükten sonra tam anlamıyla herkese söyledik çünkü ilk 12 hafta çok kritik olabiliyor.
Canm ben görüyorumm kaçıncı gün :)Kızlar yardım lütfen var mı sizce
7. GünCanm ben görüyorumm kaçıncı gün :)
Var canım silik çizgi üstelik kaset testte çıkmışKızlar yardım lütfen var mı sizce
Bende dün 3. Gün 8 hücreli transfer oldm inşallah tutarÇok sorguladığınızı ve bunun sizde stres yaratacağını düşünüyorum. İnşallah pozitif sonuç alırsınız çünkü 4AA oldukça iyi bir embriyo. Ben de sizin gibi soruyorum araştırıyordum sürekli sorguluyordum, hep negatif oldu, en sonuncusunda daha rahattım sormadım bakmadım elimde olmadan öğrendim embriyoyu transferden sonra 3. Gün transfer için rapor istediklerimi sandıkları için mail atmışlar ama sormadığım akışına bıraktığımda pozitif aldım. Embriyonuz çok iyi 5AA olsa da tutmayabiliyor. Benim pgtli 5AA embriyom tutmadı mesela.. ama 3aa tuttu, kısmet…
MaşallahKızlar yardım lütfen var mı sizce
Merhaba hamile kalmanın daha kolay acısız ekonomik tıbbi bir yolu var lütfen iletişime geçinTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum![]()
6. Gündü
Merhaba çok büyük geçmiş olsun hamile kalmanın daha kolay acısız ekonomik tıbbi bir yolu var lütfen iletişime geçinTransfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Transferin 8. Günü kan verdim beta hcg 150 çıktı.
12. Günde 1151 çıktı şuan 7+5 günlük olduk şükür rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin❤
![]()
varmı bı haberrVar canım silik çizgi üstelik kaset testte çıkmışİnşallah katlanarak artar değerin
![]()