Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Değer az yükselmiş
insaAllah sonuç harika olur bebek tutunur
InsAllah 6 senedir bekliyordum bu mucizeyi. Ve simdi ilk defa hamile kaldi. Rabbim anne olmak isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Doktoru boş gebelik olabilir demis. InsAllah tam tersi olur .

InsAllah 6 senedir bekliyordum bu mucizeyi. Ve simdi ilk defa hamile kaldi. Rabbim anne olmak isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Doktoru boş gebelik olabilir demis. InsAllah tam tersi olur .
Umarım mucizesi olur rabbim dualarini kabul etsin tevekkül sadece

Eklentiler

• 20250207_080300.jpg
    20250207_080300.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 21
İdrar testinde 7nci gün pozitif gördüm ama doktorum 10-12nci gün kan testinde düzenli artışı görmeden net birşey söyleyemem dedi.
Hatta keseyi kalbi gördükten sonra tam anlamıyla herkese söyledik çünkü ilk 12 hafta çok kritik olabiliyor.
Kızlar yardım lütfen var mı sizce

Eklentiler

• 20250207_080300.jpg
    20250207_080300.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 21
Tebrikler var gibi görünüyorr insallah testte güzel sonuclar cıkar :)
Nesir senın sonuc cıktı mııı??

Çok sorguladığınızı ve bunun sizde stres yaratacağını düşünüyorum. İnşallah pozitif sonuç alırsınız çünkü 4AA oldukça iyi bir embriyo. Ben de sizin gibi soruyorum araştırıyordum sürekli sorguluyordum, hep negatif oldu, en sonuncusunda daha rahattım sormadım bakmadım elimde olmadan öğrendim embriyoyu transferden sonra 3. Gün transfer için rapor istediklerimi sandıkları için mail atmışlar ama sormadığım akışına bıraktığımda pozitif aldım. Embriyonuz çok iyi 5AA olsa da tutmayabiliyor. Benim pgtli 5AA embriyom tutmadı mesela.. ama 3aa tuttu, kısmet…
Bende dün 3. Gün 8 hücreli transfer oldm inşallah tutar
Kızlar yardım lütfen var mı sizce
Maşallah 🥰 direk kan verin bnce

Transfer günü hariç 4. Gün erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Transferin 8. Günü kan verdim beta hcg 150 çıktı.
12. Günde 1151 çıktı şuan 7+5 günlük olduk şükür rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🧿🥰🙏🏼
Merhaba çok büyük geçmiş olsun hamile kalmanın daha kolay acısız ekonomik tıbbi bir yolu var lütfen iletişime geçin

Kızlar transfer hariç 7. Gün bugün ve erken gebelik testinde negatif çıktı 3. Gün embriyosuydu ilk ne zaman pozitif gördünüz ?? sonradan pozitif çıkar mı acaba

Back