Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Kızlar transfer hariç 7. Gün bugün ve erken gebelik testinde negatif çıktı 3. Gün embriyosuydu ilk ne zaman pozitif gördünüz ?? sonradan pozitif çıkar mı acabae
Canım erken vermişsin, ben 5.gün embriyosunda erken gebelık testiyle 7. Günde negatif görmüstüm 8. Gün kanda cok az yükselisle yakaladım.
En erken 11. Günde belli olur bence sizin

Herkese merhaba dün 5.gün emriyosu transferinin 6.günüydü.Taze transfer oldum ovitrellenin 13.günüydü akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 2 adet ve net olarak pozitifti.Bugün sabah yine testi tekrarladım her hangi bir koyulaşma yok ama pozitif.İğne etkisi 14.günde devam edermi ? Testleri de atıyorum

Eklentiler

• FFDA88ED-68DA-4E7D-A07B-3BB984ECBB67.jpeg
    FFDA88ED-68DA-4E7D-A07B-3BB984ECBB67.jpeg
    148,4 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhaba dün 5.gün emriyosu transferinin 6.günüydü.Taze transfer oldum ovitrellenin 13.günüydü akşam üzeri erken gebelik testi yaptım 2 adet ve net olarak pozitifti.Bugün sabah yine testi tekrarladım her hangi bir koyulaşma yok ama pozitif.İğne etkisi 14.günde devam edermi ? Testleri de atıyorum
Merhaba hayırlısı olsun 🥰 iğne etkisi olduğunu sanmıyorum bu kadar belirgin olmaz zaten 9 10 günde etkisi geçiyor. Tek emriyo mu çift mi ?

Nesir, kan verdın mı? bizede haber ver :)
Canım pozitif. 🥰 Sen ne yaptın
Masallah cokkkk sevindimm, Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah🙏🙏🧿
Beta degerin kac cıktı,
Benimde bugün beta değerim 860 cıktı ama lekelenme var biraz hayırlısı bakalım
Canım çok sevindim senin değerin de güzel gelmiş artık düzenli artmaya başladı bence🥰 acaba kanama geç tutundu diye mi canım tutunma kanaması olabilir 🥰 benim de 300 gibi bir değer canım teşekkür ediyorum. Hepimiz süreci sağlıkla atlatırız inşallah 🙏

İdrarda çıkmıyor hemen 30kasimda transfer oldum, 10 aralıkta idrar testi yaptım.negatif çıktı 2 gün ağladım, 12 kasımda kanda 93 çıktı. Boş yere idrar testi yaparak kendinizi üzmeyin, süreç boyunca güzel haberler almamız dilegiyle😊😊😊
Canım erken gebelik testi mi yapmıştın 10 aralıkta

Back