- 17 Mayıs 2022
- 187
- 50
- 28
- 27
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun biran önce
Kimyasal gebelik nasıl oluyor hemen çıkıyormu kanda yoksa ilerleyen zamanlardamı anlaşılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun biran önce
Kimyasal gebelik nasıl oluyor hemen çıkıyormu kanda yoksa ilerleyen zamanlardamı anlaşılı
Hm anladım bende onu yaşamaktan çok korkuyorum evde test yaptım sonuçlar güzel fakat ilerleyen süreç ve yarın kan sonucum nasıl olucak die korkuyorum açıkçası bende kayseri acı bademde tedavi görüyormİnşallah çok teşekurler kimyasal kanda çok düşük çıkıyor değer 10.15 gibi katlanması gerekiyor tam tersi 0 fira iniyor yani tutuyor ilk başta sonradan düşük oluyor bildiğim kadariyla
Anladım inşallah olumlu olur sizin içinde sağlikla tutunmustur size inşallah sonuç alınca haber verir misiniz bende yazarimHm anladım bende onu yaşamaktan çok korkuyorum evde test yaptım sonuçlar güzel fakat ilerleyen süreç ve yarın kan sonucum nasıl olucak die korkuyorum açıkçası bende kayseri acı bademde tedavi görüyorm
Tabiki inş güzel sonuçlar alırızAnladım inşallah olumlu olur sizin içinde sağlikla tutunmustur size inşallah sonuç alınca haber verir misiniz bende yazarim
Canım senin sonucun ne oldu?Yarın test günüm a dostlar başka test günü olan var mı yarınnnnn ???
Bı yere kadar kanda hcg yukselıo ama ıkı katı degil cok az sonra dusmeye baslıoHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun biran önce
Kimyasal gebelik nasıl oluyor hemen çıkıyormu kanda yoksa ilerleyen zamanlardamı anlaşılıyor
Ben çoktan doğurdum bile 3 aylık oldu sıpa beni sınıyor ne kadar uykusuz bırakırsam bırakayım 1-2 den önce bir türlü derin uykuya dalmıyor vallahi delirtiryor beniBende 6. Günde başlayıp dayanamayıp hergün yaptımsonuçlar böyle sende tekrar yapmayı düşünüyormusun test
Yaa olsa bir türlü olmasa bir türlüBen çoktan doğurdum bile 3 aylık oldu sıpa beni sınıyor ne kadar uykusuz bırakırsam bırakayım 1-2 den önce bir türlü derin uykuya dalmıyor vallahi delirtiryor beni
Amin amin evlat gerçekten çok güzel birşey bende ilk deneme ile sahip oldum ama evladım çok zor zamanlar geçirdi ben gebelik zehirlenmesi geçirdim ve 31 haftalık olduğum gün doğuma alındım acil vucudum 3 katına kadar şişti ayaklarıma 43 numara erkek terliği bile girmedi ben kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum öyle balon olmuşlardı ki basınca çok canım acıyordu kendim yatağa indiririp kaldıramıyordum bacağımı çok şiştiğinden ayaklarımda çatlak bile oluştu bebeğim 1550 gram doğdu 43 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı hastaneden çıktıktan 2 ay sonra da kasık fıtığı çıktı ameliyat edildi minicik bedenini ameliyathaneye nasıl verdim o ameliyat süresince nasıl ağladım allah kimseye düşmanıma bile vermesin böyle şeyler çok zordu çok şükür şu anda çok iyiyiz zilliklere başladık arada anneyi delirtiyoruz ama iyi ki iyi ki var Allah herkese sağlıklı bir doğum evlat nasip etsin isteyen herkeseYaa olsa bir türlü olmasa bir türlüAllah yokluklarını yaşatmasın
![]()
Merhaba benim sonucum pozitif 10.gunde 230 çıktı sizinkide pozitiftir insallahHm anladım bende onu yaşamaktan çok korkuyorum evde test yaptım sonuçlar güzel fakat ilerleyen süreç ve yarın kan sonucum nasıl olucak die korkuyorum açıkçası bende kayseri acı bademde tedavi görüyorm
Evet verdim 312 çıktı pozitif senin adınada çok sevindimMerhaba benim sonucum pozitif 10.gunde 230 çıktı sizinkide pozitiftir insallah
Hm geçmiş olsun üzüldüm başından geçenlere çok şükürki bebeğinde sende sağlığınıza kavuşmuşunuz önemli olanda oAmin amin evlat gerçekten çok güzel birşey bende ilk deneme ile sahip oldum ama evladım çok zor zamanlar geçirdi ben gebelik zehirlenmesi geçirdim ve 31 haftalık olduğum gün doğuma alındım acil vucudum 3 katına kadar şişti ayaklarıma 43 numara erkek terliği bile girmedi ben kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum öyle balon olmuşlardı ki basınca çok canım acıyordu kendim yatağa indiririp kaldıramıyordum bacağımı çok şiştiğinden ayaklarımda çatlak bile oluştu bebeğim 1550 gram doğdu 43 gün yenidoğan yoğunbakımda kaldı hastaneden çıktıktan 2 ay sonra da kasık fıtığı çıktı ameliyat edildi minicik bedenini ameliyathaneye nasıl verdim o ameliyat süresince nasıl ağladım allah kimseye düşmanıma bile vermesin böyle şeyler çok zordu çok şükür şu anda çok iyiyiz zilliklere başladık arada anneyi delirtiyoruz ama iyi ki iyi ki var Allah herkese sağlıklı bir doğum evlat nasip etsin isteyen herkese![]()
Bende sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaçıncı günde verdiniz siz kan testiniEvet verdim 312 çıktı pozitif senin adınada çok sevindim![]()
Amin canım sende hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın inşBende sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaçıncı günde verdiniz siz kan testini
Ozaman biz sabırsız olan gurubuzAmin canım sende hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın inşbende 10. Günde verdim
Ozaman biz sabırsız olan gurubuzyarını bekleyemedim salı birdaha istediler artış için inşallah güzel artar
İnşallah 2 gün sonra istediler bendende ona göre kese için radevu vericekler inşallah herşey olması gereken gibi olurBenimde pazartesi bir daha istedler ama benim doktorum hep 10. Günde kan testi yapıyor o çağırdı gününde gittim kan için şimdide pazartesi vericem farka bakıcaklar bir hafta sonra kese inş
![]()
İnş sendede öylemi bilmiyorum ama ben hep bi tedirginim korkuyorum sürekli araştırıp duruyorum bişey olucak die aklıma geliyor öyle pozitif olmasına bile sevinemiyorum ilerde bişey çıkarmıki acaba dieİnşallah 2 gün sonra istediler bendende ona göre kese için radevu vericekler inşallah herşey olması gereken gibi olur![]()