• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,6%
  • 6. Gün

OY: 64 13,2%
  • 7. Gün

OY: 89 18,3%
  • 8. Gün

OY: 40 8,2%
  • 9. Gün

OY: 56 11,5%
  • 10. Gün

OY: 83 17,1%
  • 11. Gün

OY: 33 6,8%
  • 12. Gün

OY: 36 7,4%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    486
biz tüp bebeklilerin gebelik haftasını son adet tarihine göre hesaplamamız biraz saçma değil mi? 9 Ocak transfer günüm Adet tarihime göre beşinci haftayı tamamlıyorum ama henüz kese yok. Normalde beşinci haftada kese oluşumu altıncı haftada kalp atışları ,hatta bazen beşinci haftada kalp atışları ortaya çıkıyor
Cnm bn de çok sorguladım son adetle alakası yok. Transfer tarihine 2 hafta ekle öyle hesapla dediler tabii tazeyse dondurulmuş 5. Gün embriyosu için +5 gün daha eklemeliymisiz

biz tüp bebeklilerin gebelik haftasını son adet tarihine göre hesaplamamız biraz saçma değil mi? 9 Ocak transfer günüm Adet tarihime göre beşinci haftayı tamamlıyorum ama henüz kese yok. Normalde beşinci haftada kese oluşumu altıncı haftada kalp atışları ,hatta bazen beşinci haftada kalp atışları ortaya çıkıyor
Bnm transfer de 8 Ocak bnm hesaplamama göre 4+6 haftalık oluyoruz. Snn beta kaçıncı gün ve kaç çıktı . Dr a gittin mi kese görünmedi

Cnm bn de çok sorguladım son adetle alakası yok. Transfer tarihine 2 hafta ekle öyle hesapla dediler tabii tazeyse dondurulmuş 5. Gün embriyosu için +5 gün daha eklemeliymisiz
Benim 28 aralık son adet tarihim. Ben taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu 14 aralıkta transfer edildi. Şu an pozitif. Regl günüm normal şartlarda yarın. Benim kaç haftalık oluyor yani beynim yandı.😂

Benim 28 aralık son adet tarihim. Ben taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu 14 aralıkta transfer edildi. Şu an pozitif. Regl günüm normal şartlarda yarın. Benim kaç haftalık oluyor yani beynim yandı.😂
Cnm bu sözlere bnm de beynim yandı 🤣 nasıl yani 28 Aralık'ta adet olup 14 ocakta mi transfer oldun

Cnm bu sözlere bnm de beynim yandı 🤣 nasıl yani 28 Aralık'ta adet olup 14 ocakta mi transfer oldun
Eveet.
Ben 28 aralıkta tüp bebeğe başladım,
Zaten döngüm de 28 gündür.
28 Aralıkta ilk ilaçlara başlandı.
9 Ocakta Opu oldum.
14 Ocakta da transfer oldu.
Ben gerçek bir döngü yaşamışım gibi oldu.
14 günde herşey oldu bitti oldu. 😂

Eveet.
9 Ocakta Opu oldum.
14 ocaktan 14 gün. Çıkar acak başından hesapla cnm

Bnm transfer de 8 Ocak bnm hesaplamama göre 4+6 haftalık oluyoruz. Snn beta kaçıncı gün ve kaç çıktı . Dr a gittin mi kese görünmedi
Benim de 8Ocak 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. O zaman benim haftam nasıl hesaplanıyor. Kaçıncı haftadayım.?
Dr. a pazartesi gideceğim. Henüz erken.

Aralık yazmışım, çok pardon. Kafalar karıştı haha.😂
Eveet.
9 Ocakta Opu oldum.
Kaçıncı gün betayi kaçla öğrendin

Benim de 8Ocak 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. O zaman benim haftam nasıl hesaplanıyor. Kaçıncı haftadayım.?
Dr. a pazartesi gideceğim. Henüz erken.
Bnm 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 3 Şubat pazartesi gitmeyi planlıyorum erken gidince yok bebek görünmedi yok kalp atışı duyulmadı deyip iyice strese sokuyolar o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum sn kaçıncı gün kaç beta yla öğrendin cnm

Kaçıncı gün betayi kaçla öğrendin
Ben daha beta bilmiyorum. Yarın test günüm normalde
Ama ben ctesi gideceğim.
Yani şu an sadece idrar testiyle tastikledim.😂
Bugün artık son testimdi bu.
Kaçtır bilmiyorum yani.🙊

Eklentiler

• IMG_4731.jpeg
    IMG_4731.jpeg
    274,5 KB · Görüntüleme: 9

Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse onu seçin ama aşağıda da aynısının çıktığına emin olun sonra transfer tarihini girin

Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiyse onu seçin ama aşağıda da aynısının çıktığına emin olun sonra transfer tarihini girin
Teşekkür ederim. Tam 4 haftalık çıktı minnoş tanem.
Umarım sağlıklıdır.♥️🙏🏻

Transfer hariç 5. Gün erken gebelik ve normal kaset test negatif 😞
Pozitife döner mi acaba erken mi yaptım. 5. Gün embriyosu

Son düzenleme:
Merhaba erken gebelik mi yapmıştınız. Benımde bugun 6.günümdü erken gebelikte negatif çıktı 5.gün embriyosu hala ümit varmı diye araştırıyordum yorumunuzu gördüm
Merhaba benimde transfer hariç 5. Günüm negatif cıktı. Bu sabah yine test yaptınızmı

Evet erken yapmistim 5. Günde negatif çıktı sonra moralim çok bozuldu , yapmiycam kan testinde öğrenirim dedim. Dayanamadım 8.gun yaptım onda çok silik çizgi çıktı sanırım geç tutundu. Benimde 5.gundu
Merhaba transfer dahil mi 5. Günde yapmıstınız hariçmi

Back