Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Ama bir süre sonra çıktı başta tam belli olmuyordu yine de var mıdır sizce
Yani ilk bi biraz belli oluyor tam test geçinçe 15-20 dk sonra tam net oturmuş oluyor zaten varsa yoksa hiç çizgi bile çıkmıyor yani kasette ben yanılmadım hiç negatifse negatifti

Eklentiler

• 0F37C53A-FCA6-4DDB-AFFA-A775DCE6568E.jpeg
    0F37C53A-FCA6-4DDB-AFFA-A775DCE6568E.jpeg
    250,6 KB · Görüntüleme: 39
  • B8C75CFE-D466-4C1B-AC63-696C76F4312A.jpeg
    B8C75CFE-D466-4C1B-AC63-696C76F4312A.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar kimyasal gebelik nasıl oluyor? Bi ilac yüzünden mi pozitif çıkıyor? Taze transfer olunca mı oluyor o

Kizlar kimyasal gebelik nasıl oluyor? Bi ilac yüzünden mi pozitif çıkıyor? Taze transfer olunca mı oluyor o
Taze transferlerde yalancı pozitif çıkabiliyor çatlatma iğnesini yakın zamanda kullanmandan kaynaklı çatlatma iğnesi beta hcg i arttırıyor vücutta ve pozitif sonuç almanıza neden oluyor

Bende 5.gün embriyo transferi oldum 8.gün koyu bir kan geldi yerleşme kanamasıydı 10.gün kan verdim 161 çıktı. Bugün 12.gün kan verdim sonuç daha çıkmadı inşallah güzel olur herşey Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende 6. Günde başlayıp dayanamayıp hergün yaptım 😂sonuçlar böyle sende tekrar yapmayı düşünüyormusun test
Merhaba ben 31 ocakta ovitrelle vuruldum 6 şubatta transfer oldum 5.gun 4Aa kalitedeydi embriyom ilk transferim sadece duphaston kullanıyorum doğal gebeliğe bıraktı doktorum bugün 14 Şubat 6 günümden itaberen test yaptım ikinci cizgim hemen anında çıktı hepsinde ama koyulaşma göremedim yarın test vericem 10 günüm. Sizce varmı yoksa ovitrellenin etkisimi mavi olanlar artı Med erken gebelik testi küçük olan kaset test ondada hemen çıktı sonuç pembe olan prodictir early 6gun erken gebelik testi acaba testler farklı olduğu icinmi koyuluk olmuyor

Eklentiler

• IMG_20250214_182508.jpg
    IMG_20250214_182508.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba ben 31 ocakta ovitrelle vuruldum 6 şubatta transfer oldum 5.gun 4Aa kalitedeydi embriyom ilk transferim sadece duphaston kullanıyorum doğal gebeliğe bıraktı doktorum bugün 14 Şubat 6 günümden itaberen test yaptım ikinci cizgim hemen anında çıktı hepsinde ama koyulaşma göremedim yarın test vericem 10 günüm. Sizce varmı yoksa ovitrellenin etkisimi mavi olanlar artı Med erken gebelik testi küçük olan kaset test ondada hemen çıktı sonuç pembe olan prodictir early 6gun erken gebelik testi acaba testler farklı olduğu icinmi koyuluk olmuyor
Hm iğnenin etkiside olabilir canım ama var gibide gözüküyor hakkında hayırlısı olsun inş yarın sonuçmu alıcaksın hangi hastanede tedavi görüyordun

Hm iğnenin etkiside olabilir canım ama var gibide gözüküyor hakkında hayırlısı olsun in
birazda tarih aralıkları çok yakın olduğu için koyulaşma olmamış olabilir bazılarında beta yavaş artıyor

Hm iğnenin etkiside olabilir canım ama var gibide gözüküyor hakkında hayırlısı olsun inş yarın sonuçmu alıcaksın hangi hastanede tedavi görüyordun
Normalde pazar günü sonuç almam lazım ama testler böylede çıkınca yarindedim gidelim esime 10 gün yarın. Acıbadem atekentte sizin sonucunuz ne oldu testleriniz gayet guzeldi

Dün ve bugünkü testlerim boyle kan salı gunu verıcem inşallah bu sefer hersey yolunda gider ilki kimyasal oldu

Eklentiler

• 1000000043.jpg
    1000000043.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 31
Dün ve bugünkü testlerim boyle kan salı gunu verıcem inşallah bu sefer hersey yolunda gider ilki kimyasal oldu
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun biran önce🥰🙏🏻
Kimyasal gebelik nasıl oluyor hemen çıkıyormu kanda yoksa ilerleyen zamanlardamı anlaşılıyor

Back