Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 88 18,4%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,1%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    479
kızlar merhaba ben 2 ocak transferim oldu. 8. günü freely gebelik testi çok silik çizgi gördüm. 9. gün (11ocak) sabah tek çizgi gördüm hemen kan verdim. beta 94 ile gebe olduğumu öğrendim. beta testini 2 gün sonra tekrarladım 13 ocak pazartesi günü 198 geldi beta değerim. doktorum artık Beta vermene gerek yok 14 gün sonra (25 ocakta) kese görünümü için gelirsin dedi . ama dün malesef dün içime bir şüphe düştü ve idrarda bu sabah bakayım dedim freely gebelik testim yine çok çok silik var gibi yok gibi geldi. ben bu işi anlamadım. kafayı yicem. 13 ocakta 198 olan beta değeri 2 gün geçt, üzerinden neden hala silik hatta yok gibi çizgi çıkıyor? ne olur yardımcı olur musunuz

En önemlisi kan canım kanda çıkmış ya idrar testini boşver kendini hiç strese sokma yapma bence idrar testi istersen git tekrar kan ver testlerin çalışma şeklinde olabilir bence takılma hiç oraya

Yaaa cok sevindimm benimde pozitiff
Kızlar merhaba benim ki de pozitif çok şükür 10.gün 464 12.gün 1015 çıktı sonucum sizce artış nasıl ? İkiz olma olasılığı var mıdır 2 embriyo yerleştirildi . üstteki 10.gün diğeri 12. Gün

Eklentiler

• IMG_1534.jpeg
    114,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
Merhaba gözün aydın bence var bende dondurulmuş transfer yaptırdım 5. Gün embriyosu . Bende kaset teste öğrendim çok silikti 7.gün verdim çıkmıştı şimdi 13.gün katlanarak artışlar devam ediyor haftaya kese için gideceğim

Kızlar bn 7. Gün tekrarladım testi hem kaset hem erken gebelik testiyle

Eklentiler

• IMG-20250114-WA0043.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar benimde 5.gün 4 BC kalitedeydi embriyom 6.gün evde test yapmıştım negatif çıktı 7.gün yaptım çok çok silik çıktı
Mayıs 2024

Kızımda 5.gün embriyosu 4 AB kalitedeydi 5.gün sabah çift çizgi görmüştüm çok şükür 3 yaşında şuanda mayıs 2022

Rabbim herkesin kucağını doldursun dualarım sizlerle

Ben salı transfer oldum ,3.gun embriyoları taze transfer ikisi de transfer edildi.biri 9 hücreli biri 8.su an erken biliyorum ama ara ara kasik ağrısı ve batmalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…