En önemlisi kan canım kanda çıkmış ya idrar testini boşver kendini hiç strese sokma yapma bence idrar testi istersen git tekrar kan ver testlerin çalışma şeklinde olabilir bence takılma hiç orayakızlar merhaba ben 2 ocak transferim oldu. 8. günü freely gebelik testi çok silik çizgi gördüm. 9. gün (11ocak) sabah tek çizgi gördüm hemen kan verdim. beta 94 ile gebe olduğumu öğrendim. beta testini 2 gün sonra tekrarladım 13 ocak pazartesi günü 198 geldi beta değerim. doktorum artık Beta vermene gerek yok 14 gün sonra (25 ocakta) kese görünümü için gelirsin dedi . ama dün malesef dün içime bir şüphe düştü ve idrarda bu sabah bakayım dedim freely gebelik testim yine çok çok silik var gibi yok gibi geldi. ben bu işi anlamadım. kafayı yicem. 13 ocakta 198 olan beta değeri 2 gün geçt, üzerinden neden hala silik hatta yok gibi çizgi çıkıyor? ne olur yardımcı olur musunuz
akşam üzeri gidip kan vereceğimEn önemlisi kan canım kanda çıkmış ya idrar testini boşver kendini hiç strese sokma yapma bence idrar testi istersen git tekrar kan ver testlerin çalışma şeklinde olabilir bence takılma hiç oraya
Bence de test yapma artıkakşam üzeri gidip kan vereceğim
Kızlar merhaba benim ki de pozitif çok şükürYaaa cok sevindimm benimde pozitiff
Merhaba gözün aydın bence varMerhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
Çok güzel koyulaşmışKızlar bn 7. Gün tekrarladım testi hem kaset hem erken gebelik testiyle
19 ocak pazar ya cuma ya pazartesi kan veririm heralde cnmÇok güzel koyulaşmışbenim de öyleydi ne zaman test günün
Kaçıncı gün embriyosuyduKızlar bn 7. Gün tekrarladım testi hem kaset hem erken gebelik testiyle
Kaçıncı gün embriyosuydu
Bende 3. Gün çift embriyo oldum bugün yaptım negatif çıktı inş Allah kucağına almayı nasip eder5.gun çift embriyo
Kaçıncı gün yaptın testi
6. Gün yaptım idrar testi yaptım negatif bugün 7. Gün bugün sabah yapmadımKaçıncı gün yaptın testi
7. Gün negatif 9. Gün pozitif olan bi arkadaş bile vardı cnm ki dediğim gibi snnki 3. Gün çıkması imkansız gibi bişey di önce kana geçiyor bu hormon sonra idrarda görünüyor.6. Gün yaptım idrar testi yaptım negatif bugün 7. Gün bugün sabah yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?