Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 88 18,4%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,1%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    479
Ben salı transfer oldum ,3.gun embriyoları taze transfer ikisi de transfer edildi.biri 9 hücreli biri 8.su an erken biliyorum ama ara ara kasik ağrısı ve batmalar oluyor
Bnm de aynıydı cnm 2.3. gün kasik ağrısı batma 3.4. Gün bel ağrısı vardı bugün 8. Günüm 4 tane test yaptım hepsi pozitif gösteriyor çok şükür inşallah snn ki de pozitif olur cnm

BC kalitede embriyo ile gebe kaldınız değil mi yanlış anlamadım ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ya ben salı sabah transfer oldum transfer günü ve dun dinlendim.bugun yuruyuse ciktim ama çok yavaş adımlarla.acaba bisey olur mu.aslinda pihtilasmayi önlemek için yürüyüş iyi olur diyorlar

Merhaba benim 6 ocakta transferim oldu Dr um 18 ocakta test yaptır dedi ben bu akşam dayanamadım kan tahlili yaptırdım 1.84 çıktı Dr um bi anlamı yok gününde yaptır dedi sonuç değişir mi diye sorduğumda evet fark eder dedi. Yani benim gibi gününden önce kan tahlili yaptırıp düşük çıkıp 2 gün sonra değeri yükselen var mı

Bnm de aynıydı cnm 2.3. gün kasik ağrısı batma 3.4. Gün bel ağrısı vardı bugün 8. Günüm 4 tane test yaptım hepsi pozitif gösteriyor çok şükür inşallah snn ki de pozitif olur cnm
Benimde kasiklarimda batma ağrım var ama acaba iğneden estrofem den mi diye düşünüp duruyorum inşallah Benimde tutmuştur

Kaçıncı gününüz ?

Yani sizi üzmek istemem ama transfer olalı 10 günü geçmişse ve 0 ya da 1 civarı çıktıysa yükselmesi biraz zor gibi..ben bundan evvel bir kimyasal yaşadım 8.
10. Günümde test verdim Dr um 12 de ver demişti ona söyleyince anlamı yok 2 gün sonra tekrar ver dedi
yani sizi üzmek istemem ama 10. Günden sonra 1.84 den yükselmesi zor gibi.. benim bundan önceki kimyasalımda 6. Gün negatifti 0 çıkmıştı 8. Gün 12 ye yükseldi 12. Gün 135 oldu 488 leri gördüm ama sonra kimyasal oldu yani düşük başlayınca devamı iyi gitmedi ama lütfen ilaçları bırakmayın sonuçta doktorunuz en iyisini bilir sonra pişman olacağınız bir şey yapmayın kendinizi her türlüsüne alıştırıp 2 gün sonra bir kan daha verin

Teşekkür ederim bilgi için benimde 2 nci transferim o yüzden açıkçası hazırlıklıyım yani acı ama komik gerçek sanki bünyem alışmış gibi bugünde bi üzüldüm soncu alınca ama erken yaptım diye teselli ettim kendimi şuan 2 sonuca da hazırım gibi ama bakalım umarım beni şaşırtır ve sağlıklı bi şekilde gelişir artar sonuç

Evet dediğiniz gibi hiç belli olmaz inşallah güzel bir sonuç alırsınız morali yüksek tutun kendinizi salmayın tutmadı diye ilaçlara da devam gerisi Allah’ın takdiri

Lekelenme yaşamadım bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı 8. Günden sonra da göğüslerde hassasiyet ve şişlik oldu

bende üzmek istemiyorum ama 10.gün akşamı verdim 3.gün embriyosu 1.98 gelmişti sonuç 12.günde 1,20 gelmişti değişen bişey olmuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…