3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor zaten cnmÜçüncü gün embriyosu 2 tane 8 ocakta transfer oldum
Benim geçen sene 5. Gün embriyosu tutmuştu da gebelik sonlandırma yaptık 33+5 te di george sendromu çıktı. 3. Gün ilk defa transfer oldum kayıptan sonra da insan iyice pimpirikleyor erken de yine de sormak istedim sizlere inşallah pozitif görebilirim bir kaybım var3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor zaten cnm
Görürsün inşallah kuzum o snn imtihanınmıs bu seferki göz aydınlığın olur inşallahBenim geçen sene 5. Gün embriyosu tutmuştu da gebelik sonlandırma yaptık 33+5 te di george sendromu çıktı. 3. Gün ilk defa transfer oldum kayıptan sonra da insan iyice pimpirikleyor erken de yine de sormak istedim sizlere inşallah pozitif görebilirim bir kaybım var
İnşallah canım çok teşekkür ederimGörürsün inşallah kuzum o snn imtihanınmıs bu seferki göz aydınlığın olur inşallah
Bugün mü test yaptınÜçüncü gün embriyosu 2 tane 8 ocakta transfer oldum
Evet bugün yaptımBugün mü test yaptın
3. Gün taze embriyo muydu bugün kaçıncı gündüEvet bugün yaptım
Dondurulmuş embriyo, 8inde oldum transfer günü saymazsak 6. Gündü bugün3. Gün taze embriyo muydu bugün kaçıncı gündü
Negatif miydi sonucunuz benimde yarın 6. Günüm acaba 6. Günde çıkmıyor muDondurulmuş embriyo, 8inde oldum transfer günü saymazsak 6. Gündü bugün
Evet bugün idrar testim negatifti artık denemem kan günüme kadar sanırım biraz moralim bozulduNegatif miydi sonucunuz benimde yarın 6. Günüm acaba 6. Günde çıkmıyor mu
3. Gün embriyosuysa 6. Günde çıkmaz 5. Gün çıkabilir diye biliyorumNegatif miydi sonucunuz benimde yarın 6. Günüm acaba 6. Günde çıkmıyor mu
Belki daha çıkmamıştır 3. Gün diyeEvet bugün idrar testim negatifti artık denemem kan günüme kadar sanırım biraz moralim bozuldu
Olabilir ilaçlarımı almaya devam ediyorum yine iğneler baya zorladı göbekten morardı her yerimBelki daha çıkmamıştır 3. Gün diye
5. Günüm dayanamadım kan testi yaptım 66 geldiinşallah 2 kat arttığını da görürüm.gecen defa transferim de kimyasal olmuştu değerim 13 gelmişti sonra yavaş yavaş düştü inşallah aynı şeyleri yaşamam
Ayy inşallah keşke ikiz olsaİnşallah cnm çok sevindim bana öyle geliyor ki snn ikiz geliyor
Bende göbekten kan sulandırıcı yapıyorum herkesin morarmış ama benim göbeğim hiç morarmadı benim progestan iğnesinden kalçamın her iki tarafına morardı göbeğime bişy olmadıOlabilir ilaçlarımı almaya devam ediyorum yine iğneler baya zorladı göbekten morardı her yerim
Bemim progestan da kan sulandırıcı da göbekten o yüzden ikisi bir etkiledi sanırımBende göbekten kan sulandırıcı yapıyorum herkesin morarmış ama benim göbeğim hiç morarmadı benim progestan iğnesinden kalçamın her iki tarafına morardı göbeğime bişy olmadı
Hmm olabilirBemim progestan da kan sulandırıcı da göbekten o yüzden ikisi bir etkiledi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?