• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 88 18,4%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,1%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    479
3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor zaten cnm
Benim geçen sene 5. Gün embriyosu tutmuştu da gebelik sonlandırma yaptık 33+5 te di george sendromu çıktı. 3. Gün ilk defa transfer oldum kayıptan sonra da insan iyice pimpirikleyor erken de yine de sormak istedim sizlere inşallah pozitif görebilirim bir kaybım var 😔

Benim geçen sene 5. Gün embriyosu tutmuştu da gebelik sonlandırma yaptık 33+5 te di george sendromu çıktı. 3. Gün ilk defa transfer oldum kayıptan sonra da insan iyice pimpirikleyor erken de yine de sormak istedim sizlere inşallah pozitif görebilirim bir kaybım var 😔
Görürsün inşallah kuzum o snn imtihanınmıs bu seferki göz aydınlığın olur inşallah 🤲🏻

5. Günüm dayanamadım kan testi yaptım 66 geldi 🙏 inşallah 2 kat arttığını da görürüm.gecen defa transferim de kimyasal olmuştu değerim 13 gelmişti sonra yavaş yavaş düştü inşallah aynı şeyleri yaşamam

İnşallah cnm çok sevindim bana öyle geliyor ki snn ikiz geliyor 😁
5. Günüm dayanamadım kan testi yaptım 66 geldi 🙏 inşallah 2 kat arttığını da görürüm.gecen defa transferim de kimyasal olmuştu değerim 13 gelmişti sonra yavaş yavaş düştü inşallah aynı şeyleri yaşamam

Olabilir ilaçlarımı almaya devam ediyorum yine iğneler baya zorladı göbekten morardı her yerim
Bende göbekten kan sulandırıcı yapıyorum herkesin morarmış ama benim göbeğim hiç morarmadı benim progestan iğnesinden kalçamın her iki tarafına morardı göbeğime bişy olmadı

Bende göbekten kan sulandırıcı yapıyorum herkesin morarmış ama benim göbeğim hiç morarmadı benim progestan iğnesinden kalçamın her iki tarafına morardı göbeğime bişy olmadı
Bemim progestan da kan sulandırıcı da göbekten o yüzden ikisi bir etkiledi sanırım

Back