• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 61 13,3%
  • 6. Gün

OY: 62 13,6%
  • 7. Gün

OY: 84 18,4%
  • 8. Gün

OY: 39 8,5%
  • 9. Gün

OY: 55 12,0%
  • 10. Gün

OY: 76 16,6%
  • 11. Gün

OY: 31 6,8%
  • 12. Gün

OY: 31 6,8%
  • 13. Gün

OY: 7 1,5%
  • 14. Gün

OY: 11 2,4%

• Ankete Katılan
    457
merhaba benımde öyle oldu, 8.günde 10 - 10.günde 30- 12. günde 48.. hala bısey dıyemıyor doktorlar beklemeye ve beta takıbıne devam :(
Canım önceki değerlerini bilmiyordum inşallah değerlerin düzelir son değer işi bozmuş gibi ama bir arkadaşın da öyle oldu değeri düzeldi inşallah artar senin de 🙏

Merhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtileriniz varmı

Eklentiler

• IMG_9263.jpeg
    IMG_9263.jpeg
    134,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 608F4BF1-6760-497F-8D21-F3BF30CE3DD4.jpeg
    608F4BF1-6760-497F-8D21-F3BF30CE3DD4.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba 23 ocakda 5Aa embriyo transfer oldum ilk denemem transfer gününü saymazsak 8 günüm hiç bir belirtim yok transfer sonraki günler kasık ağrısı hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı oldu göğüslere dokununca hassasiyet var çarşamba günü evde test yaptım tek çizgi çıkdı bende kutusuna koyup çöpe atmışdım saatler sonra baktığımda hafif silik çizgi gördüm etrafımdakiler olmasa hiç çıkmaz dedi kimiside kuruma çizgisi dedi doktora sordum negatif gibi yanıltma payı var yarın gel kan ver dedi sizin belirtileriniz varmı
Merhaba bn bi kez yaptım bu testten ertesi gün baktığımda bile kuruma çizgisi yoktu. 2 gün sonra tekrarladım 15 dk içinde bu çizgi çıktı sabah ilk idrarla tekrarladım 5 dk içinde çıktı çizgi. Bnce siz de sabah ilk idrarla tekrarlayın testi bnce pozitif hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba bn bi kez yaptım bu testten ertesi gün baktığımda bile kuruma çizgisi yoktu. 2 gün sonra tekrarladım 15 dk içinde bu çizgi çıktı sabah ilk idrarla tekrarladım 5 dk içinde çıktı çizgi. Bnce siz de sabah ilk idrarla tekrarlayın testi bnce pozitif hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah öyledir ya allahım isteyen herkese nasip eder inşallah bizlerde içinde zor bir süreç emek veriyoruz maddi manevi hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah yarın sabah kan testi vereceğim yine evde test yaparım

Özelde tup bebek yaptiran arkadaslar varsa aranizda bana ozelde hangi evraklarin istendigini soyleyebilirmi birde sigorta karsiliyomu acaba ozlede tup bebek denemek icin rapor cikartiliyomu

Back