Merhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm snnle hemen hemen aynı çıkmış çizgilerimix inşallah ikimizde pozitifi kanda da görürüzEki Görüntüle 3536692 5. Gün dayanamayıp test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm kan testi günüm 21'i kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle kaçıncı gün embriyosuydu acaba sizin?Eki Görüntüle 3536692 5. Gün dayanamayıp test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm kan testi günüm 21'i kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.
Cnm snn tek mi çift mi oldu transferEki Görüntüle 3536692 5. Gün dayanamayıp test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm kan testi günüm 21'i kan testi için günümü beklemeyi düşünüyorum.
Çift embriyo 5. GünCnm snn tek mi çift mi oldu transfer
Teşekkürler 5.gunMerhaba, hayırlı olsun öncelikle kaçıncı gün embriyosuydu acaba sizin?
Yaa evet var hayırlı olsunn.. Baya baya görünüyoo inşallah gün gün koyulaşır ve kanda güzel bi değer çıkar. Bende bu ay dondurulmuş 2 ambriyo transferi olcam. İnşallah hepimiz pozitif güzel değerler görüp kucağımıza alırız bebişlerimiziembrüyo kaliteleriniz neydi acabaMerhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
Benim de çift 3. Gün embriyosu bugün test yaptım ama negatif gösteriyorduTeşekkürler 5.gun
3.gun olduğu için geç tutunmuş olabilir en kesin sonuç kan testiBenim de çift 3. Gün embriyosu bugün test yaptım ama negatif gösteriyordu
Benim de çift 3. Gün embriyosu bugün test yaptım ama negatif gösteriyorduTeşekkürler 5.gun
inşallah dilerim ki herkes güzel haberler alsın3.gun olduğu için geç tutunmuş olabilir en kesin sonuç kan testi
Evet pozitif inşallah test gününe kadar artarak devam ederMerhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
İnşallah canım çok teşekkür ederim snn içinde kolaylıkla sağlıkla pozitif olur inşallah. Bn hiç sormadım ne Dr ne embriyolog da söylemedi embriyo kalitesini cnm. En iyi kalite de 2 embriyoyu seçtik dediler bn de kafamı karıştırmamak adına bişey sormadımYaa evet var hayırlı olsunn.. Baya baya görünüyoo inşallah gün gün koyulaşır ve kanda güzel bi değer çıkar. Bende bu ay dondurulmuş 2 ambriyo transferi olcam. İnşallah hepimiz pozitif güzel değerler görüp kucağımıza alırız bebişlerimiziembrüyo kaliteleriniz neydi acaba
İnşallah cnm Allah razı olsun sn de sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğiniEvet pozitif inşallah test gününe kadar artarak devam eder
BENİMDE BU ŞEKİLDEYDİ ŞUAN 5 HAFTALIK OLDUM :)Merhaba kızlar bn de dayanamayanlardanim transfer hariç bugün 6. Günüm test günüm 19 Ocak 2. Çizgi hayalet ama görebiliyorum sizce pozitif mi 2 tane dondurulmuş transfer edildi çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bende sormadım aslında çünkü bazen bilmemek daha iyi ama bnm tedavi olduğum hastane deki emriyologlar sizr bütün bilgileri veriyo bende öğrendim haliyle umarım hepimizin bu zorlu yolu güzel bi şekilde bebeişlerimiz kucağımızda son bulurİnşallah canım çok teşekkür ederim snn içinde kolaylıkla sağlıkla pozitif olur inşallah. Bn hiç sormadım ne Dr ne embriyolog da söylemedi embriyo kalitesini cnm. En iyi kalite de 2 embriyoyu seçtik dediler bn de kafamı karıştırmamak adına bişey sormadım
Amin cnmTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bende sormadım aslında çünkü bazen bilmemek daha iyi ama bnm tedavi olduğum hastane deki emriyologlar sizr bütün bilgileri veriyo bende öğrendim haliyle umarım hepimizin bu zorlu yolu güzel bi şekilde bebeişlerimiz kucağımızda son bulur
Maşallah cnm sağlıkla keseyi görüp kalp atışını da duyarsın inşallahBENİMDE BU ŞEKİLDEYDİ ŞUAN 5 HAFTALIK OLDUM :)
Kaçıncı gün embriyosu ve sen kaçıncı gün yaptın ?Benim de çift 3. Gün embriyosu bugün test yaptım ama negatif gösteriyordu
Üçüncü gün embriyosu 2 tane 8 ocakta transfer oldumKaçıncı gün embriyosu ve sen kaçıncı gün yaptın ?