Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 13,0%
  • 6. Gün

OY: 48 13,3%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 38 10,5%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,5%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    362
Transferimin 9 günü bugün dayanamadım kan testi verdim değerim 72 düşük mü bilen var mı kaç olması lazımdı asıl test günüm pazartesi aslında

Bende bugün transfer oldum 13.gün cuma oluyor yapmak istiyorum fikrin nedir

Yani idrarda 7.gün negatif olup kanda artış oldu sizde

Benimde bugün 6.günüm dayanamadım yaptım şak diye negatif çıktı bembeyaz o kadar kötü oldum ki umarım bende sizin gibi 12.günde kanda görürüm artışı (

Bende bugün transfer oldum 13.gün cuma oluyor yapmak istiyorum fikrin nedir
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunur canım yani 13. gün kanda net sonucu verir, genelde 10-12. Günden sonra doktorlar kan testi tavsiye ediyor.
Benimde bugün 6.günüm dayanamadım yaptım şak diye negatif çıktı bembeyaz o kadar kötü oldum ki umarım bende sizin gibi 12.günde kanda görürüm artışı (
Evet canım o hissiyatı bilirim. Moralini bozma güzel düşüneceğiz, güzel şeyler olsun Bebişleriniz inşallah sımsıkı tutunur.

Allah razı olsun inşallah

Maşallah pozitif.. Benim yarın 16.günüm olacak kanama yerleşne vs olmadı aklım takıldı

Transferimin 9 günü bugün dayanamadım kan testi verdim değerim 72 düşük mü bilen var mı kaç olması lazımdı asıl test günüm pazartesi aslında
Doktor bana 12 günden önce sakin kan ve idrar testi yapma doğru sonuç alamazsin moralin bozulur demisti canim, ben tabi duramadım kaset test yaptım erken gebelik testi kan vermedim ama

Bende 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum 28 Kasım da bu 3. Tüp bebeğim test yapıp yapmama konusunda korkuyorum

Doktor bana 12 günden önce sakin kan ve idrar testi yapma doğru sonuç alamazsin moralin bozulur demisti canim, ben tabi duramadım kaset test yaptım erken gebelik testi kan vermedim ama
Banada dedi de dayanamadım şimdi de düşük mü iyi mi düşünmekten uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…