Tamam canım yazarım mutlaka sende yaz hepimiz için rabbim yardımcımız olsunAmin canım haber ver bende yazarım mutlaka
Peki transferin 6 ve 7 . Günlerinde sizde kahverengi lekelenme gelmismiydi bende 7. Günde yaptım bugün yani 2 çizgi oldu sonradan birsey olur mu değişir mi
AminnnnnDeğismez inşallah. Benim lekelenmem sanırım 12. Ya da 13. Günde pembe şeklinde olmuştu. Yani 10. Günde kan testi vermiştim hamile olduğumu öğrendiğimde lekelenmem pembe şeklinde olmuştu. İnşallah sizde hamilesinizdir Rabbim isteyen herkese versin.
Aralık 22 hem kalp hem kese göreceğim ayrı ayrı çağırmadı, başka bir şehirde oturuyorum..1 kere kan verdirdi, sonuçtan tatmin olduğu için 2. Bir kan vermedim ..Yani merak ve stresle bende beklemedeyim..Allah herkesin koynunu doldursun insallah..saglikli sıhhatli evlatlarımız olur insalllah tez zaman da hepimizinKesinlikle hep korkuyla Rabbim gönlümüzü boş bırakmasın bize de güzel haber almayı nasip etsin bide o var ama dedigin gibi hep güzel heycanlar olur keseyi ne zaman görüceksiniz siz kalp atışı falan çagırdılar mı gün verdiler mi
Bende çift embriyo 10.gün kıpkırmızı idi sayfama bakabilirsin 14.gün değerim 3700 inşallah hayırla sonuçlandır ır Rabbim5.gün embriyosu çift embriyo canım
2 tane test yaptım silik cizgi çıktı ama herkes diyor ki zaten şuan görünür içinde embriyo var önemli olan kanda çıkması neden kaset test yaptin diyorlar kafam çok karıştı
İnşallah canım inşallah benimde öyle olur birde bugün kahverengi baya bi kanama geldi doktoru aradım kan sulandiricilari kes dedi progestan iğneyi 2 doza cikardi kanama kahverengi olduğu için korkma dediBende çift embriyo 10.gün kıpkırmızı idi sayfama bakabilirsin 14.gün değerim 3700 inşallah hayırla sonuçlandır ır Rabbim
Merhaba erken idrar testinde negatif çıktı demişsiniz kaçıncı günü yapmıştınız bu testi? Taze transferde çatlatma iğnesi etkisi de görülebiliyor dakikalar sonra testte öyle birşey de mi olmadı? Çatlatma iğnenizin günü neydi hatırlıyor musunuz bu arada tebrikler sağlıkla kucağınıza alınMerhaba ben 7. Gün hem kan hem idrar testi clyaptordim pardon 8 oluyo galiba cmrtesi transfer ertesi cmrtesi erken idrarda negatif cikti kan testinde 6.96 çıktı. 2 gun sonra 35 2 gun sonra 83 2 gun sonra 163 cikti bu arada 3. Gün taze transfer idi ve bendede yaş 43 adenomiyazis pkos var
merhaba ben tup bebekle sicak transfer yaptirmistim hemsireyi arayip sordugumda o zaman catlatma ignesinide sormustum ondan olabilirmi diye yanlis hatirlamiyorsan 15 gunden fazlaydi yok dedi olamaz onun etkisi bitmistir dedi. O gün erken idrar testi negatifti kan testi 6.96 idi. Malesef pazae gunu defnettik kucagima alamadim güzel kızım 5 aylikti detaylı ultrasonda hidrosefali cikti başı su toplamış. Bu aşamaya kadar fetal dna falan cok guzeldi ama birden nasil oldu anlamadik. Allahim size saglikli bebekler nasip etsinMerhaba erken idrar testinde negatif çıktı demişsiniz kaçıncı günü yapmıştınız bu testi? Taze transferde çatlatma iğnesi etkisi de görülebiliyor dakikalar sonra testte öyle birşey de mi olmadı? Çatlatma iğnenizin günü neydi hatırlıyor musunuz bu arada tebrikler sağlıkla kucağınıza alın
Benim tup bebek 3. Gün embriyosu sicak transferdi cmrtesi transfer ertesi cmrtesi kanda 6.96 erken idrar hebelik testinde negatifti net yazayim akliniz karismasin dedim catlatma ignesi 15 temmuzda olmus benim transfer 20 temmuz kanda 27 temmuzda 6.96 cikmis tam net tarihler boylemerhaba ben tup bebekle sicak transfer yaptirmistim hemsireyi arayip sordugumda o zaman catlatma ignesinide sormustum ondan olabilirmi diye yanlis hatirlamiyorsan 15 gunden fazlaydi yok dedi olamaz onun etkisi bitmistir dedi. O gün erken idrar testi negatifti kan testi 6.96 idi. Malesef pazae gunu defnettik kucagima alamadim güzel kızım 5 aylikti detaylı ultrasonda hidrosefali cikti başı su toplamış. Bu aşamaya kadar fetal dna falan cok guzeldi ama birden nasil oldu anlamadik. Allahim size saglikli bebekler nasip etsin
Lütfen kusura bakmayın sorup hatırlatmış oldum inanın bilsem hiç sormazdım hayat inişli çıkışlıdır elimizden gelen şeyleri yapıp gelmeyenler için Allah’a tevekkül etmeliyiz kendinizi yıpratmayın zira sizi en iyi anlayanlardan olabilirim ben de 12. Haftaya girdiğimiz gün 3 aylık bebeğimi düşük yapmıştım tabiki acımızı yaşayacağız ağlayacağız üzüleceğiz insanız neticede ve daha güçlü bir şekilde hayata devam edeceğiz başınız sağolsun Allah sizi çok daha mutlu olacağınız günlerle karşılaştırsınmerhaba ben tup bebekle sicak transfer yaptirmistim hemsireyi arayip sordugumda o zaman catlatma ignesinide sormustum ondan olabilirmi diye yanlis hatirlamiyorsan 15 gunden fazlaydi yok dedi olamaz onun etkisi bitmistir dedi. O gün erken idrar testi negatifti kan testi 6.96 idi. Malesef pazae gunu defnettik kucagima alamadim güzel kızım 5 aylikti detaylı ultrasonda hidrosefali cikti başı su toplamış. Bu aşamaya kadar fetal dna falan cok guzeldi ama birden nasil oldu anlamadik. Allahim size saglikli bebekler nasip etsin
Teşekkür ederim malesef bazen boyle olabiliuo bizim fetal falan iui cikinca bu zamana kadar bi sorunda olmayinca doğacak sandik aniden boyle bisey olunca tabi yıkıldık. Hayırlısı inşalah Allah banada bigun nasip ederLütfen kusura bakmayın sorup hatırlatmış oldum inanın bilsem hiç sormazdım hayat inişli çıkışlıdır elimizden gelen şeyleri yapıp gelmeyenler için Allah’a tevekkül etmeliyiz kendinizi yıpratmayın zira sizi en iyi anlayanlardan olabilirim ben de 12. Haftaya girdiğimiz gün 3 aylık bebeğimi düşük yapmıştım tabiki acımızı yaşayacağız ağlayacağız üzüleceğiz insanız neticede ve daha güçlü bir şekilde hayata devam edeceğiz başınız sağolsun Allah sizi çok daha mutlu olacağınız günlerle karşılaştırsınyanıtınız için teşekkür ederim
Benim de anlattığınız gibi hiçbirşey yoktu yalnız başından itibaren lekelenmem vardı 12. Haftaya gelene kadar iğnelerle ilaçlarla devam edebildik bebekte bu kadar lekelenmeye rağmen iyi tutundu yani hiçbirşey yoktu bebekte sanırım bağışıklık sistemim bebeği yabancı birşey olarak görüp atmaya çalışmış sürekli, dediğiniz gibi malesef olabiliyor amin hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin AllahTeşekkür ederim malesef bazen boyle olabiliuo bizim fetal falan iui cikinca bu zamana kadar bi sorunda olmayinca doğacak sandik aniden boyle bisey olunca tabi yıkıldık. Hayırlısı inşalah Allah banada bigun nasip eder
Ebet malesef nedeni bile olmayan bi sekilde kotu sonuclanabiliyo birazda kismet heralde inş yeniden saglikli bebeklerimiz olsnBenim de anlattığınız gibi hiçbirşey yoktu yalnız başından itibaren lekelenmem vardı 12. Haftaya gelene kadar iğnelerle ilaçlarla devam edebildik bebekte bu kadar lekelenmeye rağmen iyi tutundu yani hiçbirşey yoktu bebekte sanırım bağışıklık sistemim bebeği yabancı birşey olarak görüp atmaya çalışmış sürekli, dediğiniz gibi malesef olabiliyor amin hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin Allah
Kan harici gebelik testi yapmış mıydın acaba ben bugün 6.gün erken gebelik yaptım negatif gördümSelamm,
6. gün test verdim gebelik oluştuğuna dair 12 geldi beta,
sonra dayanamayıp 8. günde de verdim. 27 geldi.
(Bence asla erken verilmemesi gerekiyor ama dayanamadım, eğer bir değer gelmeseydi ve 10. gpn aslında bir değer oluşacakdıysa o birkaç günkü moralle belki de oluşmayacaktı.
10. gün 50
12. gün 97
14. gün 240
16. gün 521
19. gün kese göreceğiz umarım
Merhaba taze transfer ise çatlatma iğnesi etkisiyle kanda hala beta hcg olabiliyor bebeğiniz sizinledir umarım iki güne bir tekrarlayın testiBugün kan verdim transferin 5. Günü beta hcg 20
Ayyy aminnnnn darısı başıma6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendimdoğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!)