Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 13,0%
  • 6. Gün

OY: 48 13,3%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 38 10,5%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,5%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    362
Benimde transferimin 5 ci gün 5AA embriyo transferi oldm 2 aralikda dogal tüp bebek deniyorum igne yok sadece fitil var benim karnimda pıt pit atıyor ya
Cok sevindim ins hamile kalirsin. Ben bebehimi kaybettim su anda lohusa depresyonum var kafam ilaclardan cok iyi degil sonra bana ozlden yazar misin dogal tup bebek nasil oluyondetaylica

28 kasım günü 5.gün embriyosu transfer oldum. aslında kan testi gününe kadar sabretmek istiyorudum fakat bugün 8. günümde prediktor erken gebelik testi yaptım negatif geldi. moralim o kadar çok bozuldu ki.. keşke yapmasaydım dedim. transfer sonrası 4 gün hafif karın ağrım kasık ağrısı sızısı gibi bir his ve belim regl sancısı gibi ağrımıştı sonraki günlerde hiçbir belirtim olmadı. siizn nasıl oldu kızlar ne olur bana kan testime kadar moral olun.. idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı

28 kasım günü 5.gün embriyosu transfer oldum. aslında kan testi gününe kadar sabretmek istiyorudum fakat bugün 8. günümde prediktor erken gebelik testi yaptım negatif geldi. moralim o kadar çok bozuldu ki.. keşke yapmasaydım dedim. transfer sonrası 4 gün hafif karın ağrım kasık ağrısı sızısı gibi bir his ve belim regl sancısı gibi ağrımıştı sonraki günlerde hiçbir belirtim olmadı. siizn nasıl oldu kızlar ne olur bana kan testime kadar moral olun.. idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı

Bugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…