- 27 Eylül 2024
- 35
- 15
- 28
Peki transferin 6 ve 7 . Günlerinde sizde kahverengi lekelenme gelmismiydi bende 7. Günde yaptım bugün yani 2 çizgi oldu sonradan birsey olur mu değişir miTransfer dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmıştım hemen kırmızı çizgi beliri vermisti. 2 gün sonra bidaha yaptım yine aynısı oldu. 10. Günde kan verdim 760 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 1760 kusurlerde çıktı. İkizlerim şuan 26 aylıklar Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
yakınmışız :) benimde bugün 7.günüm.size kaçıncı gün embriyo transferi yaptılar bazılarında çıkmayabiliyormuş ama deneyebilirsin bende silik çizgi çıkmıştı.5.gün embriyosu çift transfer oldum 26.kasımda
5. Gün embriyosu transfer edildi tek embriyo evet çift embriyolarda çıkabiliyormuş 5. Gün ama benimki tek olduğu için 7. Gün yapmak istiyorumPeki transferin 6 ve 7 . Günlerinde sizde kahverengi lekelenme gelmismiydi bende 7. Günde yaptım bugün yani 2 çizgi oldu sonradan birsey olur mu değişir mi
Benimki çift embriyo 7. Günüm bugün5. Gün embriyosu transfer edildi tek embriyo evet çift embriyolarda çıkabiliyormuş 5. Gün ama benimki tek olduğu için 7. Gün yapmak istiyorum
Aynı şekilde bende böyleyim canımKızlar 5 .gün dondurulmuş embriyo
transfer günüyle beraber bugun 7 günüm dayanamadım evde test yaptım ilk başta çizgi görmedim ama sonrasında çok silik çıktı 15-20 dk sonra falan erken olduğu için çok umutlanmadım ama böyle olan varmı aranızda Eki Görüntüle 3514421
Ama zaten tutunmamışsa nasıl çıkacak ki önce tutunup yerleşip sonra beta HCG salgılanıyor5.gün embriyosu çift embriyo canım
2 tane test yaptım silik cizgi çıktı ama herkes diyor ki zaten şuan görünür içinde embriyo var önemli olan kanda çıkması neden kaset test yaptin diyorlar kafam çok karıştı
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin aşırı heycanlı bir bekleyiş birde testlerde met çıkmayınca tedirginlikte ekleniyor güzel haberler alırız inşallahAynı şekilde bende böyleyim canım7. Günüm bu gün 5.gun dondurulmus embriyo benimkide inşallah vardır inşallah sağlıkla aliriz kucağımıza bebislerimizi
Hayır canım tutunmasa negatif çıkar ben gebeliklerimi hep beşinci günde öğrendim bunu diyen kişileri dinlemeyin bilgisizler belli ki5.gün embriyosu çift embriyo canım
2 tane test yaptım silik cizgi çıktı ama herkes diyor ki zaten şuan görünür içinde embriyo var önemli olan kanda çıkması neden kaset test yaptin diyorlar kafam çok karıştı
Bende böyle oldu canım 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi bu şekilde çıktı..10. Günde kan verdim 257 ile öğrendim..Bana hamilesin gibi geliyor, ancak sen yine de 10. Gün kan ver şüphe kalmasın içinde..Kızlar 5 .gün dondurulmuş embriyo
transfer günüyle beraber bugun 7 günüm dayanamadım evde test yaptım ilk başta çizgi görmedim ama sonrasında çok silik çıktı 15-20 dk sonra falan erken olduğu için çok umutlanmadım ama böyle olan varmı aranızda Eki Görüntüle 3514421
ben de transfer hariç 7.gün yani dün yapmıştım böyle çıkmıştı ve emin olmak için bugün 8.günüm yine yaptım 2.çizgi hemen çıktı yine :) maşallah Allah korusun tutunsunlar sapasağlam bizlere inşallah bebeklerimizKızlar 5 .gün dondurulmuş embriyo
Aminn bende bugun yine yaptım 8 günde yani 5 dk çıktı umarım bizimledirler sağlıkla kucağınıza alırızben de transfer hariç 7.gün yani dün yapmıştım böyle çıkmıştı ve emin olmak için bugün 8.günüm yine yaptım 2.çizgi hemen çıktı yine :) maşallah Allah korusun tutunsunlar sapasağlam bizlere inşallah bebeklerimiz
Test günüm 9 Aralık pazartesi inşallah hamileyim nekadar stresli ve heycanlı ve meraklı bir süreçmiş okadar sabırsızım kiBende böyle oldu canım 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi bu şekilde çıktı..10. Günde kan verdim 257 ile öğrendim..Bana hamilesin gibi geliyor, ancak sen yine de 10. Gün kan ver şüphe kalmasın içinde..
Bende böyle oldu canım 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi bu şekilde çıktı..10. Günde kan verdim 257 ile öğrendim..Bana hamilesin gibi geliyor, ancak sen yine de 10. Gün kan ver şüphe kalmasın içinde..
Bende 2 aralıkta verdim 2. Testi 13. Günüm dü..tarihlerimiz birbirlerine yakın sayılır..evet baya stresli bir dönem açıkçası bu stres pozitif alsan bile devam ediyor diyebilirim..mutlu bir gerginliğe evriliyor sadeceTest günüm 9 Aralık pazartesi inşallah hamileyim nekadar stresli ve heycanlı ve meraklı bir süreçmiş okadar sabırsızım ki
aynı gün kan testimiz yani 9 aralık :) rabbim güzel haberler almayı nasip etsin kan testinde de inşallah bizimle olup sağlıkla kucağımıza da alırız canımAminn bende bugun yine yaptım 8 günde yani 5 dk çıktı umarım bizimledirler sağlıkla kucağınıza alırız
aynı gün kan testimiz yani 9 aralık :) rabbim güzel haberler almayı nasip etsin kan testinde de inşallah bizimle olup sağlıkla kucağımıza da alırız canım
Kesinlikle hep korkuyla Rabbim gönlümüzü boş bırakmasın bize de güzel haber almayı nasip etsin bide o var ama dedigin gibi hep güzel heycanlar olur keseyi ne zaman görüceksiniz siz kalp atışı falan çagırdılar mı gün verdiler miBende 2 aralıkta verdim 2. Testi 13. Günüm dü..tarihlerimiz birbirlerine yakın sayılır..evet baya stresli bir dönem açıkçası bu stres pozitif alsan bile devam ediyor diyebilirim..mutlu bir gerginliğe evriliyor sadecepoz. Sonra da kese, keseden sonra kalp atışı, kalp atısından sonra ilk trimesteriın bitmesi...Biz bu evreye evhamlı girdiğimiz için biraz öyle devam ediyor sanırım.