- 16 Kasım 2023
- 395
- 262
17 yle öğrendi 56 ... gibi ilerledi benim korkmayınBugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup
Ayyy gerçekten mi çok sevindim sizin adınıza inşallah benim de öyle güzel olur17 yle öğrendi 56 ... gibi ilerledi benim korkmayınhayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah
Benimde 10 cu günde 17 gelmişti yükselmedi kimyasal gebelik oldu dediler inşallah öyle olamz kat kat yükselsin moralini bozma hayirlisiyla bekle canım ben çok üzülmstmBugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim buraya , iki tane daha farklı marka test aldım daha iyi dedi eczacı arkadaş, iki güne bir denicem artık :)
kan testi günüm 9 unda
Merhaba canım yarın test günün sanırım sonucunu haber ver merak ediyorum ben de bugün kan verdim çok şükür pozitifi gördümteşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim buraya , iki tane daha farklı marka test aldım daha iyi dedi eczacı arkadaş, iki güne bir denicem artık :)
kan testi günüm 9 unda
Kaçıncı gün embriyosuydu acaba11.gün evde idrar testi yapmıştım ve çok ama çok silik ikinci çizgi vardı. Yine kimyasal oldu diye çok üzülmüştüm. 12.gün korkarak kan vermeye gittim beee sonuç 571 çıkmıştı. Boşa üzmüşüm kendimi çok şükür. Şimdi kucağımda minik kızım 5 aylık olduk. Allahım isteyen herkese oldu sevincini yaşatsın inşallah
Evet bende de olduBenımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gun
Merhabalar. Benim 3. Gün çift embriyo transferi idi. Transfer hariç Ben 5. Gün pozitifi idrar testinde görüp sonrasında sadece test gününe kadar koyulasma takip etmiştim. Ona da çok pişman oldum çok asırı stresleniyor insan koyulasma olacak mı vs diye. Çünkü ilk ıdrarla yapınca bi tık koyu gün içinde yapınca daha silik çıkıyordu ilk deneme de olunca elim ayagıma dolasmıstı. Eşim dahil kimseye söyleyemedim ve bir türlü emin olamadım. Yanlış hatırlamıyorsam 524 gibi bişey gelmişti beta 4449 , 16091 şeklinden devam et
Bende böyle oldu canım 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi bu şekilde çıktı..10. Günde kan verdim 257 ile öğrendim..Bana hamilesin gibi geliyor, ancak sen yine de 10. Gün kan ver şüphe kalmasın içinde..
Dokuzcu gün test yaptırdım 71,26 çıktı kanka düşük mü bilmiyorum yarın test günüm umarım katlanmıştır aşırı heycanlıyım
Heycanlımısın yarın büyük günTamam canım yazarım mutlaka sende yaz hepimiz için rabbim yardımcımız olsun
aynı gün kan testimiz yani 9 aralık :) rabbim güzel haberler almayı nasip etsin kan testinde de inşallah bizimle olup sağlıkla kucağımıza da alırız canım
Canım sonucun neoldu
sabahı zor ettim hemde nasıldım stres heyecan gerginlik korku tüm duyguları yaşadığım bir gündü geçmeyen ama çok şükür:)Heycanlımısın yarın büyük gün
Gözümüz aydın valla bende hiç uyumadan gittim çok şükür bende hamileyimm Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin çok sevindimçok şükür hamileyimmmmmm :)))))))))
maşallah canım çok sevindim senin adına da :) amin rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ,Gözümüz aydın valla bende hiç uyumadan gittim çok şükür bende hamileyimm Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin çok sevindim
Allahımmmmmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım bizlere de bu sevinci yaşatsınçok şükür hamileyimmmmmm :)))))))))
amin canım amin rabbim en kısa zamanda ve sağlıkla sizede nasip etsin inşallahAllahımmmmmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım bizlere de bu sevinci yaşatsın