Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 13,0%
  • 6. Gün

OY: 48 13,3%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 38 10,5%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,5%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    362
Bugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup
Benimde 10 cu günde 17 gelmişti yükselmedi kimyasal gebelik oldu dediler inşallah öyle olamz kat kat yükselsin moralini bozma hayirlisiyla bekle canım ben çok üzülmstm

teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim buraya , iki tane daha farklı marka test aldım daha iyi dedi eczacı arkadaş, iki güne bir denicem artık :)
kan testi günüm 9 unda
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim buraya , iki tane daha farklı marka test aldım daha iyi dedi eczacı arkadaş, iki güne bir denicem artık :)
kan testi günüm 9 unda
Merhaba canım yarın test günün sanırım sonucunu haber ver merak ediyorum ben de bugün kan verdim çok şükür pozitifi gördüm

Kaçıncı gün embriyosuydu acaba

Kızlar transfer hariç 10. Gün bu testi yapıp 11. Gün kan verecegim.
Bu testin güvenirlik durumu nasıl acaba ?

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-07-19-49-25-374_com.android.chrome.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 8
Merhabalar. Benim 3. Gün çift embriyo transferi idi. Transfer hariç Ben 5. Gün pozitifi idrar testinde görüp sonrasında sadece test gününe kadar koyulasma takip etmiştim. Ona da çok pişman oldum çok asırı stresleniyor insan koyulasma olacak mı vs diye. Çünkü ilk ıdrarla yapınca bi tık koyu gün içinde yapınca daha silik çıkıyordu ilk deneme de olunca elim ayagıma dolasmıstı. Eşim dahil kimseye söyleyemedim ve bir türlü emin olamadım. Yanlış hatırlamıyorsam 524 gibi bişey gelmişti beta 4449 , 16091 şeklinden devam etti.

Reactions: dhn
Gözümüz aydın valla bende hiç uyumadan gittim çok şükür bende hamileyimm Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin çok sevindim
maşallah canım çok sevindim senin adına da :) amin rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ,
bişey söylicem canım senin değerin kaç çıktı benim 2400,58 yani ikiside mi tuttu acaba bilemiyoruz kese için 2 hafta sonra randevu verdi doktor ilaçlara devam dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…