• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 77 12,8%
  • 6. Gün

OY: 87 14,5%
  • 7. Gün

OY: 106 17,6%
  • 8. Gün

OY: 58 9,7%
  • 9. Gün

OY: 68 11,3%
  • 10. Gün

OY: 100 16,6%
  • 11. Gün

OY: 41 6,8%
  • 12. Gün

OY: 42 7,0%
  • 13. Gün

OY: 9 1,5%
  • 14. Gün

OY: 13 2,2%

• Ankete Katılan
    601
Hanımlar merhaba bugün doktora gittim önceki haftalarda kanamam olduğu için kan cıvıtıcı ilaçlarımı bırakmıştım bugünde Progestan dex iğneyi bıraktık, Progestan fitile 2 hafta daha 3*1 şeklinde devam edeceğim ve sonra günde 2ye düşerek bırakacağımı söyledi. Aranızda Progestan fitili bırakan oldu mu ? Doktoruma cinselliği de soramıyorum fitil kullandığım için hamilelikten mi bilmiyorum ama istiyorum yani😆

Merhaba hanımlar. Benim ikinci transferim bu ve ilk taze 5.gündü 5+2 de düşük oldu. Bu embriyom 5.gün 1.kalite donrulmuş transfer. Transfer gününü saymassak bugün 7.gün testim prodoctor erken gebelik testi sabah yaptım belli belirsiz çıktı sizce olur mu böyle.önce birkaç güne kadar akıntım oluyordu ama fitilden diyordum su an yine fitile devam ama akıntım az göğüs hassasiyetim az ama dolgunluk hissi var. Başkada arada bele vuran sancı geliyor. Böyle olan pozitif alan varmı aranızda acaba. Şimdiden teşekkür ederim🌸

Eklentiler

• 1000082780.webp
    1000082780.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000082781.webp
    1000082781.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba hanımlar. Benim ikinci transferim bu ve ilk taze 5.gündü 5+2 de düşük oldu. Bu embriyom 5.gün 1.kalite donrulmuş transfer. Transfer gününü saymassak bugün 7.gün testim prodoctor erken gebelik testi sabah yaptım belli belirsiz çıktı sizce olur mu böyle.önce birkaç güne kadar akıntım oluyordu ama fitilden diyordum su an yine fitile devam ama akıntım az göğüs hassasiyetim az ama dolgunluk hissi var. Başkada arada bele vuran sancı geliyor. Böyle olan pozitif alan varmı aranızda acaba. Şimdiden teşekkür ederim🌸

Merhaba kızlar günaydın transfer haric 7.günum test elime akşamüstü geçecek akşamüstü yapsam çıkar mı cuma sabahı mi bekleyeyim

Back
X