Merhaba benim de aynı sonuç geldi ne oldu sizinkiBugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de aynı sonuç geldi ne oldu sizinkiBugün beta testi verdim transferimin 9. Günü 16 geldi çok mu düşük kızlar ? Katlayarak yükselen varmı böyle benim gibi düşük olup
Merhaba , 3. Gun embriyo sonucunu 5ci gun mu ogrendiniz ?Her iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu![]()
Benimkide böyle hemen hemen aynı sanirimMerhaba hanımlar. Benim ikinci transferim bu ve ilk taze 5.gündü 5+2 de düşük oldu. Bu embriyom 5.gün 1.kalite donrulmuş transfer. Transfer gününü saymassak bugün 7.gün testim prodoctor erken gebelik testi sabah yaptım belli belirsiz çıktı sizce olur mu böyle.önce birkaç güne kadar akıntım oluyordu ama fitilden diyordum su an yine fitile devam ama akıntım az göğüs hassasiyetim az ama dolgunluk hissi var. Başkada arada bele vuran sancı geliyor. Böyle olan pozitif alan varmı aranızda acaba. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Kaç çıkmıştıBen 6. Günümde beta hcg baktırdım dayanamayıp pozitif çıktı![]()
Merhaba tuttu mu sizinKızlar merhaba 3 ocakta transfer oldum dün dayanamadım yani 5 gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim 6.93 çıktı çok mu düşük 5 gün için çok korkuyorum tutmadılar diye yardımcı olur musunuz var değil mi ve değer yükselir değil mi
Sonucunuz ne oldu acabaKızları transferimin 7.günü 5. Gün embriyosu 13 gün önce çatlatma iğnesi vurmuştum silik çizgi gördüm kan verdim 18 çıktı sizce değer düşük mü yarın mı versem bir daha ay transfer stresi ayrı pozitif görüyorum ona bile sevinemedim valla değer düşük diye![]()
3. Gun embriyosu tuttumuHer iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu![]()
Sizin tuttu mu acaba ?Kızları transferimin 7.günü 5. Gün embriyosu 13 gün önce çatlatma iğnesi vurmuştum silik çizgi gördüm kan verdim 18 çıktı sizce değer düşük mü yarın mı versem bir daha ay transfer stresi ayrı pozitif görüyorum ona bile sevinemedim valla değer düşük diye![]()
108 e kadar çıktı sonra düştü maalesef kimyasal olduSonucunuz ne oldu acaba
Evet tuttu çok şükür ikizlere hamileyimMerhaba tuttu mu sizin
Oyy maaşallah peki bu silik çizgi ne kadar silikti acaba hatırlıyor musunuz bir de hemen çıkıyor muydu biraz bekleyince mi 3-5 dkEvet tuttu çok şükür ikizlere hamileyim
Merhaba , evetMerhaba , 3. Gun embriyo sonucunu 5ci gun mu ogrendiniz ?
Evet şuan kucağımda kendisi3. Gun embriyosu tuttumu
Yaaa maşallah maşallah cnmMerhaba , evet
Evet şuan kucağımda kendisi![]()