- 28 Kasım 2024
- 81
- 37
- 23
Benimde transferimin 5 ci gün 5AA embriyo transferi oldm 2 aralikda dogal tüp bebek deniyorum igne yok sadece fitil var benim karnimda pıt pit atıyor yaEvet pit pit atmalar olmustu hafif ağrılar vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde transferimin 5 ci gün 5AA embriyo transferi oldm 2 aralikda dogal tüp bebek deniyorum igne yok sadece fitil var benim karnimda pıt pit atıyor yaEvet pit pit atmalar olmustu hafif ağrılar vardi
Ayyyyy inşallah pozitif darısı bana 7.gün bugün negatif gördüm kaçıncı gün transferindi acabaTransfer harici 5.günüm kızlar ne diyorsunuz?
Benim sadece gurulduyor aradaBenimde transferimin 5 ci gün 5AA embriyo transferi oldm 2 aralikda dogal tüp bebek deniyorum igne yok sadece fitil var benim karnimda pıt pit atıyor ya
Cok sevindim ins hamile kalirsin. Ben bebehimi kaybettim su anda lohusa depresyonum var kafam ilaclardan cok iyi degil sonra bana ozlden yazar misin dogal tup bebek nasil oluyondetaylicaBenimde transferimin 5 ci gün 5AA embriyo transferi oldm 2 aralikda dogal tüp bebek deniyorum igne yok sadece fitil var benim karnimda pıt pit atıyor ya
O gurultuda var karnım tok ama neden oluyor anlamadimBenim sadece gurulduyor arada
Transferin kaçıncı günündesiniz siz acabaO gurultuda var karnım tok ama neden oluyor anlamadim
İnşallah rabbim bu yolda hepimizi sevindirsin benim 5.gün embriyosu. Bence negatif diye takılma burda negatif çıkıp kanda pozitif gören arkadaşlar çokAyyyyy inşallah pozitif darısı bana 7.gün bugün negatif gördüm kaçıncı gün transferindi acaba
5 ci günTransferin kaçıncı günündesiniz siz acaba
İnşallah çok heyecanlıyım benimde 4.gün embriyosuİnşallah rabbim bu yolda hepimizi sevindirsin benim 5.gün embriyosu. Bence negatif diye takılma burda negatif çıkıp kanda pozitif gören arkadaşlar çok
Güzel haberlerini de yazarsın inşallah ilk deneme miİnşallah çok heyecanlıyım benimde 4.gün embriyosu
Evet ilk deneme ya 2 gündür kendimi tutamıyorum test yapıyorum ama negatif sanırımGüzel haberlerini de yazarsın inşallah ilk deneme mi
Çatlatma iğnesi oldunuz mu transfer öncesiEvet ilk deneme ya 2 gündür kendimi tutamıyorum test yapıyorum ama negatif sanırım
Çatlatma iğnesi oldunuz mu transfer öncesi
Sadece yumurta toplama öncesi çatlatma iğnesi pldumÇatlatma iğnesi oldunuz mu transfer öncesi
Size hangi iğne verildi adı ne?Çatlatma iğnesi oldunuz mu transfer öncesi