-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Herşeyin hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi benim de 8 yıldır 4 . Denemem bu ve bu sabah ilk defa ikinci çizgiyi silik olsada gördümBenim de yarın adet günüm tam bir hafta olacak transfer olali. İyi şeyler düşünmeye çalışıyorum kendimi motive ediyorum ama kendimi yine ağlarken buluyorum negatif diye bir türlü inanamıyorum gözümle görmeyince de inanamayacağım galiba çok bekledim belki de o yüzden hep hayal kırıklığına uğradığın için de olabilir
İnşallah canım benim İnşallah Rabbim en hayırlısını en kolaylıkla nasip etsin inşallah kimseyi bu duygudan muaf etmesin herkese bu duyguyu tattırsın ben sadece yaştan dolayı biraz tedirginim yaşım daha küçük olsaydı belki daha pozitif düşünebilirdim bir de arkamda da embriyom yok o yüzden biraz tedirginimi umutsuz gibi oldum İnşallah bebeğim benimledir biz de dua et hamişlerin duası kabul olurHerşeyin hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi benim de 8 yıldır 4 . Denemem bu ve bu sabah ilk defa ikinci çizgiyi silik olsada gördümsizinde güzel haberlerinizi alicaz yakında inşallah merak etmeyin.
Geç olduğunu düşünmeyin sakin ve moralinizi bozmayın. Daha günümüz var bekliycez ve güzel sonuçlar alicazİnşallah canım benim İnşallah Rabbim en hayırlısını en kolaylıkla nasip etsin inşallah kimseyi bu duygudan muaf etmesin herkese bu duyguyu tattırsın ben sadece yaştan dolayı biraz tedirginim yaşım daha küçük olsaydı belki daha pozitif düşünebilirdim bir de arkamda da embriyom yok o yüzden biraz tedirginimi umutsuz gibi oldum İnşallah bebeğim benimledir biz de dua et hamişlerin duası kabul olur
İnşallah canım benim inşallah dua etmekten başka çaremiz yok bizi bizden başka kimse anlamıyor iyi ki varsınız birbirimize destek oluyoruz burada moral veriyoruz her şeyinizi paylaşıyoruz sizin için de çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsinGeç olduğunu düşünmeyin sakin ve moralinizi bozmayın. Daha günümüz var bekliycez ve güzel sonuçlar alicaz
Aynı belirtileri şuan yaşıyorum. Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiMerhaba benimde transferin 5. Günü benimde adet olacak gibi kasik ve bel ağrım oldu. Birde şeffaf su gibi damla damla camasirim ıslanıyor. Birde karnım patliycak gibi hissediyorum şişkinlik oluştu bugün. Yarın sabah kaset test yapsam mı diye düşünüyorum
Tebrik ederim büyük ihtimalle varKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. 4. Günümdü bugün sizce nasıll çok heyecanlandım inşallah vardır benimledir bebeğim
Teşekkür ederimTebrik ederim büyük ihtimalle var
Muhtemelen aynı çıkar iki günde bir sabah ilk idrarla yap biraz daha belli olurTeşekkür ederimYarın tekrar yapacağım bakalım koyulaşacakmı
Evet bende öyle düşündüm ilk idrarla daha çok görünür bencedeMuhtemelen aynı çıkar iki günde bir sabah ilk idrarla yap biraz daha belli olur
Merhaba canım transferin hayırlı olsun bende çarşamba günü dondurulmuş 3AA embriyo transferi oldum yarın bende bir bakacağım inşallah bel ağrısı var bende sende belirti var mı?Bende test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın transfer günü hariç 4. Gün pazartesi yaparım diye düşünüyorum
Ayyy maşallah var var çok şükür katlanarak artsın inşallahKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. 4. Günümdü bugün sizce nasıll çok heyecanlandım inşallah vardır benimledir bebeğim
Amiiinnn amiinnn teşekkür ederimmm sevincimiz katlanarak artsın inşallahh tüm bu yolda emek harcayan hepimize nasip etsin rabbimmAyyy maşallah var var çok şükür katlanarak artsın inşallah
Çok erken bakmışsınız ama hayalet çizgi çıkmışKızlar dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. 4. Günümdü bugün sizce nasıll çok heyecanlandım inşallah vardır benimledir bebeğim
Teşekkür ederimmm aminnnÇok erken bakmışsınız ama hayalet çizgi çıkmışinşallah bebişiniz size tutunmuş gözüküyor sağlıkla gelsin inşallah
AminTeşekkür ederimmm aminnnHep bu merak işte tutamıyoruz kendimizi. ilk 3 dk böyle çıktı gittikçe koyulaştı. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah hepimizin
Amin amiinnnnAminRabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin