Zayıf olduğum için uygulanan alan dar göçtü kalçalarım krem içeriği progesteron emilimini olumsuz etkilemiyorsa kullanırım. SağolArnica die krem var iyi geliyor kuzum al istersen
Nie kuzum bikere daha yaparsinn
Canım nerde yaşıyorsun?10. Gün 3. Embriyosu böylesi hayirliymis demek ki üzüldüm ama elden bişey gelmiyor
İnşallah cok güzel haberler vericem sizeTransfere 5 gun kala cay bardagi havuc suyu basla hala da iciorum bence cok faydali baskada et yedim bolca yumurta ye sabahlari protein agirlikli beslen okdr
Sana özel mesaj atmaya çalıştım ama olmadı bana özelden dönermisimAydin da neden sordun
Yok cnm etkilemior cunku benim tup bebek dr um verdi banada kotu oldu dieZayıf olduğum için uygulanan alan dar göçtü kalçalarım krem içeriği progesteron emilimini olumsuz etkilemiyorsa kullanırım. Sağol
Rabbim bi kapi acar belii canm gencsin daha belli olmaz dualarimdasinCanım biz bunu zaten zor yapabildik maddi olarak çok sikintidayiz bi daha denememiz zzor
Rabbim bi kapi acar belii canm gencsin daha belli olmaz dualarimdasin
İnşallah güzel haberler alırsınız rabbim nasip etsinKizlar simdi kan verdim 3 gibi cikar sabirsizlikla bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Hayırlı haberler olsun inşallah canım nereye verdinKizlar simdi kan verdim 3 gibi cikar sabirsizlikla bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Kizlar simdi kan verdim 3 gibi cikar sabirsizlikla bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Hayırlısı olsun ne denir ki birdahakinde güzel sonuçlar alırsınız inşallahKizlar sonucum negatif cikti
3.gun embriyosu 12.gun sonuc 1.3 cikti.hayirlisi boyleymis rabbim hayirli kapilar acar elbet
Kizlar sonucum negatif cikti
3.gun embriyosu 12.gun sonuc 1.3 cikti.hayirlisi boyleymis rabbim hayirli kapilar acar elbet
Hayrlisi olsun canm rabbim hakkinda hayrlisini versin pes etme lutfenKizlar sonucum negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?