Transfer sonrası belirtiler

Kızlar Yeşim kuzuyu takip edin instagramdan bilinçaltımızda negatif kayıtlar olabiliyor bu da sebepsiz yere bebeği vücuda kabul etmiyor tabi nasipten öte yok ama kişinin kaderi kendi çabasına bağlıdır ben uzun zamandır olumlamalar yapıyorum YouTube da evrim balıkçının gebe kalmak için olumlamaları var faydasını gören çok umarım bize de olacak

Merhabalar test gunume 2 gun var ama taransferin 3 uncu gununden beri belimde ara ara siddetli agrilar oldu hala daha devam ediyor ama tabi belli araliklarlar adet olacakmisim gibi sancilarim oluyor onlarda ara ara kramplarimda ayni sekilde ilk transferimde boyle seyler olamamisti sizdede oldumu.bu sekilde olupta hamile kalaniniz oldumu

Kimyasal gebelik oldu maalesef benim degerim 5. 73 du ilk sonra 6 .43 oldu giderek artti ama az az sonrasinda ilaclari birakinca degerlerim de dustu adet oldum maalesef

Benim hemen 2.günden itibaren cicik bel sizi arada ağrı başladı ozaman tutmama olma şansı var mı

Kızlar merhaba benimde transferimin üçüncü günü benimde arada hafif belimde kasığımda ağrılar oluyo ama çok az geçiyor sonra da bu zaman nasıl geçicek

Herkese merhaba.
Ben kendi belirtilerimi yazmak istiyorum ki umutsuzca bekleyen benim gibi kişilere Umut olmak için..
Transfer gününden itibaren tam 4 gün hiç bir belirtim olmadı. Sadece çok afedersiniz gaz oldu çok fazla.
Reglime 2 gün kala yani transferin 5,6,7,8,9. Günleri çok kasık ağrım oldu. Dedim ki regl olacağım heralde yine olmadı çok üzüldüm.
10,11,12,13,14. Günler neredeyse belirtim olmadı gibi sadece ara sıra inceden sızı geldi kasıklarıma.
Örneğin herkes göğüslerim çok ağrıdı büyüdü yazıyor diye ben de çok belirti aradım kendimde ama göğüslerimde hiç bir değişiklik olmadı hatta kaygı duydum bundan dolayı.
Sakın kendinizi üzmeyin çokça dua edin ve rahat olun. Ben idrar testi bile yapmadım. Direkt doktorun verdiği tarihte kan testi verdim. Naçizane fikrim sizin de öyle yapmanız..
İlk 3 gün sadece yemeğe ve tuvalete kalktım. Sonraki günlerde hiç ev işi yapmadım ama hareket ettim sürekli. Umarım herkes en kısa sürede pozitifleri görür.

Merhaba benim de 6.gun 2 gündür goguslerimde hassasiyet ağrı var normalde adet olacagim zaman da ağrıyor bende endişeliyim sizin de varmış göğüs hasadiyeti tuttu mu bebeğiniz inşallah

masallah Allah tamamina erdirsin.bende bugun transferin 13gunu . agrilarm var.belimde kasiklarda gobek etrafinda acaba dis gebelikmi yoksa normalmi.kimde boyle agri olub normal devam etmis hamileliyi acaba??

Merhabalar arkadaşlar . Buraya benim gibi bir umut arayıp bakinan arkadaşların bir nebze olsa içini rahatlatmak için yazmak istedim . Ben 5 kez embriyo transferi oldum ve 2 sefer pozitif sonuç aldım. Pozitif sonuçlarımın birincisinde ilk günden itibaren belirtilerin vardı kaşık ağrısı bel ağrısı bacaklarıma kadar vuran ağrılar. Bir sabah bir pıhtı gibi bir şey bile düşmüştü . Ve sonucum pozitifti. 2. Pozitifimde ise kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. Bu embriyolar kesin tutmadı . Geçen pozitifimde hissettigim belirtilerin hiçbirisi yok diye 10 gün boyunca üzüldüm ağladım. Ama çok şükür bu da pozitif oldu . Hala hiç çocuğum yok ama , inşallah ikinci pozitifim güzel sonuçlanır . Ayni bünyede bile farklı şeyler yaşanabiliyormuş. Belirti aramamak en dogrusuymus . Dilerim hepimiz evlat sahibi oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…